a nie próbowałaś tych do karmienia? widziałam takie w h&m be żadnych fiszbin wyglądały na wygodne.wszystkie mnie gniota i uwierają,
siostrzenica zaczęła jeździc w chicco jak miała 2,5 roku więc nie wiem jakby się sprawowała jak mniejsze dziecko.bo ona ma jakoś tak siedzonko płasko że mi młody ciągle zjeżdzał,
Prowadzi się całkiem fajnie, jest zwrotny; gondola też niby tradycyjnych rozmiarów jest, ale nie wiem czy nie za mała...i jak się prowadzi? bo ja tylko ze zdjęć i z opinii go znam. A Ty używany cały zestaw chcesz czy tylko spacerówkę? za ile możesz kupić czy dopiero polujesz na okazje na allegro?Chodzi mi o ten wózek z pierwszego zdjęcia.
ale mnie zaskoczyłaś. ajak przy tym z karmieniem peirsią, nie ma przeciwskazan.3,5 roku temu zrobiłam operację powiększania piersi
jak wychodzę to taki nosze ale on mnie też gniecie- po prostu pod cycami. Jakaś świrnięta jestem, będę je potem na szelkach nosića nie próbowałaś tych do karmienia? widziałam takie w h&m be żadnych fiszbin wyglądały na wygodne.
dobra cena a co do gondoli niestety teraz prawie wszystkie takie małe że nasze dzieci zimy w niej nie przejeżdżą.Mogę kupić za 800 zł
nie ma karmić bez problemu mogę i taki mam zamiar.nie ma przeciwskazan.
Tak strasznie jestem zadowolona z efektu i w ogóle. Ja byłam zawsze płaska i bardzo wysoka i to był mój kompleks. Zawsze zazdrościłam dziewczynom chociażby ważyły i 100kg ich piersi. Na początku strasznie mnie kręgosłup bolał bo musiałam na plecach spać ale potem tak się przyzwyczaiłam jakbym je miała od zawsze. zadnych komplikacji ani nic nie miałam na lekarza też super trafiłam.Opowiadaj Gosia jak się z nowym biustem czułaś? I czy zrobiłabyś to jeszcze raz??
u mnie Paweł nigdy nie mówił bym zrobiła itp to ja zawszę miałam takie marzenie. A jak mu powiedziałam że chce zrobić to był jak najbardziej zau mnie mąż by oponował przeciwko operacji
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość