moja pije rano i wieczorem po 210ml mleka, nie pija kaszek, ani zageszczanego kleikiem bo takich nie lubi...
juz jestem po spotkaniu z Karolinką =D zgrałam zdjecia, ale najpierw uspie Kinie, potem wrzuce na forum :)
spotkanie bylo mile

przyjechalysmy, Hania spała, obudziła się i chyba po 20 czy iluś tam minutach znowu poszła spoać... wiec za dużo sie nie pobawily... szkoda...
ale Hania w porównaniu do Kingi to jest wieksza tzn ma dluzze nozki.
ale kinia pobawila sie z Antosią - córą znajomych
Zbory
ale ona tez poszla spac...
Kinia spala dzisiaj tylko pol godzinki w pksie do mikoszewa. teraz jest po kąpieli i mleczku wiec idziemy spac :) aczkolwiek tak szaleje ze nie wiem czy bedzie chciala spac...
acha i do Jacka, Karoliny jakoś Kinga nie miała zaufania, chowała się za moimy nogami jak on sie do niej uśmiechał, ale piłkę od niego wzięła, skubana...
[ Dodano: 2008-08-19, 20:57 ]
Hania, Kinga i piaskownica
Zamyślona Hania
"A ku ku"
"A cio to?"
Karolinka, Hanna i kamera
Hania i Jacek
Karolina i Kinga
Kinga, Antosia, Karolina i ja
[ Dodano: 2008-08-19, 21:00 ]
młoda zasnela na siedząco obok mnie, chyba byla faktycznie padnieta.
[ Dodano: 2008-08-19, 21:11 ]
I jeszcze dwie fotki mojej niuni =D
Butelka + rączki od niekapka = sama pije mleczko
Kinia i jej pies
[ Dodano: 2008-08-19, 21:16 ]
Ewcik zapomnialam napisac

Ala jest przecudowna!!!
Glizdunia wszystko będzie dobrze i z tobą i z Twoim dziadkiem i z piciem Mayi mleka z butelki
[ Dodano: 2008-08-19, 21:18 ]
Ewcik, też nie lubię samotnych kąpieli - właśnie cały weekend sama siedziałam...
oj kobitki... ja tylko w weekendy nie kąpie Kiniulki... tak to cała ceremonia mycia nalezy do mnie... idzie sie przyzwyczaic
[ Dodano: 2008-08-19, 21:21 ]
apropo zostawiania dzieci samych w pokoju... to ja zostawiam młodą czasami, ale jeżeli jest cicho to znaczy ze broi... no i generalnie to zostawiam ją jak wszystko jest na bezpiecznej wysykosci...