Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

21 gru 2008, 00:46

Hej Lutusie moje ..jak tam?
widze ze mamy goscia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u nas a przynajmniej u mnie coraz ciezej, ale do przodu :-) juz niedlugo nie bedziemy sie juz kulac :-D

kupilam "kopiec kreta" i tylko to ciasto mam zamiar zrobic na swieta. reszte pewnie dostane od mamy i tesciowej.

juz ta godzina a mi sie wogole nie chce spac. az normalnie nienormalne to jest po 2 nocach nieprzespanych powinno sie chyba raczej chciec spac :ico_szoking:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 00:48

kupilam "kopiec kreta" i tylko to ciasto mam zamiar zrobic na swieta
pycha :ico_haha_02:
ach ty ostatnio z tymi pysznościami wyskakujesz :-D
kusisz :ico_haha_02:
juz ta godzina a mi sie wogole nie chce spac. az normalnie nienormalne to jest po 2 nocach nieprzespanych powinno sie chyba raczej chciec spac :ico_szoking:
dla mnie to normalna pora do siedzenia :-D
a ty o której chodzisz spać??

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 01:00

u nas a przynajmniej u mnie coraz ciezej
Ale takie ciężary to można nosić ..nawet jedno po drugim hihi
widze ze mamy goscia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No ..sentyment do lutego mnie tu przyciąga :-D

Mi sięw ciaży spac nie chciało (na początku owszem) teraz też nie jakl widąc..a wypadało by ..bo zaraz Martulka się pewnie na cyc obudzi.

[ Dodano: 21 Grudzień 08, 00:01 ]
manenka Trzymam za słowo!!!!

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 01:09

Mi sięw ciaży spac nie chciało (na początku owszem) teraz też nie jakl widąc.
ja chodzę spać około 1 i wstaje o 11-12 :-D
manenka Trzymam za słowo!!!!
no pewnie trzymaj, na na razie normalnie chodzę , jeszcze się nie kulam, spać normalnie śpię, nie muszę wstawać na siusiu(chyba , ze wypije przed snem z 4 szk wody), golić jeszcze bez lusterka się mogę, a więc ja jestem zadowolona :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 gru 2008, 11:34

manenka no super ciuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja dzis po koszmarnej nocy-obudziałm sie o 2 i nie mogłam zasnąć :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
jedwabna

21 gru 2008, 12:12

ja dzis po koszmarnej nocy-obudziałm sie o 2 i nie mogłam zasnąć
oj to wspolczuje. ale tez tak czesto miewam. wiem wiem - meczarnia jak cholera. a ja dzis za to wyspana jaknigdy, sama sie zdziwilam.

dzis niedziela a ja sprzatam. wczoraj jakos nie bylam w stanie. ledwo choinke ubralam. dzis sie czuje lepiej.

po poludniu jedziemy do kuzynki meza na urodzinki jej synka Kubusia. konczy 6 latek. ale mi sie nie chce to masakra. no ale jak mus to mus :ico_olaboga:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

21 gru 2008, 12:38

hej
my dziś nie mamy żadnych planów. mam nadzieje że M sie zlituje i jednak coś w domu zrobi....mam liste rzeczy których nie dam rade zrobić i obiecał pomóc (okna, firanki, trzepanie dywanów i czyszczenie kanap) ale na razie ciągle słyszę nie teraz... ale może coś zjeść pojedziemy bo jakos nie chce nam sie domowych obiadków...najgorsze że obie mamy nas zaprosiły....a my nie mamy chęci... :ico_wstydzioch:

marcia zgadza sie - w japonii jedzą sushi jak u nas schabowe, tylko trzeba pod uwage wziąc że są do tego przyzwyczajone a po drugie tam te ryby są naprawde świeżutkie, a u nas to nie wiadomo, nie ma aż takiej możliwości jak tam by to było na 100% świeże.

fajne ciuszki manenka :ico_brawa_01: będzie w co przystojniaka stroić :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 13:51

hej dziewczyny

ja niedawno wstałam :-) tzn mąż mnie obudził bo smsa mi napisał :-)
u mnie pogoda taka sobie szarówka , ale ciepło

wstaję sobie a tu u sąsiada stoi pod domem ambulans i 2 karetki :ico_szoking:
ciekawe co się stało??
widziałam tylko jak sąsiada wywożą na noszach
a myślałam, ze to po sąsiadkę przyjechali, bo ona ma problemy zdrowotne

właśnie przyszykowałam śniadano i zaraz będę jeść :-D
ja dzis po koszmarnej nocy-obudziałm sie o 2 i nie mogłam zasnąć :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
ja pod 2 poszłam spać, ale też się wierciłam bo czekałam, ąż mi mąż na smsa odpisze a i tak nie odpisał dopiero dziś mi odpisała, faceci nie rozumieją, ze baby się o nich martwią :ico_puknij:
dzis niedziela a ja sprzatam. wczoraj jakos nie bylam w stanie. ledwo choinke ubralam. dzis sie czuje lepiej.
sprzątaj, sprzątaj, a co z tymi cukierkami?? :-D
po poludniu jedziemy do kuzynki meza na urodzinki jej synka Kubusia. konczy 6 latek. ale mi sie nie chce to masakra. no ale jak mus to mus :ico_olaboga:
najesz się ciast :-D

Beatris60, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: a więc mówisz,. że dziś wszyscy macie lenia??
fajne ciuszki manenka :ico_brawa_01: będzie w co przystojniaka stroić :ico_brawa_01:
a jak :-D
to są na pierwsze 3 miesiące :-D
resztę już popakowane :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

21 gru 2008, 14:26

mam nadzieje że M sie zlituje i jednak coś w domu zrobi....mam liste rzeczy których nie dam rade zrobić i obiecał pomóc
moj maz obiecal ze dzisiaj rano pozmywa fure naczyn z wczoraj ale spal do 11 i w koncu ja sie za to wzielam. juz sie przez to zdzaznilam na niego i poszla delikatna wymiana zdan ze pewnie przy dziecku tez bedzie mi tak pieknie pomagal.
a my nie mamy chęci...
no wiesz co... tyle pysznosci pewnie tam bedziesz miec i nie chcesz isc? ja to dzisiaj na te urodzinki to bede pedzic jak nie wiem :-D :-D :-D
faceci nie rozumieją, ze baby się o nich martwią
dokladnie. chociaz na mojego narzekac w tej kwestii ni emoge. zawsze sie melduje i o wszystkim mnie uprzedza. takze jesli o to chodzi jest ok. inna para kaloszy to jego ogromne lenistwo i malo checi do pomocy :ico_zly: :ico_zly: czasami ciezko mi wyprosic od niego pomoc np w sprzataniu.
a co z tymi cukierkami??
hehe polowe zjedlismy a polowe zawiazalam a maz wieszal na choince. ale juz jest ubrana i ladna wyszla. moze wieczorkiem wam fotke podesle. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 14:35

takze jesli o to chodzi jest ok. inna para kaloszy to jego ogromne lenistwo i malo checi do pomocy :ico_zly: :ico_zly: czasami ciezko mi wyprosic od niego pomoc np w sprzataniu.
a u mnie na odwrót , zawsze we wszystkim pomoże , a jak każe mu się zameldować bo się o niego martwię, to gada mi a czym ty się martwisz przecież nic mi się nie stało??
hehe polowe zjedlismy a polowe zawiazalam a maz wieszal na choince. ale juz jest ubrana i ladna wyszla. moze wieczorkiem wam fotke podesle. :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ok, to czekamy na fotki

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”