Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 cze 2010, 19:49

witam,
u nas po staremu z tym że dziś powiem dumna jestem z syna niesłychanie. Pobieraliśmy mu krew a on prawie wcale nie płakał :ico_brawa_01: mój mąż za to blady jak ściana - bo trzymał malca.

mąż zaczął trochę pomagać przy PIotrusiu no i wyszedł z nim na spacer - pierwszy raz sam...może w końcu coś się zmieni... zobaczymy...

niedługo wyjeżdżamy do moich rodziców z małym bo znowu zapowiadają upały...

zaraz poczytam co tam u Was ciekawego.

[ Dodano: 2010-06-26, 20:01 ]
Inia może ja się nie znam ale czy te słoiczki od 6 m-ca są mniej zmiksowane tzn może tam są jakieś grudki? ja bym chyba dała jeszcze przez chwilę te do 5 m-ca.
swoją drogą ciekawe czemu tak się dzieje?

Shiva udanego wyjazdu :-)

dorota dzięki postaram się wcielić Twoje rady w życie :-)

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2010, 11:43

inia a jak ja karmmicie? w foteliku? dobrym treeningiem do zucia sa chrupki kukurydziane-Lena sie nimi zajda :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-06-28, 08:54 ]
a ja się pochwalę-Lena w końcu odwróciła się z brzuszka na plecy i spowrotem :ico_oczko: :ico_brawa_01: wczoraj w łóżeczku :-D ufff:)
a wy wszystkie na wakacjach?? :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 cze 2010, 18:33

czesc :)

Jestem ale czasu brak na pisanie,przywiezli nam wegiel,drzewo i trzeba to gdzies pochowac,porabac itd,bo w tym roku sie rozdzielmy,wiec musimy opal na naszym podworku gdzies ulozyc :ico_olaboga: Jeszcze trzeba bylo kase pozyczac na drzewo,bo nam zabraklo :ico_zly:

No a z dobrych rzeczy,to szykuje nam sie urlop w Sopocie na poczatku wrzesnia,no i pogoda super jest.

Andrzejek dzis powiedzial,ze sie ze mna ozeni :-D

:ico_tort: za 6 miesiac zycia Zuzi :ico_brawa_01:

inia - nie dawaj na razie tych nowych dan,jak wymiotuje to daj spokoj i za jakis czas jeszcze raz :ico_sorki:

A moja Zuzka od 2 nocy spi ciagiem do 6 rano :-D

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2010, 18:50

Rybka- u nas też ciągle tylko cięcie drzewa:) bo niby w krakowie ale mamy domek i piec na wegiel i drzewo :-D Wszystkiego naj za 6 miesięcy :ico_brawa_01:

My jeszcze do wyborów w Krakowie a potem jadę na wieś z dziećmi i teściową, już się nie mogę doczekać, a Tosia ciągle pyta kiedy pojedziemy bo tam ma jak w raju, jeszcze jej muszę zjeżdżalnię kupić bo ma już hustawkę, domek, piaskownice i basen i będzie kompletny plac zabaw. A od moich rodziców dostaliśmy z M na urodzino imieniny kase na taki fajny hamak na drewnianym stelaży który jest w selgrosie ze 600zł :-D ale się będe z książką wylegiwać.

Niestety palec mi się nie zrósł za dobrze przez to ciągłe łażenie, i teraz mnie po dłuższym chodzeniu wieczorami boli :ico_placzek:

Adaś jakiś dziwny się zrobił, nigdzie nie zaśnie poza łóżeczkiem, dzisiaj się tka złożyło, że o 10 poszliśmy na spacer, wróciliśmy po 13 bo marudził, ale jak zobaczył łożeczko i zabawki to odzyskał wigor i nie poszedł spać, a o 15.30 byłam umóiona w galerii więc znowu nie spał i dopiero teraz zasnął, więc w sumie oprócz porannej drzemki o 9 nie spał cały dzień :ico_szoking:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 cze 2010, 22:51

ale się będe z książką wylegiwać.
- oj zazdroszcze :ico_sorki:
i teraz mnie po dłuższym chodzeniu wieczorami boli
- to juz chyba tak jest,ja mialam dwa razy w kolanie noge zwichnieta i teraz jak zmiana pogody,czy wlasnie dlugie stanie czy chodzenie i mnie boli :ico_zly:

Moja Zuza zasnie wszedzie,nawet na wiszaco,byle tylko byla pieluszka i smoczek.Dzs sobie w wzoku dwa razy usnela przed domem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2010, 07:07

Moja Zuza zasnie wszedzie,nawet na wiszaco,byle tylko byla pieluszka i smoczek.Dzs sobie w wzoku dwa razy usnela przed domem :ico_brawa_01:
Ale fajnie, Tosia też taka była, potrafiła spać po 3h w wózku jak ja sobie siedziałam w ogródku ze znajomymi, albo na wsi pod drzewem, a Adaś to jak jesteśmy na wsi muszę go wynosić do góry do łóżka bo nie ma szans żeby pospał na polu.

Nie wiem jak ja mu wczoraj założyłam pieluchę na noc ale jak wstałam mu dac jedzenie o 3 to był cały zesikany :ico_szoking: musiałam go przebrać i bałam się, że się wybudził, ale jak położyłam go do łóżeczka to ładnie zasnął i dzisiaj spał do 6.30 :-D chyba przez to, że wczoraj tak mało w dzień spał.

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 cze 2010, 12:52

dorotaczekolada, gartulacje dla Lenki :ico_brawa_01:
Andrzejek dzis powiedzial,ze sie ze mna ozeni
hihi ciekawe czy ja coś podobnego usłyszę :ico_oczko:

Pruedence, zazdroszczę...mój maluch nie ma trawki przed blokiem a o hamaku mogę tylko pomarzyć. No ale dość tego...życzę Ci suer wypoczynku a dzieciakom super zabawy! :-)

Ja teraz malucha kąpie o 21 i zasypia gdzieś ok 21.30
czasem nawet 22. Odpowiada mi to bo śpimy do 9.30 lub 10 :ico_brawa_01:

ja też stawiam za Piotrusia pół roczku, na imieniny (dziś) i pierwszy ząbek :ico_tort: :564:

Spontanicznie wyruszamy nad morze w piątek na 4 dni :-)
Tata zasponsoruje nam wakacje :ico_brawa_01: :ico_sorki:
jedzie jeszcze brat z żoną i 2 dzieci, mój chrześniak, siostra (w ciąży) z córeczką i my...taki rodzinny wypad - będzie super. Oby tylko maluchowi się spodobało :ico_sorki:
no i mam nadzieję że w podróży nie będzie marudzenia :ico_sorki:

pogoda super!
udanego dnia!

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 cze 2010, 13:21

Anusiek to udaengo wypadu:)

Ja też stawiam za pół roczku:) bo stuka nam dzisiaj, zębów jeszcze zero, ale nie wiem czy nie idą bo od paru dni Adaś taki maruda ze szok, a na spacerze drze się w wózku jakby go ktoś obdzierał ze skóry :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2010, 15:04

zagladam na chwilke, ale widze, ze ruch malutki, pewnie przez urlopy i piekna pogode, u nas tez jakies 30 stopni :-)
coraz wiecej polroczniakow na naszym watku, dla wszystkich :ico_tort: :ico_brawa_01:
za Piotrusia pół roczku, na imieniny (dziś) i pierwszy ząbek
ilez okazji :-D
u nas po staremu, uczyc mi sie nie chce, z reszta Kiara mi za bardzo nie daje, bedzie co ma byc... w przyszlym tygodniu bedzie po stresie i ruszymy do Polski, Kiara pozna w koncu dziadkow i wujkow :ico_brawa_01: a chrzciny zaplanowane na 11 lipca. Najgorsza bedzie podroz do PL, bo moje dziecko nawet 10 minut w samochodzie wytrzymac nie moze, nie znosi siedziec/lezec w foteliku samochodowym i drze sie caly czas, nie wiem, jak to bedzie tyle godzin w drodze :ico_olaboga:

wszystkim zycze milych urlopow i w dalszym ciagu takiej letniej, slonecznej pogody :-)
Ostatnio zmieniony 29 cze 2010, 16:27 przez Helen, łącznie zmieniany 1 raz.

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2010, 16:24

Helen, a moze sprobujcie w nocy jechac? wtedy ja zmuli i tak,bynajmniej powinno...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”