Witam panie
Frydza a któż to za panienka w twoim podpisie ;) ślina z niej dziewczynka .
Asiula super że dostaliście pozwolenie , od wiosny na pewno zaczniecie :)
Agniecha cieszę się razem z tobą że święta spędzicie rodzinnie , a swoją drogą sprytnie to wymyśliłaś .Co do drzemki u nas to zależy o której wstanie Wiki , jeśli o 6:00 to są 2 drzemki o 11i o 16 a jak o 7-8 to jedna gdzieś koło 13-14tej .
Alexandrowicz witaj witaj .
Madzia prezencik super ja kupiłam Wiki garnuszek na klocki z tej firmy jest super Wiki ciągle za nosek naciskała hi hi hi .Ty to masz powera nie dośc że do pracy chodzisz to już domek ogarnięty a a ja dopiero dziś będę sprzątac , pierogów nie lepię bo u mnie nikt nie lubi z wyjątkiem mnie a dla siebie samej mi się nie chce lepic .
Kamilko witaj super że wyjazd się udał ale się dziwnie czyta że ty na plaży a tu tak zimno hi hi wiem że w Egipcie byłaś oczywiście , no i czekam na fotosy .
Ale wam babcia numer wywineła no masakra , dobrze że to tylko tak się skończyło .
No i Tomuś zuch chłopak super ,
Madzia dla Marcinka z okazji tak pokaźnej roczniczki dużo zdrówka miłości i uśmiechu na co dzień .
Acia witaj , no rosną nam te nasze bąble i tak się wspomina jak to było jak takie maciupkie były a teraz ….... no cóż czas leci do przodu .
Juli dla Gnomka też moc całusków , zdrówka i pociechy z mamusi :)
Alinko witaj kochana co tam u was , jak Wanesska????????????????
No śliczna dziewczynka i już taka dziewuszka się robi no no no
Aniu super że Helenka oswoiła się z nową sytuacją i wiem jak pomoc siostrzana może być uciążliwa .Twoja Helenka jest jeszcze maleńka więc mnożę to razy 2 :)
A u nas nic wesołego Wiki w niedzielę nadziała się na kaktusa , nie zauważyłam że to na nóżce jest dopiero wczoraj no nie mądra jestem .Dziś jedziemy do lekarza niech to zobaczy