Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 lis 2007, 09:56

K@tk@, Madzia,

dzieki za komplementy dziewczyny!!
Ale juz pomalu zaczynam sie czuc jak slonik w skladzie porcelany!!! Juz nieduzo zostalo do konca, jakos wytrzymamy!! :ico_oczko:
No brzuchy teraz rosna z dnia na dzien :ico_olaboga:

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

09 lis 2007, 10:19

Dziewczyny kuzyn przysłał mi zdjecia jak byłam w ciąży z Patrykiem z tego etapu ciąży co teraz jestem.
Dopiero tam wygląam jak słon a jeszcze tyle było przede mną :ico_olaboga:
Jutro zrobie sobie aktualną fotkę to wkleje dla porównania :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 lis 2007, 10:24

Ciekawa jestem Madziu tej roznicy! Czekamy na zdjecia!

madziarka81

09 lis 2007, 10:27

dobra uciekam jakies sniadanie zrobic, no i za sprzątanie sie biorę :-)

Gosia różnica naprawde jest :-D

Awatar użytkownika
Fintifluszka

09 lis 2007, 11:26

Gosiu ładny duży brzunio... teraz to już wszystkie się mamy czym pochwalić :ico_oczko:
K@tk@ fajnie, że do nas zaglądasz... moja psina to sunia, jest po rodowodowych rodzicach jednak nie jednej rasy... mamusia husky a tata owczarek niem. wiem, że Ona potrzebuje dużo ruchu, co czuję szczególnie na spacerze jak chce mi ręce powyrywać smyczą, ale duże podwórko to na razie jedyne co mogę jej zaoferować, bo po pierwsze jestem w ciąży i nie mogę teraz być jej zabawką wyścigową, a po drugie musi póki co chodzić na smyczy co ją ogranicza, ale po prostu jest jeszcze za głupiutka na większą swobodę... trzeba się przemęczyć, pamiętam, że mój Major zmądrzał jak skończył rok, więc jeszcze ciężkich 8 miesięcy przed nami-a najgorsze, że Ona jest już duża...takie ciele :ico_haha_01:
dziewczyny w nocy miałam taką zgagę, że jak tylko zaczynałam zasypiać to mi się ulewało i musiałam lecieć do toalety-horror normalnie, teraz też mam zgagę, ale przynajmniej nie jest środek nocy...

[ Dodano: 2007-11-09, 10:27 ]
zdaje się, że marcia zaczyna dzisiaj 8 miesiąc?

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!

09 lis 2007, 11:42

Witajcie!
zdaje się, że marcia zaczyna dzisiaj 8 miesiąc?
Tak jest!!! zaczynamy ósmy przedostatni miesiąc!!! Stawiam na tę okazje :ico_tort: i :ico_kawa:

Coprawda ja sie kawą nie poczestuje ale Wy pijcie!!!

Mariola prosze Cie idz do lekarza!!! Ja miałam tak samo ból głowy i te oczy.
150 ciśnienia to niedobrze w ciąży. Lekarz mi to wczoraj tłumaczył, ze normalny człowiek przy takim cisnieniu sobie krzywdy nie zrobi, ale my w ciąży jestesmy bardziej zagrożone - Grozi to rzucawką, tez sie wczoraj przestraszyłam jak mi to mówił bo myslałam ze przy wiekszym. Kazał mierzyc cisnienie czesto i powiedzial ze w ciąży nie moze być wiecej jak 140\90 i koniec.
Prosze idz do lekarza - najwyzej dostaniesz leki jak ja i juz - przynajmniej bedziesz bezpieczna. I zamelduj sie potem co załatwiłaś!!!

Fintifluszka, Piesio bombowy hi hi! Strasznie takie lubie, ale one właśnie takie są rozrabiaki jak są młode - przejdzie mu kiedys te bałaganiarsto i bzikowanie, potem go tak pokochasz i on Ciebie ze nic złego juz na niego nie powiesz!

madziarka81, Ja tez czekam na te fotki! Tez jestem ciekawa.

AAA po tym wczorajszym dole troche mi przeszło. Najważniejsze zdrowie dziecka, bedzie jak bedzie musiało byc i moje żale na nic się nie zdadza! Grunt to pozytywne nastawienie - może tak uda mi się zakończyć wszystko tak jak ja chce?
No koniec użalania sie nad sobą!!!
Trzeba być szczesliwą :ico_ciezarowka:

madziarka81

09 lis 2007, 11:57

Marcia gratuluję ósmego miesiąca :-) :ico_brawa: :ico_brawa: :ico_brawa:

Rzeczywiście z tym ciśnieniem to nie przelewki. Ja na szczęście jak na razie mam w normie i oby tak zostało :-)

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

09 lis 2007, 12:09

Witam was a wiec nocke przespalam cisnienie w normie ale czuje ze z moja glowa znow cos zaczyna sie dziac. Wydaje mi sie ze to przez ta pogode raz slonce zachwile deszcz.Wczoraj mialam cisnienie 150 na 80 a za pol godziny 110 na 80 wiec widze ze strasznie mi skacze rano na szczescie 120 na 70 i niskie tetno bo wczoraj tetno tez mialam prawie 100.U l;ekarza bylam w srode no wszystko ok tylko dzidzia strasznie mala wedlug rozmiarow na usg to termiun przypada na 10 luty ale nogi ma tak dlugie ze nogi urodza sie 1 stycznia ha ha .......................
lekarz sie smial ze mala modelka rosnie. Tylko ja wlasnie nogi tez mam dosc dlugie bo zawsze problem z kupnem spodni bo pas dobry a nogawki za krotkie. :ico_haha_02: I wazy malenstwo jak sie nie myle 1259 o ile dobrze pamietam :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
marcia_pod

09 lis 2007, 12:55

mariola, moim zdaniem mimo to powinnas powiedziec lekarzowi ze masz takie skoki cisnienia i boli Cie głowa lepiej dmuchac na zimne!!!

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 lis 2007, 13:13

DZień dobry kochane :-)
Widzę,ze sie rozpisałyście.Ja dzisiaj miałam ciężką nockę i też boli mnie głowa,ale ciśnienie 110/60,więc nie jest złe.Chyba ta pogoda ma na to wpływ.

Gosiu śliczny brzuszek :ico_brawa_01:
Mariola lepiej posłuchaj naszej Marci i jedź do lekarza :ico_sorki: ,mnie mój lekarz też strasznie na to uczulił.
Fintifluszka piesio fajowy,widać,że mały diabełek hihi :-D

Madzia
czekamy na fotki,dla porównania.
Pozdrawiam :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”