u nas nocka jak zwykle ale i tak jestem wyspana . mały własnie zasnoł a ja ide sprzątac bo coś po tej niedzieli mam bałagan mój mąz to chyba sprawił

A co tu tak pusto wy jeszcze spicie

Martuś ja juz od ponad miecha sama butla chyba z Agusia ci sie pomyliloAdia a Ty karmisz cycem tylko nie? Mleka sztucznego nie dajesz nie? wiec moze te zatwardzenia maly ma bo za malo pijesz wody mi tak polozna mowila tylko to Ci moge doradzic
pochwal sie pochwal ja mam dwa tatu ale nazywam je grzechami mlodosci bo wogle mi sie nie podobaja juz moze kiedys je przerobie ale to raczej w Pl bo tu ceny masakragwiazdki na predramieniu kolorowalam jutro wkleje fote bo teraz mam zaklejone
u mnie za to inaczej maly tak dlugo je ze szok i wogle duzo mniejno z tymi 5 min to moze przesadzila je tak okolo 10-15 min ale wiesz wczesniej ona tak po godzinke przy cycu spedzala a teraz nie chce chyba jej juz mamusia tak nie potrzebna
Dzielna ksiezniczkazniosla dzielnie taraz jest na spacerku z siora u nas wiosna doslownie
Jak Ty to robisz kochanau nas nocka jak zwykle ale i tak jestem wyspana
Ja tez mam 2 ale nie lubie tylko jednego,faktycznie bylam mloda kiedy go robilampochwal sie pochwal ja mam dwa tatu ale nazywam je grzechami mlodosci
super krzeselka,ja tez kupie na e-bayu,ale dla Natalie jeszcze za wczesnie na krzeselko,na razie karmie w "siedzidelku"czy jak to sie nazywana allegro znalazlam 2 krzsełka
mi zdecydowanie podoba sie ten pierwszy, jest fajniejszy i kolorowy, bo zielonynie wiem zbytnio który jet lepszy
wszytkiego najlepszego dla Natalci, duzo zdrowkaaaaaaaaaa stawiam duzegona 5 miesiecy Natalie
![]()
![]()
czemu za wczesnie, sa takie krzeselka co maja trzy pozycje siedziskowe, ja takie wlasnie znalazlam, sa na wpol lezacesuper krzeselka,ja tez kupie na e-bayu,ale dla Natalie jeszcze za wczesnie na krzeselko,na razie karmie w "siedzidelku"czy jak to sie nazywa
tak to jest to samo, ale jesli moge Ci doradzic to wole allegro od ebaya polskiego, bo na ebayu polskim nie ma za wiele rzeczy, a na allegro jest tego masa.czy to jest to samo co allegro ??
ja tez juz patryzalam i sa one strasznie drogie, i tez nie wiem ktory wybrac, musze tez pomyslec, bo maly nam juz za bardzo nie chce siedziec w tym foteliku,a i tak przed wyjazdem do Polski musze miec ten wiekszymysle nad fotelikiem do samochodu i nnie wiem czy kupic taki od 9-18 kg czy od 9 do 36musze to przemyslec bo skoro musze wydac na to duzo kasy
a nie wiedzialam,w takim razie tez popatrzeczemu za wczesnie, sa takie krzeselka co maja trzy pozycje siedziskowe, ja takie wlasnie znalazlam, sa na wpol lezace
Dziekujemy!wszytkiego najlepszego dla Natalci, duzo zdrowka
To samo,my po prostu nie mieszkamy w Polsce wiec nie bardzo mozemy na Allegro kupowac,ale jest tez juz polski e-bay,mozesz zajrzec www.ebay.pl ,albo zajrzyj na jakiegokolwiek ebaya czy to uk czy de....czy to jest to samo co allegro ??
miszka najlepszego dla nasze pieknej dziewczyny
o wlasnie,ja tez musze cos znalezc konieczniebo maly nam juz za bardzo nie chce siedziec w tym foteliku,a i tak przed wyjazdem do Polski musze miec ten wiekszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość