wiecie co ja nie czuje, nie czulam nigdy czegos takiego co opisujecie ze jest czkawka u dziecka
nina na pewno to sa jakies skurcze, a jak galaretowata wydzielnia to moze byc czop, uplawy galaretowate?nie slyszalam ze moga miec taka konsystencje, ale ja tez nie mialam, nie mam wiec znawca nie jestem

odwiedz lekarza i zapytaj, po co ma byc za pozno gdyby sie cos zaczelo dziac przed czasem
zirafka ja z usg mam termin na 15, teraz wyszlo znow 13, z miesiaczki 9 lipca, za 3 tyg bedzie 37/38 tydz wiec lekarz powiedzial ze jak juz beda jakies oznaki porodu, ze szyjka bedzie skrocona to wezmie mnie na oddzial i pewnie wywolaja porod..a dlatego tak bo on chyba lubi swoje pacjentki nadzorowac, z reszta mi tez byloby lepiej jakby byl w pogotowiu lekarz ktoremu ufam i znam niz jakis inny

Milenke tez rodzilam jak on akurat zaczynal dyzur, bo na ost wizycie cos mi tam juz poruszal ze do 3 dni rodzilam
ja bylam dzis w pracy pozbierac nowinki i troszke popracowac i powiem ze az mi lepiej jak sie zajelam czyms innym niz domowe obowiazki, a przy okazji wypilam z kolezankami kawke i poklachalam
[ Dodano: 07-06-2011, 15:09 ]
a co do skurczow to ja tez odkad zaczelam jesc magnez dodatkowo skurczow nie miewam
a co z Malinka, dzis sie nie pojawila?