Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 sie 2009, 16:30

geheimnis
bardzo ładne te wózki. Ostatnio wysłałam kilka linków mężowi. Nie pamiętam czy już je tu wstawiałam, jesli tak to przepraszam :ico_wstydzioch:

http://allegro.pl/item721507018_wozki_d ... e_hit.html
http://allegro.pl/item720313729_wozki_d ... y_ace.html
http://allegro.pl/item710879697_3w1_jed ... a_alu.html
anusiek, o której Ty masz to badanie.Już się nie mogę doczekać fotki Twojej dzidziuni.
mam dopiero o 20 (zapisałam się tak późno żeby mąż mógł ze mna pojechac) też się nie mogę doczekać. Napiszę późno bo w drodze powrotnej zajedziemy do teściów bo bardzo prosili...a fotkę to wstawię jutro jak mąż mi w pracy zeskanuje bo nie mam w domku skanera.

ojej liczę godziny normalne :ico_sorki:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2009, 16:40

bardzo ładne te wózki. Ostatnio wysłałam kilka linków mężowi. Nie pamiętam czy już je tu wstawiałam, jesli tak to przepraszam :ico_wstydzioch:
Fajne wózki,ja się natomiast skupiłam na wózkach 4kołowych,z tymże wszystkie 4 chciałabym mieć duże.No i dodatkowo fotelik od razu
mam dopiero o 20 (zapisałam się tak późno żeby mąż mógł ze mna pojechac) też się nie mogę doczekać. Napiszę późno bo w drodze powrotnej zajedziemy do teściów bo bardzo prosili
No to czekamy.Wcale sie nie dziwię ze odliczasz godziny,ja to już też się nie mogę doczekać oglądania mojego szkraba,a tu tyle czasu przede mną. :ico_olaboga: No nic,czekam na wiadomości a jutro na fotkę Twojego Skarbka.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 16:46

wszystkie wozki fajne :ico_brawa_01:
wogole teraz jest taki wybor ze szok :ico_olaboga:

lilo nie martw sie ja nie bede dzwigac :ico_oczko:
jak lekarz na poczatku ciazy zabronil mi dzwigania tak do tej pory tego zakazu przestrzegam :-) :ico_oczko:

ja sie zdrzemnelam
teraz bym cos zjadla :ico_haha_01: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-25, 16:48 ]
a jeszcez co do wozka to ja chyba jednak kupie bez fotelika
fotelik kupimy osobno z baza do samochodu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 sie 2009, 16:50

ja to już też się nie mogę doczekać oglądania mojego szkraba,a tu tyle czasu przede mną.
pamiętam jak byłam miesiąc przed a to tak zleciało szybko. Teraz to bym troszkę to badanie odsunęła od siebie...bo się troszkę boję.
No nic,czekam na wiadomości a jutro na fotkę Twojego Skarbka
napiszę choć dwa słowa jak tylko wrócę.
wogole teraz jest taki wybor ze szok
to fakt, można dostać zawrotu głowy :ico_olaboga: :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 16:53

obowiazkowo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sie 2009, 16:57

nie martw sie ja nie bede dzwigac :ico_oczko:
jak lekarz na poczatku ciazy zabronil mi dzwigania tak do tej pory tego zakazu przestrzegam :-) :ico_oczko:
Z tym to nie ma żartów :ico_nienie: Ale jestem pewna ze cię mężulek w tych ciężkich robotach wyręczy.W koncu od tego oni są :ico_brawa_01:
a jeszcez co do wozka to ja chyba jednak kupie bez fotelika
fotelik kupimy osobna z baza do samochodu :ico_oczko:
Wiesz,ja baaardzo dluzgo nad tym myślalam i podoba mi sie opcja żeby fotelik dołączyć do stelaża i tak wozić malucha,oczywiście jak sie troszkę cieplej zrobi juz w przyszlym roku.Także ja kupuje wózek 3w1

[ Dodano: 2009-08-25, 17:00 ]
pamiętam jak byłam miesiąc przed a to tak zleciało szybko. Teraz to bym troszkę to badanie odsunęła od siebie...bo się troszkę boję.
Eee,no coś ty.Będzie dobrze,zobaczysz :ico_pocieszyciel: Nic się nie denerwuj,bo nie warto.Maluszek na pewno ma sie tam u ciebie w brzuszku bardzo dobrze.
No to super,będę czekać na niusa :ico_brawa_01:
to fakt, można dostać zawrotu głowy :ico_olaboga: :ico_oczko:
Nic mi nawet nie mówcie.Jak dzisiaj oglądałam te wózki to nie wiedziałam od czego zacząć w ogóle.Tyle rodzajów,kolorów... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 17:32

mam dosc porzadkow... spocilam sie porzadnie, plecy mnie rozbolaly i zdecydowalam, ze kafelki scienne w lazience musza poczekac :ico_oczko: moze jutro sie nimi zajme...
juz mi sie nawet gotowac nie chcialo, zaraz przyjedzie moj A., tosie za jakies gotowanie wezme :-)

[ Dodano: 2009-08-25, 17:38 ]
a wybor wozkow jest rzeczywiscie az za duzy, ciezko sie zdecydowac :ico_sorki:
anusiek, z twoich linkow najbardziej podoba mi sie ten ostatni, sama przez dlugi czas chcialam taki, gondolka ladna, kolka fajne, duze i do tego obrotowe...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 sie 2009, 18:02

geheimnis, super te wozki,a zwlaszcza ten ostatni,jest tam taki caly czarny w rozowe kwiatki :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01:

Helen, czesc pracusiu :-D

patrycja - gratuluje syneczka,bedziesz miala drugiegorozrabiake,ja sie od poczatku nastawialam na syneczka i mam dziewczynke :ico_oczko:

leona - dobrze,ze ci fachowcy to szwedzi bo polacy do jutra by nie skonczyli :ico_oczko:

lilo - u mnie byla jednodniowa niedyspozycja,ale Tobie serdecznie wspolczuje tych czestych wymiotow.Ja tam z Andrzejkiem mialam,do samego konca :ico_oczko:

anusiek, trzymam kciukasy i czekam na wiesci,napisz koniecznie wieczorem,bede zagladac na forum :ico_brawa_01:

A ja czekam na jutro,co o tym pomysle,to mnie w zoladku ssie z nerwow :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sie 2009, 18:05

A ja czekam na jutro,co o tym pomysle,to mnie w zoladku ssie z nerwow
to juz jutro wizyta? w takim razie bedziemy tu mocno zaciskac kciuki :ico_sorki: a na ktora?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 sie 2009, 18:33

Helen, no jakos tak szybko zlecialo,prawda?

Mam tak samo jak ostatnio,czyli na 16-sta dopiero :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”