Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2010, 09:09

geheimnis- trzymam kciuki, żeby uprząż wam pomogła.

wisnia3006- moim zdaniem za wcześnie na słoiki, lepiej poczekać aż skończy 4 miesiące, skoro ładnie przybiera to nie ma potrzeby

Ja jadę dzisiaj z dziećmi na wieś, tak że życzę udanego weekendu wszystkim!

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2010, 09:10

Shiva, brawa dla Justynki za udany spacer :ico_brawa_01:
ja zarejestrowalam dzis Lene znow do lekarza bo ciagle goraczkuje :ico_chory:

[ Dodano: 2010-06-18, 09:10 ]
Pruedence, miłego wypoczynku!

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2010, 10:24

Pruedence, udanego wypoczynku na wsi :-)

dorotaczekolada, daj znać co Ci powiedział lekarz. Ojej oby to nie była jakaś infekcja :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2010, 12:48

lekarka stawia na 3dniowke :ico_chory: jutro mala powinna dostac wysypki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2010, 07:46

dorotaczekolada, jeśli rzeczywiście to 3dniówka to objawy szybko ustąpią. Oby :ico_sorki:

Wczoraj wieczorem Justynka powiedziała swoje pierwsze słowo - "tata" - hmm rośnie córeczka tatusia. Nie dość że dała mi wczoraj w kość, marudziła nic jej nie pasowała - uspokoiła sie dopiero jak tata wrócił z pracy i już do końca dnia była bardzo fajna :ico_noniewiem: A ponieważ mało spała w ciągu dnia to jak zasnęła o 20.30, obudziła się na chwilę koło 21, popiła herbatkę i dalej poszła spać. O północy ją przebrałam i nakarmiłam, nawet za bardzo się nie rozbudziła i spała do 6.30 :ico_szoking: Widać wczorajszy dzień ją wymęczył. Za to teraz rozrabia i nie zamierza iść spać...

Pogoda sie u nas popsuła, pada od wczorajszego wieczora, no i jest tylko 10 st. Wiadomo - weekend to pogoda kiepska :ico_zly:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2010, 09:59

jak maz w domu w nocy byl to mala nie dostala goraczki :ico_noniewiem: za to obudzila sie o 4 wyspana i nie chciala zasnac :ico_szoking: w koncu usnela po cycku. za to znow o 6 wstala,fikala do 7.15.padla to wstal Mati :ico_olaboga: ona znow o8.30 wstala,zjadla owocki i znow padla :ico_puknij: normalnie masakra z nia dzisaj :ico_olaboga:
goraczki nie ma ale wysypki tez dalej brak. ja juz nie mam pojecia o co chodzi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2010, 11:20

dorotaczekolada, z tego co czytałam w necie, wysypka może się pojawić nawet na następny dzień.Czasem jest bardzo słabo widoczna...

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

20 cze 2010, 08:49

O północy ją przebrałam i nakarmiłam,
ja mojej nie budze jak nie trzeba, sama sie upomni jak bedzie chciala :ico_haha_01:
Wiadomo - weekend to pogoda kiepska :ico_zly:
u nas wczoraj rano kiepska ale po poludniu super, bylismy nawet u znajomych na wsi
goraczki nie ma ale wysypki tez dalej brak. ja juz nie mam pojecia o co chodzi :ico_noniewiem:
moja przeszla 3 dniowke nawet o tym nie wiedzilismy, jak dostala wysypli to poszlam do lekarza bo nie wiedzialam czy cos jej zaszkodzilo czy moze potowki, wiec tylko 2 dni dawalam jej wapno i nic pozatym

w piatek bylam z mala i moimi rodzicami na wernisażu, osoby niepelnosprawne robily przedstawienie i mozna bylo kupic zrobione przez nich rozne rzeczy, byla loteria a na koniec grill, ciasta, salatki i wino, wiec sie objadlam, mala tez, ciasto mi podjadala, no i mialam jej dederek wiec zjadla caly i biszkopty ale chyba troche przesadzila bo w domu zwymiotowala :ico_wstydzioch: ale nie duzo i zaraz znowu sie najadla kaszy i cyca :ico_olaboga: ja nie wiem taka mala a tyle je

[ Dodano: 2010-06-20, 08:52 ]
geheimnis- trzymam kciuki, żeby uprząż wam pomogła.
mojej siostry ciotecznej corka pare miesiecy tez nosila cos na bioderkach, ale to bylo dawno i nie bylo takiej wygody jak teraz,miala sztywna blokade, nie widomo bylo jak ja przebierac i trzymac :ico_olaboga: i pomoglo jej, teraz tylko na zdjeciach mozna popatrzec bo tak to nikt by nie wiedzial, ale przykro mi ze musicie sie z tym borykac oby bylo dobrze

[ Dodano: 2010-06-20, 08:55 ]
owiedziała swoje pierwsze słowo - "tata" - hmm rośnie córeczka tatusia.
u nas przeciwnie, mala juz ze mna spi bo jest straszna histeria jak ja poloze w lozeczku, a nawet jak ze mna spi to pod swoja koldra a reke wklada do mnie i mnie trzyma :ico_olaboga: wczoraj zasnela a ja poszlam sie kapac i oczywiscie juz wyczaila ze mnie nie ma i koniec, placz krzyk, maz nie wiedzial co z nia robic wiec musialam sie ruszyc :ico_zly:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2010, 13:21

ja dzis strasznie nerwowa jestem :ico_zly:
Lena w nocy marudzila,bleczla. w dzien to samo. butli nie che-ryk. na rekach ryk, w lozeczku ryk :ico_olaboga: :ico_zly:
w koncu maz ja na spacer wzial to sie ponoc uspokoila.ja zostalam w domu
juz myslalam ze zaraz jej cos zrobie :ico_zly: wiem ze to tylko dziecko. ale jak tak mi daje popalic to szalu dostaje :ico_olaboga:
Shiva napisał/a:
O północy ją przebrałam i nakarmiłam,
ja mojej nie budze jak nie trzeba, sama sie upomni jak bedzie chciala
moja tez zawsze od wieczora do rana w jednym pampku. tak by sie niepotrzebnie wybudzala :ico_noniewiem:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

20 cze 2010, 15:14

mala podczas zabawy

Obrazek

a tu ratuje sie jak moze aby nie upasc :-D

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”