a właśnie miałam pisać i pytać jak u ciebie, i czy masz jakieś zachciankiA mi od wczoraj coś słabo jestpewnie to uroki ciąży.
jak dla mnie to czwartekMam do Was pytanie jeśli pierwszy dzień ost @ był 13.12 w czwartek to skończony każdy tydzień mam w czwartek, czy w środę, bo już zakręciłam się, chciałam sobie postawić granice na wykresie i nie wiem jak
Wiesz ja np czekolady czy batonika nie ruszam,albo baardzo sporadycznie,bardziej sie objadam slodkim jogurem,albo np cistkami,ale chrupkim bez czekoady,teraz w ruch np poszła chałka i jem ją z dzemem nisksłodzonym truskawkowym,ale słodkie zawsze w domku musi byc ooo i banany zajadam tonamizamiast slodkiego to wole zjesc jakis owoc badz jogurt niz zapychac sie batonikami czy innymi slodkimi rzeczami
Nie no mysle,ze bardziej nie schudnieszjuż bardziej boję się, że jeszcze schudnę
patrzylam na twoj wykres moim zdaniem czwartekMam do Was pytanie jeśli pierwszy dzień ost @ był 13.12 w czwartek to skończony każdy tydzień mam w czwartek, czy w środę
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość