Mi ta macica napiela sie w sumie kilka razy- jak mialam problemy przy grypie jelitowej... najpierw biegunka i skurcze w jelitach a potem zaparcie okropne z ktorym 3 dni walczylam prawie. Teraz juz jest spokoj
Ja od tygodnia tez czuje ruchy- glownie wieczorem jak sie poloze
A u mnie jakoś ostatnio spokojniej z kopniaczkami. Dzidzia jakaś mniej rozbrykana. Czasem mi się uda trafić, że jak przyłożę rękę to czuję kopnięcia (wciąż cholernie delikatne), ale i to mnie uspokaja, że w ogóle są.
gratuluję pierwszych kopniaczków
my za dwa dni to do kontroli idziemy zobaczyć, czy grzybek uciekł, a na USG to już za 9dni!
[ Dodano: 2009-11-17, 11:05 ] gozdzik, na pewno niedługo się pojawią. w końcu to dopiero 16tc jest, więc możesz poczuć wszystko na dniach.
hej zostałam nie przyjęta do szpitala podobno jest za dużo ludzi dostałam jakiś zastrzyk rozkurczowy i jest troszkę lepiej dziś wieczorem o 19 mam wizytę u swojego ginekologa.... zobaczymy co on mi ciekawego powie
[ Dodano: 2009-11-17, 11:38 ]
to co się dzieje w służbie zdrowia to jest skandal !!!! ostatnim razem siedziałam kilka godzin zanim mnie przyjęto, choć ten zastrzyk mi pomógł i mnie już tak bardzo nie boli
[ Dodano: 2009-11-17, 12:00 ] tibby, wyślę Ci dziś wieczorem zdjęcia