cześć dziewczyny. wczoraj byłam na usg szyjki, dwóch lekarzy mnie badało
ale na szczęście na arzie wstrzymujemy się z pessarem. ALe już myślałam, ze nie załapię się na to usg, bo to w szpitalu mi robił, a tam najpierw pierwszeństwo mają pacjentki szpitalne, co rusz to nowa przychodziła. ruch jak w Rzymie
Jak na nie lubię szpitali. kojarzą mi się tylko z bólem
jak się człowiek napatrzy
na tych chorych tam, to aż łzy w oczach stają. Jakie kobiety mają problemy
jedna kobieta wyszła z sali i ledwo szła do łazienki, nie wiem co jej dolegało, bardzo powoli szła i mijało ją tylu lekarzy, pielęgniarek i nikt nie zapytał czy pomóc jej dojśc do tej łązienki.
Tynusz1, i co piec działa????bo dziś mróz ma być siarczysty
brawa za 30 tydzień już
my Oli na Mikołaja kupiliśmy domek z hello kitty
to zależy, czasem jak Cię złapie przed czasem i urodzisz wcześniej niczego się nie spodziewając, to się nie dłuży, najgorzej jak mija termin, a Ty ciągle jesteś brzuchaczem i zaczynasz się denerwować czy wszystko jest dobrze z dzidzią. Wtedy zaczyna Ci się dłużyć potwornie.
mnie się ostatnie 10 dni bardzo dłużyło. w końcu jak nadszedł termin porodu stwierdziłąm, ze nie chce mi się rodzić i idę spać. No i wstałam i odeszły mi wody
ale w sumie to bym wolała rodzić w nocy lub nad ranem, bo nie ma tyle tłumu, cisza, spokój no i nie ma studentów. A w tym szpitalu co zamierzam rodzić to sami faceci lekarze i studenci. Czyżby aż tylu było pasjonatów tej sfery kobiecej
Ja dzisiaj postanowilam powybierac zdjecia mojej Oliwki do kalendarza, zrobilam taki dwa lata temu dziadkom na prezent i w zeszlym roku jak nie bylo to byli bardzo zawiedzeni
bardzo fajny pomysł
ostatnio boli mnie kręgosłup jak śpię, wcześniej mnie nigdy nie bolał
i dopadł mnie taki śpiuch, że mogłabym spać pól dnia