Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2010, 09:52

odezwij sie i napisz czy nie zamarzłaś przez noc :-)
żyję żyję, włączyliśmy do akcji piecyk, trochę prądu żre no ale lepsze to niż marznąć. :ico_sorki: a już dzisiaj M jedzie po piec, bo właściciel dzwonił że już kupił i to u nas więc trzeba jechać do miasta, a nie ileś tam km do Suwałk :ico_sorki:
to sobie odpoczniesz i na spokojnie na świeta wszystko przygotujesz. A zostajesz już do końca na zwolnieniu czy robisz po prostu przerwe?
wiesz co.. hmm w sumie dostane 14stego, i 14stego stycznia mi sie skonczy wiec pewnie wezme jeszcze na miesiac do porodu, boje sie w te sniezyce chodzic :ico_olaboga: jeszcze sie wywroce czy cos :ico_puknij:
Ja na razie mam 1kg do przodu od początku ciąży
oż Ty chudzielcu hehe :-D

[ Dodano: 2010-11-30, 08:54 ]
i stawiam za 30 tydzień :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

30 lis 2010, 10:56

Witam kochane :-)
Mania, ale wczesną pobudkę miałaś, moja na szczęście lubi spać i wstaje najczęściej ok. 8, więc nie jest źle.
@gniecha ty chudzino, 1kg :ico_szoking: to maleńko. Ja się dawno nie ważyłam, muszę sprawdzić ile mam na plusie...
i stawiam za 30 tydzień :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz to już tylko 10 tygodni zostało :ico_szoking: szybko zleci :-)

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2010, 10:58

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz to już tylko 10 tygodni zostało :ico_szoking: szybko zleci :-)
mam nadzieję że szybko, bo podobno ostatnie tygodnie ciągnął się najbardziej

Awatar użytkownika
b@sia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 lis 2010, 12:56

podobno ostatnie tygodnie ciągnął się najbardziej
Tak to zwykle jest, ze wszystko co przed nami to sie ciagnie, a wszystko co za nami to minelo blyskawicznie :-D przynajmniej ja tak mam,
Ja dzisiaj postanowilam powybierac zdjecia mojej Oliwki do kalendarza, zrobilam taki dwa lata temu dziadkom na prezent i w zeszlym roku jak nie bylo to byli bardzo zawiedzeni :ico_brawa_01: A niech sie ciesza, a ze jest promocja w empiku to skorzystamy :ico_sorki:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

30 lis 2010, 15:48

bo podobno ostatnie tygodnie ciągnął się najbardziej
to zależy, czasem jak Cię złapie przed czasem i urodzisz wcześniej niczego się nie spodziewając, to się nie dłuży, najgorzej jak mija termin, a Ty ciągle jesteś brzuchaczem i zaczynasz się denerwować czy wszystko jest dobrze z dzidzią. Wtedy zaczyna Ci się dłużyć potwornie...

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2010, 17:23

dłuży się strasznie gdy termin masz za 2-3 dni,a tu nic,cisza :ico_noniewiem: Generalnie to sie ciąża dłuży,a jak człowiek urodzi zaczyna się zastanawiać kiedy te 9 miesięcy przeleciało :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

30 lis 2010, 17:41

cześć dziewczyny. wczoraj byłam na usg szyjki, dwóch lekarzy mnie badało :ico_olaboga: ale na szczęście na arzie wstrzymujemy się z pessarem. ALe już myślałam, ze nie załapię się na to usg, bo to w szpitalu mi robił, a tam najpierw pierwszeństwo mają pacjentki szpitalne, co rusz to nowa przychodziła. ruch jak w Rzymie :ico_olaboga: Jak na nie lubię szpitali. kojarzą mi się tylko z bólem :ico_chory: jak się człowiek napatrzy :ico_chory: na tych chorych tam, to aż łzy w oczach stają. Jakie kobiety mają problemy :ico_olaboga: jedna kobieta wyszła z sali i ledwo szła do łazienki, nie wiem co jej dolegało, bardzo powoli szła i mijało ją tylu lekarzy, pielęgniarek i nikt nie zapytał czy pomóc jej dojśc do tej łązienki.

Tynusz1, i co piec działa????bo dziś mróz ma być siarczysty :ico_olaboga:
brawa za 30 tydzień już :-)

my Oli na Mikołaja kupiliśmy domek z hello kitty :-)
to zależy, czasem jak Cię złapie przed czasem i urodzisz wcześniej niczego się nie spodziewając, to się nie dłuży, najgorzej jak mija termin, a Ty ciągle jesteś brzuchaczem i zaczynasz się denerwować czy wszystko jest dobrze z dzidzią. Wtedy zaczyna Ci się dłużyć potwornie.
mnie się ostatnie 10 dni bardzo dłużyło. w końcu jak nadszedł termin porodu stwierdziłąm, ze nie chce mi się rodzić i idę spać. No i wstałam i odeszły mi wody :-D
ale w sumie to bym wolała rodzić w nocy lub nad ranem, bo nie ma tyle tłumu, cisza, spokój no i nie ma studentów. A w tym szpitalu co zamierzam rodzić to sami faceci lekarze i studenci. Czyżby aż tylu było pasjonatów tej sfery kobiecej :ico_olaboga:
Ja dzisiaj postanowilam powybierac zdjecia mojej Oliwki do kalendarza, zrobilam taki dwa lata temu dziadkom na prezent i w zeszlym roku jak nie bylo to byli bardzo zawiedzeni
bardzo fajny pomysł :-)

ostatnio boli mnie kręgosłup jak śpię, wcześniej mnie nigdy nie bolał :ico_noniewiem: i dopadł mnie taki śpiuch, że mogłabym spać pól dnia :ico_olaboga:

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2010, 18:29

i co piec działa????bo dziś mróz ma być siarczysty :ico_olaboga:
M teraz wyciąga stary z kolegami :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-11-30, 17:39 ]
Ja dzisiaj postanowilam powybierac zdjecia mojej Oliwki do kalendarza, zrobilam taki dwa lata temu dziadkom na prezent i w zeszlym roku jak nie bylo to byli bardzo zawiedzeni :ico_brawa_01: A niech sie ciesza, a ze jest promocja w empiku to skorzystamy :ico_sorki:
fajny i nie typowy prezent :-D i ile taka atrakcja kosztuje?:-)
my Oli na Mikołaja kupiliśmy domek z hello kitty :-)
to się pewnie ucieszy :_D

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 lis 2010, 19:52

zrobilam taki dwa lata temu dziadkom na prezent
ja też na dzień babci dwa lata temu robiłam ale w fotojockerze.
a tam najpierw pierwszeństwo mają pacjentki szpitalne, co rusz to nowa przychodziła. ruch jak w Rzymie
ja byłam wczoraj na oddziale kardiologicznym i było podobnie. Miałam robione echo serca i wszystko jest ok. Oczywiście przy badaniu był student :ico_oczko:

Awatar użytkownika
b@sia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 lis 2010, 21:02

fajny i nie typowy prezent i ile taka atrakcja kosztuje?:-)
50zl - to nie tak zle bo dwa lata temu placilam 70zl (pelna kwote), a potem zostaja duze, swietnej jakosci zdjecia (ja nie zwracam uwagi zeby byly widoczne poszczegolne dni, bo dziadkowie zawsze maja drugi do zaznaczania, ten jest po prostu cos a la album :) )

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”