lilo

25 sie 2009, 10:57

.Jak się okaże że nosze dziewuszkę to chyba będzie troszkę dziwnie w tym wózku wyglądała,nie???
Moja siostra miała niebieski wózek dla swoich dziewczyn i wybrała go świadomie - taki jej się po prostu podobał :ico_oczko: Więc ja nie widzę problemu :ico_oczko:
A ja od wczoraj mam jakąś dziwną manię sprzątania
Sprzątaj, sprzątaj, potem możesz do mnie przyjechać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:01

skoro wstawila ten wozek na allegro, to powinna najpierw odczekac czy ktos go nie kupi, zeby niepotrzebnie nie robic ci nadziei, jesli sie spodoba :ico_noniewiem: na odleglosc ciezko cos powiedziec, jak go zobaczysz, to stwierdzisz czy twoim zdaniem pasowlaby dla dziewczynki :-)
ja nie znam jeszcze plci, a zamowilam granatowy wozek gleboki, bo mi sie spodobal, a niebieski to byl od zawsze moj ulubiony kolor, chociaz jestem dziewczynka :ico_oczko: :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:06

jak go zobaczysz, to stwierdzisz czy twoim zdaniem pasowlaby dla dziewczynki
tez mi sie tak wydaje, to ze niebieski to nie znaczy ze dla dziewczynki odpada :ico_oczko:

kuchnia juz zrobiona :ico_brawa_01:
wzieli sie za pierwsza sypialnie :ico_oczko:

ale was wzielo na sprzatanie, ja to ostatnio mam lenia :ico_noniewiem:
a przydaloby sie sprzatnac konkretnie kuchni no i garderoba znowu zagracona :ico_noniewiem: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2009, 11:09

Moja siostra miała niebieski wózek dla swoich dziewczyn i wybrała go świadomie - taki jej się po prostu podobał :ico_oczko: Więc ja nie widzę problemu :ico_oczko:
No to mnie pocieszyłaś.Moja mama się nieziemsko na niego napaliła,bo wózek kosztuje tylko 400 zł(a nowy kosztował 900 z kawałkiem).
Sprzątaj, sprzątaj, potem możesz do mnie przyjechać :ico_oczko:
Dobre,dobre :ico_haha_01: Ja to sprzątam,bo chcę się zorientować ile mogę zorganizować miejsca na rzeczy malucha.I wyszło mi zadziwiająco dużo tego miejsca.
Jak mąż zrobi szafkę w łazience,do której się już 8 mcy zabiera,to będę miala 2 półki w szafie wnękowej,całą szafę w sypialni,cały regal z półkami i jedną szufladę,więc powinno starczyć.
ja nie znam jeszcze plci, a zamowilam granatowy wozek gleboki, bo mi sie spodobal, a niebieski to byl od zawsze moj ulubiony kolor, chociaz jestem dziewczynka :ico_oczko: :ico_haha_01:
Wiesz,granat też mi sie podoba.Sama mialam z siostrą granatowy wózek.Ale odcieniu błękitu już nie lubię,choć dziewczynka tragicznie w nim wyglądać nie będzie.Tak jak napisalaś gorzej by było mieć chłopczyka w różowym wózku.

[ Dodano: 2009-08-25, 11:10 ]
skoro wstawila ten wozek na allegro, to powinna najpierw odczekac czy ktos go nie kupi, zeby niepotrzebnie nie robic ci nadziei, jesli sie spodoba :ico_noniewiem:
Tylko ten wózek już od 4 dni stoi na allegro,a ja sie o nim dowiedziałam dopiero dziś.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:11

leona, czyli cos sie ruszylo, moze szybko sie wyrobia i juz dzisiaj bedziesz miala z nimi spokoj :-)
i garderoba znowu zagracona
jak ja bym chciala miec garderobe :ico_sorki: z tymi szafami to tylko problem, zajmuja mnostwo miejsca, a i tak wszystkiego nie mozna w nich pomiescic

[ Dodano: 2009-08-25, 11:17 ]
Tylko ten wózek już od 4 dni stoi na allegro,a ja sie o nim dowiedziałam dopiero dziś.
to pozostaje odczekac, czy ktos go kupic albo szybko go obejrzec i jak sie spodoba, to samemu go kupic przez allegro... nie wiem jak to jest z allegro - nie mozna wycofac towaru, dopoki nikt sie nim nie zainteresowal?
Ale odcieniu błękitu już nie lubię
ja nie mam nic przeciwko, moj wozek ma miec blekitne wstawki...
będę miala 2 półki w szafie wnękowej,całą szafę w sypialni,cały regal z półkami i jedną szufladę
to rzeczywiscie sporo miejsca, my tez juz troche przemeblowalismy sypialnie z mysla o dzidzi, wywalilismy 2 male szafki, a w zamian dokupilismy jedna duza, w ktorej sa ciuchy moje i meza, a dzidzia dostanie moja komode. Oproznilam tez jedna szuflade wsuwana pod nasze lozko, bedzie na posciel dzidzi. Na razie bedzie musialo starczyc :-)

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:19

Jak mąż zrobi szafkę w łazience,do której się już 8 mcy zabiera,to będę miala 2 półki w szafie wnękowej,całą szafę w sypialni,cały regal z półkami i jedną szufladę,więc powinno starczyć.
no to sporo miejsca :ico_brawa_01:
a moj wkoncu zrobi mi dzisiaj polki w wbudowanej szafie w pokoju maluszka :ico_brawa_01: myslalam ze bede musiala czekac do grudnia ale sie postaral :ico_oczko:
czyli cos sie ruszylo, moze szybko sie wyrobia i juz dzisiaj bedziesz miala z nimi spokoj
nie da rady bo nasza sypialnia jeszcze z meblami :ico_oczko:
takze jutro skoncza :ico_oczko:
jak ja bym chciala miec garderobe z tymi szafami to tylko problem, zajmuja mnostwo miejsca, a i tak wszystkiego nie mozna w nich pomiescic
ja wiem??... u mnie w garderobie jest skladowisko gratow :ico_noniewiem:
a szafy sa w obu sypialniach wbudowane takze nie jest zle :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:22

a szafy sa w obu sypialniach wbudowane takze nie jest zle :ico_oczko:

zmykam na spacer, a pozniej zabieram sie za szorowanie mieszkania... jak zacznie sie szkola, to nie bede miala ani tyle czasu ani checi na porzadki...
do pozniej :-)

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 sie 2009, 11:23

Patrycja.le gratuluję ślicznego, zdrowego chłopczyka :-D :ico_brawa_01: Rzeczywiście szczuplutka jesteś :-)

Ja dziś miałam głupie sny... :ico_zly:
śniło mi się to odnośnie dzisiejszego badania usg. :-/

Planuję sobie jakoś zoorganizować czas, żeby dzien szybko zleciał. Jak przyjedzie mąż zjemy obiad i w drogę. Będę go poganiać bo śniło mi się też że nie dotarliśmy na czas na to badanie :ico_zly:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:24

no to zupelnie inna sprawa, takie wintegrowane w sciany szafy, nie zagracaja pokoju i fajnie sie to prezentuje
tez mi sie to podoba :-)

Helen tylko nie szalej z tym sprzataniem zbytnio :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 11:25

bo śniło mi się też że nie dotarliśmy na czas na to badanie
podobno sny sprawdzaja sie na odwrot :ico_oczko: nic sie nie przejmuj, mi sie tyle glupot sni :ico_olaboga: :ico_oczko: trzymam kciuki za badanie i daj koniecznie znac po wszystkim :ico_sorki:

ale teraz juz pa :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”