Chyba można,do czasu aż nikt nie złoży oferty.nie wiem jak to jest z allegro - nie mozna wycofac towaru, dopoki nikt sie nim nie zainteresowal?
No ja mam jedną wbudowaną szafę na całą dlugość przedpokoju,a drugą na ciuchy przy wejściu do łazienki (też wnękowa),dodatkowo jedna szafa stojąca w sypialni,narazie zagracona bo nie ma juz czego sensownego do niej włożyć.no to zupelnie inna sprawa, takie wintegrowane w sciany szafy, nie zagracaja pokoju i fajnie sie to prezentuje
Wiesz co,dzięki Tobie zaczyanm się przekonywać do tego wózka.Choc wolę się nie nastawiać,bo się napalę jak moja mama i lipa wyjdzie z tego zakupu.ja nie mam nic przeciwko, moj wozek ma miec blekitne wstawki...
dziękuję, fajnie że tu siedzę na tym forum bo jakoś tak łatwiej pokonywać wszystkie etapy z Wami niż samej i wiedzieć że tyle osób czeka na wieści i trzyma kciuki - miłe to bardzoanusiek, trzymam kciukasy za USG,Pochwal się dzidzią jak wrócisz.
No to super,fajnie że tak szybkojutro z rana tylko ostatnia sypialnie zrobia i koniec
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość