ja tez dołączam sie do marudzenia... kacper jest mega nieznosny glowa mnie boli od tych jego wrzaskow to chyba taki etap ze wszystkie tak maja... z drugiej strony mi ulzylo ze nie tylko moj taki nieznosny... w kupie razniej nawet w niedoli:) u nas z jedzeniem ok ale je przy ksiazeczce albo przed telewizorem ostatnio Teletubisie sa na czasie notabene nie wiem co on w nich widzi:) wczoraj zrobilam mu rybe ( gotowana) marchewke z groszkiem i ziemniaczki i opierniczyl taka porcje ze sama bym sie najadla... w nocy spi ladnie juz nie karmie go w nocy na spiocha je po kapieli ok 20-21 i spi wczoraj do 6 dzisiaj do 8 ale problem mam z tym jego spaniem ... wczoraj doprowadzil mnie do furii... usypialam go prawie do 22.30 wkoncy zostawilam w luzeczku poszlam sie kapac a on sie darl moj Rysiek jeszcze mnie op... ze go nie slysze a ja tak specjalnie z ciekawosci do czego by to doprowadzilo... skonczylo sie tak ze poszedl do niego a ja sie wykapalam i poszlam z nim spac... ale jest plus jestem wyspana:)
Z Ryskiem tez mamy nerwowe dni troche brakuje nam kasy bo zanim zacznie wplywac sprzedaz to musimy sobie jakos poradzic a do tego jeszcze te zarezerwowane wakacje... mam nadzieje ze do sierpnia wszystko ruszy... Aga wiec u mnie foni az nadtto moze tez przez to Kacper tak krzyczy... Preudence i tez mam to ze moze ja zla matka jestem a dobrymi chceciami to...
Kasia3 ty nie marudz masz basen

Moze przez pogode nam sie tak chumory popsuly jak jest u was u mnie mialo byc 27 i slonce a jest z 20 i chmury nie wiem czy nie bedzie padac... auta nie mam bo Rysiek jezdzi narazie moim wiec jestem udupiona na tym blokowisku...
wklejam nowa fote jak cwaniak juz stoi i wczoraj juz chodzil za jedna reke mysle ze miesiac i bedzie chodzil ale to nie mega wyczyn bo to przecierz bedzie juz roczek...
ale naskrobalam banialukow

[ Dodano: 2008-06-18, 12:10 ]
nawet wyglada na lobuza co? z oczu mu tak patrzy:)