Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 21:43

akbys odpisala mi to z ironia,
absolutnie w żadnym razie :-)
pisałam szczerze bez ironi

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 21:50

absolutnie w żadnym razie
pisałam szczerze bez ironi

a to ja przepraszam, źle to odebrałam... :ico_sorki:

boshe, co z tą SHOO... :ico_noniewiem:

dobra, ja idę przewijać małą i chyba pora na kleik na dobranoc... zajrze za jakis czas...

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 21:52

a to ja przepraszam, źle to odebrałam... :ico_sorki:
spoko :-) :-) :-)
nie ma sprawy :-)

shoo czekamyyyyyyyyyyyyy

[ Dodano: 2009-01-08, 21:07 ]
no nic kobietki, mówie dobranoc, do juterka

kolorowych senkow wam życzę Obrazek

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

08 sty 2009, 22:17

Gie napisał/a:
która jest za?? :-D :-D :-D
Ja takze sie podpisuje :)

shoo- czekamy na nowo fryzurke :) odezwij sie

Gie moj hubert robi tak od 1,5 miesiaca na poczatku tez mu wycieralam buzke ale teraz juz dalam spokoj bo i tak zaraz robil to samo i tak wiec zawsze caly mokry jest.
powiem Ci ze zazdroszcze ci jak twoja Zu sie smieje do kamery bo nasz hubert zanim sie usmiechnie to mina wieki on jest bardzo powazny :)

margarita wiem co to znaczy bo tez sasiadka robi remont pietro nizej wiec nieraz szoku nerwowego dostaje ale wtedy wlaczam suszarke i hubert spi :)
Ostatnio zmieniony 13 paź 2010, 01:36 przez kamilka21, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 22:32

SHOO - no chcesz, żebym na zawał zeszła...?????????? :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-08, 21:43 ]
KAMILKO - moja Zuzia się cieszy cały dzień do wszystkiego i wszystkich, czasem po prostu do byle czego... siedzi sobie w bujaczku i smieje sie patrzac na fototapete, czy regal... :ico_puknij: :ico_puknij: juz zostala okrzyknieta naczelna śmieszką tego wątku...

co do brzucha na koncowce - ja mialam jakis taki bardziej spiczasty, jak teraz porownuje...

Obrazek

[ Dodano: 2009-01-08, 21:44 ]
SHOO - chyba nie kazesz mi isc spac w takiej niewiedzy...? Nie zrobisz mi tego, prawda?? :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 22:51

hej laski, sorry, ze tak zniknelam, ale po farbowaniu od razu wrocil moj A. i krzyczal, ze glodny, wiec skoczylam do garow :-D a pozniej on sie przykleil do kompa i sila nie umialam go odkleic (tzn. teraz na chwile sie udalo, ale juz sie wierci.. zaraz jakiegos filma zapodamy).

co do moich wlosow, to kolor wyszedl okej, nie bede chodzic w czapce :-D

oto foty:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

troche sie pobawilam aparatem ;-) stad te glupie miny :-D

co sadzicie o nowej shoo?

ahaa, tu jeszcze Jaspi, jak sobie zeby myje :-D

Obrazek

PS. jasne, przyjezdzajcie! hehe, ale by bylo, gdybyscie z dzieciaczkami tu przylecialy... chyba by moich sasiadow roznioslo :-D

uciekam teraz ogladac tv z A. (tv na kompie :/)

wpadne jutro z ranca, dobranoc :-)

aa Gie, filmiki Zuzola obejrze jutro, bo A. mi juz skwierczy na kanapie :/

[ Dodano: 2009-01-08, 21:52 ]
o cholera, ale te zdjecia duze :ico_szoking:

juz mi sie nie chce pomniejszac... macie mega zblizenie mej facjaty :-D

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

08 sty 2009, 22:53

gie tak masz racje ty mialas bardziej szpiczasty bo na dziewczynke ja mialam pilke ty arbuza :)

nasz hubik tez sie smieje sam do siebie czy jak na cos sie zapatrzy i gada wtedy do tego ale chodzilo mi o to ze jak zblizam kamere czy czy aparat to nasz synek bardzo powaznie patrzy i trzeba go rozsmieszyc zanim sie usmiechnie :)owszem jak ma bardzo dobry dzien i jest wyspany najedzony iprzebrany i sie smieje gada i wogole to nieraz bez rozsmieszania mozna zlapac go z usmiechem ale tak to on zawsze powazna minka za tatusiem taki jest bo mamusia to wariatka :) :-D

nieraz jest tak ze jak ktos przyjedzie do tesciow i tam ciotka jakas gada do niego a on powaga taka i zanim sie usmiechnie to mija troszke :) :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-08, 21:56 ]
shoo- super wyszlo dobrez ci w takim kolorze bardzo ladnie :) :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 23:00

SHOO - noooo! Jednak sie doczekałam, super!! Teraz mogę iść spać w spokoju :)

kolorek wyszedł super i moim zdaniem bardzo Ci pasuje... tak Cię ożywił i orzeźwił :)

a co A. na nowy image??

facjata bardzo ładna, więc można pooglądać z mega bliska ;)

a czym Twój Jaspi myje sobie ząbki, których nie ma???

miłego oglądania i do jutra :)

ja też się już kładę, branoc, dupexy :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 23:03

Gie moja też tak robi od 2 dni :ico_olaboga: do tej pory śliniła się tylko a teraz po prostu zaczęła pluć :-D :-D :-D
A co do uśmiechu Twojej córci - piękny uśmiech :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Shoo super kolorek :ico_brawa_01: , zrób jeszcze fotki w świetle dziennym lepiej będzie widać.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 23:06

IWONA - moja Zuzia robi już tak bardzo długo (najgorsze jest to, że nawet w kościele podczas chrztu jej się to włączyło i "pierdziała" na cały kościół plując śliną :-D )

dobra, ja zmykam, wstawilam jeszcze tylko suwaczek z zabkami i ide juz naprawde spac :)

branoc raz jeszcze, do jutra :)

buziaki, mmuuuaa!!! :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”