fela
Już śmiało chodzę po forum!

25 maja 2007, 16:15

gosiawiesz to ja chyba z toba na leczenie pojde....bo ja tez na zazdrosc choruje tylko jak na razie jest uspiona:ico_oczko: i kiedys wsciekalam sie jak pawel z jakas dziewczyna rozmawial a jak juz pocalowal jakas ze swoich bliskich kolezanek na powitanie to w szal wpadalam :ico_noniewiem:
teraz tez nie lubie jak z jakas rozmawia...zawsze mam oko na nim i on wie ze ja tego nie lubie wiec nie wdaje sie w dlugie dyskusje :-D a zreszta teraz takie sytuacje juz nie maja miejsca bo jestesmy uwiezieni w domu i nigdzie nie wychodzimy.od kad przyjechalismy do uk to jestesmy papuzki nierozlaczki...wszedzie i wszystko razem robimy,czasami smiejemy sie z siebie ze jedno bez drugiego nigdzie sie nie ruszy :-D :ico_haha_01:
nie rozumiem twojej mamy ze pozwalala na te zdrady....chyba musi mocno kochac twego ojca i nie potrafi bez niego zyc...takim ludziom ciezko jest w zyciu co nie potrafia zebrac sie i odwaznie stawic czola i powiedziec dosc.....

to dobrze ze sie boi z innymi kobietami rozmawiac :ico_brawa_01:
trzymaj go krotko bo jak popuscisz lejce to nie wiadomo co moze wymyslec i zrobic.tacy faceci potrzebuja ostrych kobiet :ico_brawa_01:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

25 maja 2007, 17:15

gosia kurcze to widze ze mamy podobne charaktery.. moj tez mi powiedzial ze boi sie nawet wspomniec ze ma znajoma bo ja od razu mu kolki ciosam na glowie ale z drugiej strony po co mu znajome? co?no wlasnie, i wlasnie jego ojciec tez nawet ma dziecko z inna baba u nich ciagle byly zdrady co prawda ja wiem ze sammy ma inny charakter ale jak juz cos sobie czlowiek do laba wklepie :ico_puknij: no nic w koncu sie kochamy wiec musi byc dobrze naszczescie umiemy ze soba rozawiac a to chyba duzo :ico_haha_01:
ciesze sie ze u was ok u nas tez juz dobrze i wielka milosc lae jak mowisz gosia poczekamy na efekty :ico_oczko:
kasik no to super ze maz wraca napewno stesknilyscie sie obie
jasnie pani popieram fele na podloge rozkladaj nogi i cwicz... zobaczysz porod to pestka.. ja tam moge i dzis znowu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 17:22

Obrazek

na razie jedno... potem wkleję więcej...

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 maja 2007, 17:25

jasnie pani a ty rozkraczaj nogi i cwicz oddechy....
fela ja, nawet jakbym chciala to juz innej pozycji nawet nie moge przyjac :-D . bylam na KTG i w koncu wyszlo normalne, w pon mam ostatnia wizyte u ginka i jesli do tej pory nie urodze to on mi powie ile dni zostalo. podobno on sie na koncowce nigdy nie myli. nawet nie wiedzialam, ze tak sie da.
W niedziele ide na imprezke :ico_tort: moj chrzesniak konczy dwa lata. Kopara wieksza od niego juz zakupiona. mam nadzieje, ze trafilam w gust brzdaca.

fela

25 maja 2007, 17:45

kasik super zdjecie victori,i slicznie wyglada w tej sukieniusi jak zawsze zreszta :ico_haha_01:
jasnie pani fajnie ze wszystko dobrze z lucja i z toba.moze i lepiej ze innej pozycji nie mozesz przyjac bo jeszcze do glowy by ci przyszlo ja w brzuchu ponosic... :ico_oczko:
a chrzesniak pewnie sie ucieszy z kopary :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ale ciekawe gdzie ty imprezke bedziesz miala...moze juz na porodowce :-D

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

25 maja 2007, 17:50

Witam dziewczynki ponownie :ico_haha_02:
ja bylam na tym spotkaniu bylo fajnie tylko synus troszke marudzil, ale to przez te zabki :ico_olaboga: Uzgodnilysmy ze organizujemy za tydzien dzien dziecka i zapraszamy rowniez Irlandzkie mamusie z dziecmi :ico_haha_02: bo oni tu nie maja takiego swieta :ico_noniewiem: no a po spotkaniu dostalam takiego pawera e wysprzatalam caly domek jeszcze mi jeszcze jedno okno zostalo :ico_haha_02: ale dam rade :ico_haha_02:
fela, z egzema Natusia juz ok tzn kompie go w Oilatum i smaruje wiec jest troche uspiona i tak zle nie wyglada :ico_haha_02:
kasi.k, super ze mezus wraca do swoich kobiet :ico_brawa_01:
gosia888, dobrze ze pogadalas z mezem powaznie miejmy nadzieje ze juz teraz bedzie ok

Dobra lece bo mezulek wrocil

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

25 maja 2007, 17:59

kasik ale jaja !!!! super kiecka i Viki tak super w niej wyglada :ico_brawa_01:
Gosiu dlaczego jestes zazdrosna???? jestes piekna kobieta, musisz znac swoja wartosc, jestes atrakcyjna, wiec kazdy facet Cie moze miec, tak sobie mow to bedzie Ci lzej na sercu jak zaczniesz byc zazdrosna o meza :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

25 maja 2007, 18:50

wiec kazdy facet Cie moze miec
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

martucha ty to jestes udana ha ha ha
a tak na serio,wiem o co ci chodzi i popieram :-D gosia jest bardzo ladna i nie jeden by chcial taka kobiete u swego boku...a twoj maz gosiu to szczesciarz i mam nadzieje,ze juz to zrozumial po waszej rozmowie :-D kasik Viki przesliczna... :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-05-25, 18:52 ]
madziorka super,ze dzisiaj ostatni dzien w pracy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anetusia83
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

25 maja 2007, 18:59

nkjyhuoi

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)