Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

Re: Od MARCA do MAJA-2012--Nasza EKIPA WIOSENNA

19 mar 2013, 00:07

Asienka :ico_brawa_01: dla Piotrusia za chodzenie.
biniu jak przygotowania do roczku? ja daaaaleko w polu :ico_wstydzioch:
Ja też :-D Mam w końcu zaproszenia, wiem, późno ale wszyscy wiedzą a ich rozwiezienie to tylko formalność, K. jutro po pracy weźmie młodego i to załatwią :-D
Dzisiaj byłam zamówić zimną płytę, zamówiłam barwniki do ciasta i szablony do wycięcia literek, poszukałam przepisu na masę cukrową i to by było na tyle narazie :-D

W końcu wiem, co to znaczy marudne dziecię..., chyba idą zęby. Zasnął o 21 a już dwie pobudki zaliczył, ciekawie się zapowiada, wczorajsza nocka była podobno, pobudki co 1,5 h :ico_noniewiem: W ciągu dnia dostał Viburcol jak K. z nim zostawał to nie było źle, ale teraz już chyba przestał działać. No zobaczymy.
a jak wasze porządki wiosenne...bo u mnie stoją...nawet nie zdąrzę umyć okien przed pojściem do pracy :ico_zly: bo tak u nas mroźno. Na świeta nic nie przygotowujemy, pierwszy dzień u teściow spedzamy, a drugi u mojej siostry, bo świętować będziemy 18-tke młodszego syna :-)
Ale masz fajnie :-D zazdroszczę. Marzę o takich świętach. A u nas też nadal mroźno i śnieg.

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 mar 2013, 16:06

asienka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Piotrusia
martalka &&&&
biniu jakas huczna imprezka sie szykuje na roczek ??

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 mar 2013, 16:27

biniu jakas huczna imprezka sie szykuje na roczek ??
+
Nie huczna ale sami dziadkowie i rodzeństwo z rodzinami to 20 osób dorosłych i 11 dzieci :-D

A u Was jak się obchodzi Pierwsze Urodzinki?

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

21 mar 2013, 21:01

Nie huczna ale sami dziadkowie i rodzeństwo z rodzinami to 20 osób dorosłych i 11 dzieci :-D
No to jak u nas, niby najbliżsi- dziadkowie i rodzeństwo to 27 osób dorosłych i 8 dzieci :ico_sorki:
A co do szykowania- w końcu się coś ruszyło, domek mam posprzątany, tort zamówiony, placki też, zaproszenia rozdane, część produktów kupiona.. chyba się wyrobię :ico_oczko:
Patryk też należał do grupy upierdliwców upierdliwych
u nas podobnie, ale na odwrót- jak jestem to się sam zabawi, ale w momencie gdy ginę jemu z oczu to jest płacz.. to jest denerwujące gdy nawet do toalety musi iść ze mną :ico_zly: ale jednak powoli zwalczamy to :ico_sorki:
ale za to wracamy do grupy chorowitków :ico_zly: tydzień temu zaczął się katar- wiadomo, 4 ząbki od razu wychodzą.. wczoraj wieczorem doszedł kaszel, dziś byliśmy u lekarza.. diagnoza: zapalenie uszu, krtani i gardła :ico_zly: na szczęście do imprezy wyzdrowieje, mam nadzieję :ico_noniewiem:
a co tam u Was mamuśki?? Wszystkie tak zapracowane że nikt na forum nie wchodzi??

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2013, 20:47

kurde,wiosny nie ma i widze was tez nie !

U nas wesolo,Szymcio raczkuje po całym domu - jest mega szczesliwy i brojacy,no i juz czesto swiadomie mnie wola - MAMA,super uczucie,mimo,ze to juz 3 raz,ale i tak fajnie :)

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

27 mar 2013, 00:03

ryba zostało nas tylko kilka... :ico_noniewiem: Fajny Szymonek i jak dzielnie sobie radzi :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2013, 00:26

Mam nadzieję, że zamieścicie fotorelacje z roczków Waszych szkrabków :)))

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

27 mar 2013, 08:28

kurde,wiosny nie ma i widze was tez nie !
ja byłam, ale nikt mi nie odpisał więc się nie odzywałam :ico_noniewiem:
A Szymcia widziałam na fb, super sobie radzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
biniu gotowa do imprezy?? :-D
Mad zamieścimy, zamieścimy :ico_sorki:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2013, 11:38

CEZARY kochany Skarbie dużo uśmiechu na twarzy i słonecznych dni z okazji roczku życzy e-ciotka z Patryczkiem :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Obrazek

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 mar 2013, 11:45

Cezary :D Samych uśmiechów, fajnych prezentów, mnóstwo odkryć, zabawy, radości :D
:ico_tort:
ode mnie i czeredy :D

No cisza, cisza.
Ja mało piszę, głównie wpadam poczytać.
U nas sytuacja do kitu, więc cóż będę smęcić (chodzi o wynajmowany obecnie dom- ogólnie: szukamy nowego)... :ico_olaboga:

Zdrówko też tak se. Jaśko smarka strasznie (jak i reszta), ale jego jeszcze kaszel od tego złapał. Obawiam się że będę musiała go powlec do lekarza.
Smok Mały już w sumie raczkuje (rzadziej pełza i czołga się, teraz już na kolankach się stara), praz chodzi przy meblach i przy wózeczku na klocki (traktuje go jako pchacz i chodzi sobie).

Ja nie wiem jak u nas z roczkiem będzie, czy impreza będzie jakaś szczególna, bo Jaśko ma rok 11 maja, a 12 Bartek ma Komunię. Gdyby kolejność była inna, ale wiadomo, że jak komunia, to spowiedź jest dzień przed, gotowanie, próby, wariactwo... :ico_noniewiem:
A w Piątek można bvy zrobić, ale z kolei wtedy goście się zjeżdżają. Ja nie wiem nic w tej chwili. jeszcze ta przeprowadzka.
A, zapomniałam się "pochwalić"- na jutro mamy bilety na prom, miały być święta w PL. Przez tą eksmisję musimy zostawić kasę, by mieć jakby co na depozyt.

No i to zimno na dworze!! brrrrrrrrrrrrrrr...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”