Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

10 gru 2007, 11:39

no u mnie to nie wiem jak jest jak mnie nie ma, w sumie Ewa zawsze chce malemu ustapic ale jak jestem to zawsze mu mowi nie moge ci np czegos dac bo mama mnie okrzyczy :ico_puknij: :ico_puknij:
za to moja siostre ucze stanowczosci wzgledem Oskara, bo to ona w koncu spedza z nim najwecej czasu jak mnie nie ma

Awatar użytkownika
Natashka

10 gru 2007, 12:10

Ewa to zona mojego taty

a malym moze sie zajmowac tylko jak jest w PL, teraz 22 grudnia wyjezdza juz do pracy do niemeic ...
a moja mlodsza siostra moze sie malym zajmowac tylko w weekendy i po szkole...
w sumie tak normalnie tylko na nia moge liczyc

[ Dodano: 2007-12-10, 11:43 ]
no moj łobuziak jzu zasnal i mam chwile na spokojne porozwiazywanie testow.... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

10 gru 2007, 13:02

nie moge ci np czegos dac bo mama mnie okrzyczy
no to nie jest dobre wyjście z sytuacji,bo stawia w złym świetle mamę , a nie o to tu chodzi :ico_noniewiem:
Co do histeri to ja nie moge niereagować jak Michał strasznie płacze,bo dostaje odruchów wymiotnych i zaczyna się krztusić :ico_olaboga: więc jak zaczyna się ryk to szybko odwracam mu czymś uwagę, bo przeciez na wszystko nie moge mu pozwalać .

Awatar użytkownika
Natashka

10 gru 2007, 13:48

u nas niestety jak zaczyna sie wrzask to mało co może odwrocic jego uwage... :ico_noniewiem:
nie moge ci np czegos dac bo mama mnie okrzyczy
no to nie jest dobre wyjście z sytuacji,bo stawia w złym świetle mamę , a nie o to tu chodzi
dokladnie i dlatego to mnie tak wkurza, pozniej bedzie ze mama jest zla a babcia super bo na wszystko pozwala :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Natashka

10 gru 2007, 22:16

brawa dla Emilki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Oskar tez zasnal ładnie i szybko bo o19:30 a jak na niego to super. o 19:10 wsadziłam go do lozeczka, glaskalam po glowce i zasnla tak...
aja w tym czasie sie przebralam i wyszlam pobiegac, humorek mi sie super poprawil, endorfinki zaczely dzialac, i sie bardzo odprezylam :ico_haha_01:
jak synus bedzie zasypial do 20 to bede biegac codziennie :ico_haha_01: jesli bedzie...

teraz na spokojnie testy rozwiazuje :ico_haha_01: , jutro z rana wpada do mnie kolezanka z grupy z 2-letnia coreczka i bedziemy pisac prace zaliczeniowa z turystyki, mam nadzieje ze dzieciaczki beda sie ladnie bawic :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-12-11, 07:27 ]
:512: Dzieńdoberek kochane :512:
u nas nocka tragiczna...
mały zasnal o 19:30 za to obudził sie o 23 i nie spał do po 2 :ico_szoking: myslalam ze sie przekrece :ico_olaboga:
teraz jeszcze mały łobuz spi.... i niech pospi choc do 8, bo ja musze pisac prace

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 09:00

My po kolejnej tragicznej nocy :ico_placzek: , Maja zrywala sie z placzem kilkanascie razy...

Natalia, ja kiedys tez postanowilam,ze bede biegac ale przeszlo mi po pierwszym razie jak na drugi dzien nie mogla sie ruszyc bo takie mialam zakwasy :ico_wstydzioch: I podziwiam, ze o tej porze roku chce Ci sie wieczorem wychodzic na dwór... ale :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dla Emi za przespana noc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka

11 gru 2007, 09:07

Oskar jeszcze spi

Iwonko ja tez mam lekkie zakwasiki ale nie a ztakie bo od czasu do czasu cwiczylam i nie jest az tak zle, zreszta zawsze jak nie padalo to biegalam w okresie jesienno-zimowym, ale teraz mialam przerwe 3-4 letnia :ico_haha_01:
jak maly mi pozwoli to bede biegala

u nas malego chyab zeby mecza, te 4 nie chca mu sie przebic do konca, tylko jedna na razie sie delikatnie przebila a z reszta walczy :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-11, 08:33 ]
pokaże wam troszke zdjęc
to z dnia kiedy przyszla kolezanka z synkiem o 9 miesiecy starszym od Oskara-Olivierem
Obrazek
o a co to za stworzonko??
Obrazek
Oskar cały czas chodizł za starszym kolega ,zaczepiał go i chciał mu dawac ciagle czesc
Obrazek
a tu chlopcy bawia sie autami
Obrazek

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 09:38

Maja cierpi bo wychodza jej na raz trzy czworki, juz sie przebily ale nie w calosci i to chyba ja boli :ico_placzek:

W nastepny poniedzialek zabieram sie za generalne porządki i ubieram choinke... tylko mamy problem gdzie ją postawic zeby nie dostala sie w rece Mai :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Natashka

11 gru 2007, 10:00

Oskarowi tez wlasnie ida 3 czworki, i meczy sie strasznie przez to oglem nawet w dizne jest jakis taki bardziej marudny

Iwonko ja tez w przyszlym tygodniu dopiero biore sie za porzadki itd, bow tym jeszcze czasu nie ma, a choinke pewnie kupimy ok 23 grudbnia i ubierzemy ja 24 :ico_haha_01: .... jak zwykle bedzie prawdziwa... ciekawa jestem jak oskar zareaguje na nia... wywalic ejj nie wywali bo bedzie w donicy i ceizak bedzie, ale na dole na wszelki wypadek pozawieszam bombki jakies plastikowe itd aby nie pobil hehe

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 10:13

Miedzy Oskarkiem a kolegą 9 miesiecy roznicy a jaka roznica we wzroscie :ico_szoking: aż trudno mi uwierzyc,ze za kilka miesiecy Maja bedzie juz taka duza... a jaką grzywke ma Oskarek :-D

[ Dodano: 2007-12-11, 09:15 ]
na dole na wszelki wypadek pozawieszam bombki jakies plastikowe itd aby nie pobil
No niestety musimy sie w tym roku troche powygimnastykowac zeby choinka ustala nienaruszona :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”