on odpoczywa i ty od razujaka błoga cisza bez tego jego marudzenia
idę sobie chyba zupkę zjem bo coś głodna jestem
pranie już drugie się kończy a ja jeszcze pierwszego nie powiesiłam
a ja myślałam, że do mamywtedy mialam na mysli to, ze sama musialam jechac do przedszkola
my mamy pepti, on jest w mniejszych puszkach po 450g i zazwyczaj 2 takie puszki na ok 6-7 dni. A o wyjeździe myślimy do Hiszpanii, bo stosunkowo blisko.ile mleka ci idzie na tydzień? tzn puszka
no tylko my teraz zostaliśmy bez grosza cała kasa na koncie i w dodatku gaz nam się skończyłNaszemu koledze też tak skarbówka konto zablokowała i jedyny przelew jaki mógł zrobić to do skarbówki.
u nas w aptece stylowej jest jeszcze tańsze za 4 puszki zapłaciłam ostatnio 30zł, czyli 7,50zł za puchęSprawdź sobie czy masz euro aptekę(na ich stronie) bo tam mleko jest najtańsze-pepit 1 po 9,9, a 2 po 7,90, pozostałe mleka też mają taniej.
biedaczekPrzez te zęby dzisiaj strasznie marudzi i sam nie wie czego chce.
no tak, jak zaczną się deszczowe dni, to ze spacerami będzie kiepskotrzeba korzystać póki nie pada.... a jesień zbliża się wielkimi krokami...
to tak jak ja, mam zawsze tylko parę groszy, a tak to wszystko na koncie jest i płacę kartą, no i teraz jesteśmy ugotowani totalnieA ja z gotówką też raczej nie chodzę...
zdrówka mnie też coś dzisiaj głowa boli, właśnie sobie kawę zrobiłambo fatalne się czuję
I co teraz zrobicie? Duży ten mandat? Ja już kazałam mojemu K pojechać do skarbówki i dowiedzieć się czy czasem z czymś nie zalega, a założę się, że jakiś mandacik tam widniejeto tak jak ja, mam zawsze tylko parę groszy, a tak to wszystko na koncie jest i płacę kartą, no i teraz jesteśmy ugotowani totalnie
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość