Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 23:08

gie tak masz racje ty mialas bardziej szpiczasty bo na dziewczynke ja mialam pilke ty arbuza :)
Różnie to z tym bywa.
Na TVN oglądałam reportaż o kształtach brzuszków kobiet w ciąży i związku z tym płci dziecka. Porównywali kształty kilku kobiet i na tej podstawie zgadywali płeć dziecka, w wielu przypadkach kształt nie odpowiadał płci.

[ Dodano: 2009-01-08, 22:10 ]
DOBRANOC :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sty 2009, 23:10

w wielu przypadkach kształt nie odpowiadał płci.
ja też się tym nie sugeruję...

tak samo jak tym, ze jak się "brzydnie" w ciąży, to znaczy, że będzie dziewczynka, bo niby zabiera mamie urodę... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: co za bzdury...
pppaaaaaa

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

08 sty 2009, 23:18

Iwona, Gie ja tez sie z tym zgadzam znam przyklad ze cala ciaze kolezance wrozyli ze dziewczynka bo zbrzydla starsznie a przy porodzie sie okazalo ze chlopak wszyscy byli w szoku oczywiscie :) :ico_szoking: ale tak nieraz bywa wiem wiem tez sie tym nie sugeruje tylko tak napisalam bo juz wiedzialam co mamy :) :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale rzeczywiscie jest z tym roznie

np moja szwagierka miala tak samo szpiczasty jak gie i myslelismy ze dziewczynka bedzie ze lekarz sie pomylil mowiac jej ze chlopak a tu rzeczywiscie chlopak.
No na mnie tesciowa cala ciaze mowila ze bedzie dziewczynka bo mowi ze widzi to po brzuchu a jak wyszlo na usg ze chlopak to nie chciala sluchac i do konca mowila ja wiem swoje i bedzie dziewczynka zobaczycie juz chciala sie zakladac :) :ico_puknij: by przegrala :) :-D

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sty 2009, 23:19

Kamila dziękuję za zaproszenie na nk :-)

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

08 sty 2009, 23:23

iwonka nie ma za co :) :-) dobranoc

:ico_spanko: buziaki dla wszytskich dziewczynke i 2 rodzynkow :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-01-08, 22:33 ]
kilka fotek mojego synka
Ostatnio zmieniony 13 paź 2010, 01:37 przez kamilka21, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 08:43

witam z ranka :)

moja Zu zrobiła mi dzisiaj pobudkę o 6:40 :ico_olaboga: :ico_olaboga: juz sie wyspala, wiec zaczela cos do siebie gadac w lozeczku i znowu pierdziec i pluc... ehhh...

no wiec jestesmy juz po karmieniu, teraz ja czekam na sniadanko, a Pan wlasnie spi, bo przyszedl po nocy...

przybywac na forum, przybywac... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :-D

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

09 sty 2009, 09:02

Jestem,jestem....

Witam i ja, musiałam Was babiszony doczytać :ico_oczko:

A ja jak zwykle na nogach od 7,dzieci na 8 do szkoły.
Małej na śpiku dałam amciu,wypiła 210 ml :ico_brawa_01: i śpi dalej.
Dzieci juz w szkole,ja jak to na kawierę przystało żłopię z wielkiego kubka mój ukochany napój.

Gie, moja Emi nie pierdzi tak jak Twoja Zu... :ico_noniewiem: Nawet sie juz nie ślini.

SHOO-ładnie Ci w nowym kolorze,ale faktycznie w świetle dziennym napewno wyglądać będa 100 razy lepiej.

kamilka21, mały przystojniaczek z Twojego Hubcia :ico_brawa_01:

Co do tych przesądów na temat...chłopiec czy dziewczynka...
czytałam tez gdzies o pępku kobiet w ciązy.Jeżeli jest wypukły to na dziewczynkę jeżeli odwrotnie na chłopca :ico_noniewiem:

Aha GIE-mam do Ciebie pytanie...
Czy aby wrzucic filmik na TinyPic muszę się zalogfować.Wczoraj cos kombinowałam ,ale film mi się nie wgrał.Ja taka zielona jestem jeżeli chodzi o te sprawy :ico_placzek: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 09:08

witaj JAGNA :)

co do wrzucania filmików na Tinypic'u - nie, nie trzeba być zalogowanym, ale jeśli filmik jest duży, to czasem trzeba czekać i ze 20 min az się załaduje... ja tyle wczoraj czekałam, az zaloguje się filmik z pierdzeniem Zu :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i to chyba 3 razy, bo zdarza się tak, że filmik się zaczyna ładować i nagle przestaje i trzeba wszystko zaczynac od nowa, a więc trochę cierpliwości... :)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

09 sty 2009, 09:10

Gie, ok dzięki...w takim razie będe próbować... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2009, 09:18

dzien dobry z rana :-)

dziekuje za komplementy :P

zrobie jeszcze dzisiaj zdjecie, w swietle dziennym, to zobaczycie jak naprawde to wyglada.. tylko, ze ta farba nie pokryla 100% wlosow... mam przeswity brazu dalej :/

Gie, Zuzia przekomiczna :-D moj tez mnie budzi pierdzeniem i wyciem (nie placzem), tak sobie wyje do siebie, cos w stylu "auuuuu" ("aguu" juz nie robi tak czesto), slinic sie tez nie slini, no chyba, ze sie go na brzuszek polozy

zajrze tu jeszcze za chwile, bo A. teraz kradnie mi kompa na chwile (nie pytajcie po co) :-D

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”