Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

03 lip 2008, 12:51

Jagna30 super brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mam od rana skurcze dosc mocne-dzwonilam do gina i jade do szpitala... może już dziś zbacze sie z Synkiem :) pozdrawiam jak cos to smska napisze pa
to życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i czekamy na wieści :ico_sorki: :ico_sorki:

BeataW
Wodzu
Wodzu

03 lip 2008, 13:56

mojamaja.corcia, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2008, 18:21

Boziu...............ja umieram :ico_sorki: :ico_placzek: :ico_olaboga:

Nic nie robie a pot mi sie po dupsku leje...najgorzej jest pod biustem i pod brzuchem....potok :ico_olaboga: Nie daje rady,nie mam na nic sily.Ratunkuuuuuuuuuuuuuuu..............................

Awatar użytkownika
delfi1
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 lip 2008, 20:17

czesc :ico_ciezarowka:
mi sie podoba lato i nawet w ciazy nie nazekam, wole nawet upaly od pochmurnej deszczowej pogody.. :ico_brawa_01: :ico_oczko:
cos laupina nie daje znac nikomu, dziwne...a podalyscie jej przeciez numery tel...
ja wiem, ze moj facet wejdzie na moj profil i wam napisze jak by co i to chyba jest na moje dobre rozwiazanie.... :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
jagna30 brzuchol fajny, ja tez mam duuuzy:))
u nas krecili kawe czy herbate, no, no:))))) dumna jestem z bydzi:) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
Pozdro :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Jagna30

03 lip 2008, 20:26

delfi1, a ja slysze non stop jezdzace na sygnale karetki :ico_olaboga:

Ludzie padaja jak muchy........ale podobno jutro ma byc chlodniej :ico_sorki: :ico_sorki:

A ja dzisiaj żle sie czuje,teraz pobolewa mnie brzuch tak jak na@,i jest mi niedobrze :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-07-03, 23:09 ]
Jessuuuuuu.dziewczyny wlasnie wrocilam z wc :ico_olaboga: zauwazylam jakis sluz podbarwiony krwia :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_szoking: Caly dzien zle sie czulam i bylo mi niedobrze :ico_placzek: a teraz jeszcze to :ico_noniewiem: Martwie sie bo to wszystko za wczesnie :ico_szoking:

Awatar użytkownika
jasma
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 lip 2008, 07:51

Jagna30 trzymaj się i lepiej pokaż się lekarzowi !!!!
Trzymamy kciuki, oby to nic groźnego, może po prostu przekrwienie szyjki itp, może też z upału :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Dziwne, że już tyle dni i nie ma wieści od laupinki, ale na pewno się odezwie jak tylko będzie mogła, wie, że czekamy :ico_oczko:
Ja jeszcze 2 w 1 , po wizycie OK, mam sobie cierpliwie czekac, bo jeszcze nic szczególnego się nie dzieje, ale może się zacząć w każdej chwili. to już była ostatnia wizyta, teraz jakby co to do szpitala a po 14.VII jak minie termin zapisac się na KTG.
MI też zbytnio upały nie przeszkadzają, choć jakoś w tym roku sie się wyjątkowo nie opalam. Pamiętam, że w 1szej ciąży to w 8 i 9 mies. jeszcze w słonku na balkonie siedziałąm :ico_oczko: . Teraz za to mnie wzięło na przetwory i przerabiam jagody od 2 dni :ico_sorki: -już 10 litrów mam zw słoikach :ico_oczko: , żeby na zimę do ryżu i makaronu mieli moi chłopcy duzi i mali :ico_oczko: :ico_oczko: no i myślę, co by tu jeszcze przerobić, żebym ja jako karmiąca mamusia mogła jeść, bo truskawek to w ogóle nie robiłąm, bo i tak bym nie mogła tknąć :ico_placzek:

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

04 lip 2008, 09:23

zajrzałąm i widzę ze z nowu nie ma wieści od laupinki :ico_noniewiem:

Ciekawe jak tam u mojamaja.corcia,

jasma, ale pracuś z Ciebie i widac ze ciaża Ci słuzy :ico_haha_02:
a z tymi jagodami to smaka narobiłaś :ico_oczko:
ja robiłam juz przetwory z truskawek teraz z malin soki :ico_oczko: jeszcze troszke i zaczna sie wiśnie :-)
jasma, moze jakieś foteczki brzusia :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jagna30

04 lip 2008, 10:34

jasma, dzisiaj narazie nic mnie nie boli,ani nie widac krwi :ico_sorki:
Ja naprawde Cie podziwiam ...ja caly wczorajszy dzien przelezalam w lozku,z wiatrakiem skierowanym w moja strone :ico_olaboga: A gdzie tu w kuchni w tym skwarze :ico_olaboga: Podziwiam :ico_sorki:

Zagladam tu co jakis czas z nadzieje,ze sa juz jakies nowiny od LAUPINY,albo mojamaja.corcia,

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

04 lip 2008, 11:39

Zagladam tu co jakis czas z nadzieje,ze sa juz jakies nowiny od LAUPINY,albo mojamaja.corcia
ja też :ico_noniewiem:

ale widać pewnie cisz skoro nie ma żadnych wieści :ico_noniewiem:
dzisiaj narazie nic mnie nie boli,ani nie widac krwi
i dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: wypoczywaj :ico_oczko:

u nas dzis pada i pochłodniało :-)

Awatar użytkownika
delfi1
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 lip 2008, 12:28

czesc :ico_ciezarowka:
z maojamaja.corcia i laupina dziwna sparawa....., tak jak mowilam mozna liczyc na siebie jak by facet nie mogl napisac na forum z ich nika nieeeeee....bysmy wiedzialy, a tak sie martimy na zapas... :ico_olaboga:
zaraz ide wziasc prysznic i wloski umyje..., wiecie jak ja ostatnio dlugo spie tak do 10-11 :ico_szoking: tyle, ze kalde sie okolo24
mam takie dziwne nastroje, ze cos smutnego sobie przypomne i :ico_placzek: ....
dzisiaj narazie nic mnie nie boli,ani nie widac krwi
jejka to dobrze, moze to jakies oznaki ze porod bedzie wczesniej i latwy cio:))))))
Pozdro i oszczedzajcie sie :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”