Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2008, 17:16

Obrazek
Wow,ale się rozpisałyście :ico_haha_02: Wreszcie dotarłam :ico_haha_02:
szczako, dziękuję za tych przystojniaków,od razu lepiej się poczułam :ico_oczko: A co do wózeczka,to ja bym chyba kupiła,bo faktycznie nie wiadomo ile jeszcze ta promocja będzie trwała.
Ewelinko wózeczek fajny i wybór kolorystyki jest spory.Cieszę się,że u Kacperka wszystko w porządku :ico_haha_02:
felicity001, wózio super :ico_haha_02:
Mężu Monisi prosimy o jak najszybsze założenie telefonu i internetu,bo my tu za Monisią tęsknic będziemy!!!!!
K@teczko pozdrów siostrzyczkę i koniecznie daj nam znać jak malutki obywatel na świat przyjdzie :ico_haha_02:
Emilko mam nadzieję,że miałaś dziś luźniej w pracy i nie musiałaś się przemęczać.

Dziewczynki
Obrazek

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2008, 17:45

ku ku , to znwu ja, jeszcze na chwilke, chcialabym Wam pokazac moje wypocinki jakie stworzylam w corelu oczywiscie dzieki dodatkom JPo :ico_sorki: ...

Obrazek

to bedzie u wiktorka w pokoiku wisiec oprawione w ramki... no chyba ze wymysle cos lepszego :ico_noniewiem:
teraz nie bede miec neta to moze uda mi sie troche czasu poswiecic na corela :ico_oczko:
zabieram sie dalej do pracy (oczywiscie pakowanie)... :ico_zly:

zulciu
bede stosowala wszelkie metody, nawet te niedozwolone :ico_haha_01: aby mezusia przekonac do szybszego zalozenia internetu:ico_oczko:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

11 sty 2008, 19:32

hej hej
ja juz po pracy
nie bylo za luzno,ale coz takie jest zycie,trzeba pracowac zeby cos miec,wiec oby do poczatku maja,wtedy to zamierzam isc na zwolnienie lekarskie i ciagnac je do porodu :ico_oczko:

Ewelinko super,ze maly Kacperek ma sie dobrze i lobuzuje ci tam-słodkie :ico_brawa_01: ,a wozek bardzo fajny
kurcze tyle tych wozkow,ze sama nie wiem na jaki sie ja zdecyduje,jeszcze troche czasu,wiec moze akurat cosik upatrze sobie tutaj :ico_oczko:

Felicity twoj wybor jest bardzo praktyczny i gdybym i ja byla w twoim polozeniu to tez cos w tym wlasnie stylu bym zakupila :ico_haha_02:

Kot@ku duzymi krokami zblizaja sie te wazne dni,wiec powodzenia-trzymam kciuki

Szczako a ile ten wozeczek jest teraz w tej promocji??tak z ciekawosci mozna spytac?? :-D

Moniczko wracaj nam tutaj czym predzej,mam nadzieje,ze wszystko szybko i sprawnie pojdzie :ico_sorki:
zdiecia Wiktorka przerobione sa fajniusie :ico_haha_02:

ten weekend spedze w pracy,oby jak najmniej imprezowiczow mialo chec na pokoj :ico_zly:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2008, 19:54

Hej hej,to znowu ja :ico_haha_02:
Monisiu śliczny ten obrazek ze scooby doo.A co to są te skrapki,bo jakoś nigdy mi sie o uszy to nie obiło :ico_wstydzioch:

szczako
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

11 sty 2008, 19:54

emalia30, wózek z gondolką i spacerówką (bez fotelika) coś ok. 1400.

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

11 sty 2008, 20:05

zulciu, skrapek to cos wlasnie takiego co zrobilam :ico_oczko: ...
ale prawdziwa mistrzynia w ich tworzeniu jest Joasia (JPo)... jesli chcesz poogladac jakie cudenka mozna robic to zajrzyj na jej stronkie http://jpo.blog.onet.pl/2,ID176038989,D ... index.html
albo na watek "upiekszamy zdjecia"
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... sc&start=0

te karteczki co tak przemijaja w moim podpisie to tez skrapki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2008, 20:06

Dzięki Monisiu :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

11 sty 2008, 20:13

dzieki Szczako za informacje-ja to jeszcze bym musiala dokupic fotelik,bo tutaj bez auta nie da sie zyc,wszedzie daleko :ico_olaboga:
a bedziesz miala do tego pokrowiec przeciwdeszczowy??
pewnie dodatkowe gadżety dodatkowo kosztuja
wiesz co to jak jest promocja to kupuj ten wozeczek :ico_oczko:
ta cena jest juz po promocji???czy jak :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-01-11, 19:53 ]
doszukalam sie cen tego wozka i jego dodatkow-fotelik prawie 500zl,torba 89 zl,a folia 59zl,wiec calosc ponad 2000zl :ico_olaboga:

mnie sie jeszcze bardzo podoba ten wozeczek
http://www.implast.com.pl/ dajcie na wozki i na Bolder 3 ten kremowy z kwiatuszkami-zakochalam sie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2008, 21:26

emalia30, bo ładny jest :-D Mi się dużo wózków podoba,ale pole manewru mam ograniczone,bo szukam takiego,który waży poniżej 10 kg.Może macie jakieś propozycje?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

12 sty 2008, 00:27

hmmm ... ja ci kochana Zuleczko nie doradze,bo ja sama wpadam na stronki tam gdzie podajecie
nie jestem obeznana nic a nic jesli chodzi o Polski rynek wiec i ja sie zwracam z prosba o jakis fajne linki do wozkow gdzie jest polaczenie wszystkich elementow czyli-spcerowka,gondola,fotelik do auta plus pokrowiec na deszcz,torba jakas i parasolka :)

uciekam spac,jutro do pracy wiec sciskam was do snu
buziaki

Noc powoli zamyka Twe powieki,

prowadzi do krainy snów,

gdzie poza rzeczywistością

spełniają się najskrytsze marzenia,

tam wszystko wydaje się prostsze.

dobranoc

Obrazek

[ Dodano: 2008-01-12, 08:38 ]
dzien dobry Obrazek

jak tam sie wam weekendzik zaczyna??