dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2010, 15:24

anetka607, super :ico_brawa_01: i wcale nie wyglada na jakas wychudzona :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 cze 2010, 16:55

anetka607, super że wernisaż sie udał i fotki Klary rewelacja :ico_brawa_01: Pięknie już siedzi :-D

dorotaczekolada, wierz mi, czasem jak mi mała tak marudzi też mam dość. Widzę że ona to wyczuwa i jest coraz bardziej płaczliwa. Takie zaklęte koło. A tata wraca z pracy, córcia uśmiechnięta :ico_noniewiem:

dorotaczekolada, anetka607 niestety gdy zaśnie mi o 20, to czasem w nocy muszę ja przebrać, bo jeśli tego nie zrobię, to nad ranem jest przesikany. Mała dużo pije i dużo siusia. Na szczęście nie rozbudza się i zaraz potem idzie grzecznie dalej spać :-) Natomiast gdy zasypia o 22 to pampka zmieniam dopiero rano.

Dziś w Kościele Justynka grzeczniutka prawie całą Mszę przespała u mnie na rękach :-) A potem poszła z nami na wybory - a niech się maluch uczy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 cze 2010, 20:00

czesc.

Jestesmy,bylismy na wsi,bylo super :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2010, 20:19

iw_rybka, witaj!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 cze 2010, 10:16

witajcie dziewczyny,

trochę nas nie było...wyemigrowaliśmy z maluchem do moich rodziców bo te upały dały nam się we znaki :ico_olaboga:
Ogólnie u nas ok tylko lekarka napędziła mi strachu bo stwierdziła u Piotrusia początki krzywicy ale postanowiłam skonsultować to z innym pediatrą. DOstaliśmy skierowanie na pobranie krwi (środa) :ico_noniewiem: ale ogólnie pani dr powiedziała że jest pewna iż żadnej krzywicy nie ma bo mały się świetnie rozwija...

u rodzicó trochę odpoczęłam :ico_oczko: pogadałam z dorosłymi, bo cały dom pełen ludzi i nabrałąm dystansu...

zaraz poczytam co tam u Was...

[ Dodano: 2010-06-21, 10:25 ]
anetka ale Twoja mała już pięnie siedzi :ico_brawa_01:

geheimnis trzymam za Was kciuki, żeby malutka szybko z tego wyszła i za Ciebie żebyś miała siły i cierpliwość...
a dlaczego tak się stało? co z tym bioderkiem jest nie tak?

ehh wszystkiego nie doczytam...oczy się męczą.
Mieliśmy mały wypadek dostałam po oku od synka no i mam przecięte i zerwaną rogówkę (tak mi okulista oznajmił) już nie boli ale kiepsko widzę na to oko i się szybko męczy....

moze się uda wkleić fotkę Piotrusia dopóki mały śpi.

Pozdrawiam Was serecznie :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2010, 12:09

anusiek- fajne fotki, z tą rogówką nieciekawie, jak Piotruś to zrobił?

anetka- twoja córcia mnie zadziwia z tym jedzeniem, na zdjęciach nie wygląda na malizne, a jak ładnie siedzi.

rybka- witaj :)

My byliśmy w weekend na wsi ale pogoda była beznadziejna bo cały czas padało. Dzisiaj coś Adaś marudzi jak nie on, sam nie wie czego chce czy jeść czy spać, a ja mam jakiegoś lenia, ale zmusiłam się do wyprasowania zaległości. Pogoda nijaka więc czekam aż M wróci z autem to pojade do galerii, Tosia do kulek a ja musze coś kupić dla M bo ma jutro urodziny.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2010, 12:40

anusiek, fajnie ze wypoczelas :ico_brawa_01: jak sie z tym okiem stalo?? zagoi to sie calkiem? :ico_olaboga:
Dzisiaj coś Adaś marudzi jak nie on, sam nie wie czego chce czy jeść czy spać
to Lena wlasnie tak juz 2 dni miala :ico_zly:
dzis wybralismy sie do mcdonalda :ico_wstydzioch: odreagowac i najesc sie niezdrowo :ico_oczko: dla malej wzielam sloiczek owockow,myslalam ze jak cos to moze pol zje.. a tak jak sie dorwala to zjadla caly-190g! i chialaby jeszcze :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 cze 2010, 12:52

myslalam ze jak cos to moze pol zje.. a tak jak sie dorwala to zjadla caly-190g! i chialaby jeszcze
Rany, a ja właśnie wepchnęłam Adasiowi 1/3 słoiczka małego zupki jarzynkowej przy zabawianiu go grzechotkami i uważam to za sukces.

Wczoraj dałam mu deserek jabłko i jagoda też nie w jego guście :ico_placzek:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 cze 2010, 14:02

Pruedence, moze musi sie przekonac? sprobuj mu kilka dni z rzedu dawac to samo,moze zalapie w koncu?
moja to jak widzi ze my jemy to szalu dostaje. otwiera buzie i sie domaga zeby jej dac. jak mam ja na kolanach i jem albo kawe pije to sie skubana odwraca i lepek obkreca zeby patrzec jak jem i buzke otwiera :ico_olaboga:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

21 cze 2010, 15:36

kawe pije to sie skubana odwraca i lepek obkreca zeby patrzec jak jem i buzke otwiera :ico_olaboga:
moja dodatkowa wyrywa z reki :-D
Rany, a ja właśnie wepchnęłam Adasiowi 1/3 słoiczka małego zupki jarzynkowej przy zabawianiu go grzechotkami i uważam to za sukces.
ale niejadek :ico_olaboga:

anusiek, ale wesolek z niego :ico_brawa_01: nieciekawie z okiem

ja od jutra nie mam internetu, nie wiem ile, podobno 2 dni a jak wyjdzie to w trakcie :ico_zly: jutro mam rozmowe z szefem, podobno nie mam do czego wracac :ico_placzek: nie wiem co robic, ciekawe co mi powie jutro, o 11 sie umowilismy

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”