Teraz rozumiem.ale juz planuje kupic większy
To czekamy. U nas Mateusz prawie się trzęsie jak czuje że jemy coś z currychciałam wam filmik pokazać jak mała je ziemniaczka
Ale obie drzemki takie dłuższe, tak? a nie takie po 20 min.moja się chyba od wczoraj na 2 drzemki ustawia,bo wczoraj 2 razy spała i dzisiaj druga drzemka od 15.20 jeszcze trwa
współczujęmiałam dzisiaj koszmarną noc z małą
poważnie, dałaś małej ziemniaki takie osolone? smakowały jej?tak chciała ziemniaki z obiadu,że musiałam jej dawać
pediatra przepisała nam gastruss, mówiła że po 2-3 tygodniach powinno już być ok, bo coś tam zarasta, ale nie pamiętam co, jakiś uchyłek chybaA z tym pepti niektóre dzieci tak mają, u nas już prawie mały nie ulewa
nie wychodzi mało kwaśna, czy dokwaszasz czymś?pomidorówkę z polnych pomidorków
zabierz mnie ze sobąA ja jutro idę do fryzjera na farbowanie i ścięcie włosków
jak już wydaje mi się, że Krzysiu się ze spaniem ułożył, to on robi mi psikus i wszystko zmienia dzisiaj spał rano 3h, później na spacerze 2x45min i teraz śpi od 30min.moja się chyba od wczoraj na 2 drzemki ustawia
u nas wieczorem za blokiem młodzież zbiera się na ławce i słyszymy każde ich słowo, do tego jeszcze muzykę z telefonów sobie puszczają na IV piętrze tak słychaćbo sąsiadki-plotkary usiadły na ławce przed blokiem i tak rajcowały, że go za każdym razem budziły
tak,tylko jej dodałam jeszcze masełka troszkępoważnie, dałaś małej ziemniaki takie osolone? smakowały jej?
to niech szybko pomożepediatra przepisała nam gastruss, mówiła że po 2-3 tygodniach powinno już być ok, bo coś tam zarasta, ale nie pamiętam co, jakiś uchyłek chyba
wiem jak to słychać bo sama mieszkałam na 4 pna IV piętrze tak słychać
Taki syrop by nie wymiotować/ulewać (dla dzieci i dorosłych). My też to mieliśmy-Mateusz pierwszą porcję wypił prawie na siłę, kolejnych już nie chciał i od razu wypluwał całość, zaciskał usta i wielki płacz.a ten gastruss to co to?
Ja mam to w wersji retro czasem rano czasem (w lipcu) siedziały prawie do 23 i rajcowały. Ale jak młodzież nawet w dzień siedzi i się trochę pośmieje oj to od razu do straży miejskiej lub na policję dzwoniąu nas wieczorem za blokiem młodzież zbiera się na ławce i słyszymy każde ich słowo, do tego jeszcze muzykę z telefonów sobie puszczają na IV piętrze tak słychać
to na nie też trzeba dzwonić że zakłócają spokójAle jak młodzież nawet w dzień siedzi i się trochę pośmieje oj to od razu do straży miejskiej lub na policję dzwonią
to duży małego oswaja już ze sportem w tvMoje chłopkami najpierw bawili się w samolocik a teraz siatkówkę razem oglądają
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości