O północy ją przebrałam i nakarmiłam,
ja mojej nie budze jak nie trzeba, sama sie upomni jak bedzie chciala
Wiadomo - weekend to pogoda kiepska

u nas wczoraj rano kiepska ale po poludniu super, bylismy nawet u znajomych na wsi
goraczki nie ma ale wysypki tez dalej brak. ja juz nie mam pojecia o co chodzi

moja przeszla 3 dniowke nawet o tym nie wiedzilismy, jak dostala wysypli to poszlam do lekarza bo nie wiedzialam czy cos jej zaszkodzilo czy moze potowki, wiec tylko 2 dni dawalam jej wapno i nic pozatym
w piatek bylam z mala i moimi rodzicami na wernisażu, osoby niepelnosprawne robily przedstawienie i mozna bylo kupic zrobione przez nich rozne rzeczy, byla loteria a na koniec grill, ciasta, salatki i wino, wiec sie objadlam, mala tez, ciasto mi podjadala, no i mialam jej dederek wiec zjadla caly i biszkopty ale chyba troche przesadzila bo w domu zwymiotowala

ale nie duzo i zaraz znowu sie najadla kaszy i cyca

ja nie wiem taka mala a tyle je
[ Dodano: 2010-06-20, 08:52 ]
geheimnis- trzymam kciuki, żeby uprząż wam pomogła.
mojej siostry ciotecznej corka pare miesiecy tez nosila cos na bioderkach, ale to bylo dawno i nie bylo takiej wygody jak teraz,miala sztywna blokade, nie widomo bylo jak ja przebierac i trzymac

i pomoglo jej, teraz tylko na zdjeciach mozna popatrzec bo tak to nikt by nie wiedzial, ale przykro mi ze musicie sie z tym borykac oby bylo dobrze
[ Dodano: 2010-06-20, 08:55 ]
owiedziała swoje pierwsze słowo - "tata" - hmm rośnie córeczka tatusia.
u nas przeciwnie, mala juz ze mna spi bo jest straszna histeria jak ja poloze w lozeczku, a nawet jak ze mna spi to pod swoja koldra a reke wklada do mnie i mnie trzyma

wczoraj zasnela a ja poszlam sie kapac i oczywiscie juz wyczaila ze mnie nie ma i koniec, placz krzyk, maz nie wiedzial co z nia robic wiec musialam sie ruszyc