Pruedence Tosia śliczna
jak patrze na wasze coreczki to mam ochote na jeszcze jedno pomimo moich wczesniejszych postanowien ze juz niechce miec dzieci :)
widze ze piszecie o chszcinach a my niemamy zamiaru praktykowac tego rytualu bo moj P nie jest katolikiem a ja nienawidze chodzic do kosciola wiec chszciny mamy z glowy dlamnie chszciny to nadanie imienia :) moj syn zwie sie Jakub Patryk :) po tatusiu :)
Kubus wazy 6,45kg i rozwija sie prawidlowo bylismy w czwartek na kontrolnym badaniu :)
tylko szkoda ze niespi w nocy
31 idziemy na szczepienie a jak w polsce ze szczepieniami jest???
25 listopada jade do polski a on wtedy moze wazyc z 8 kilo
jak ja sobie poradze
czy ktoras z was wie jak sie przewozi takie dzieci w samolocie ?? czy sa caly czas na rekach??? czy jak??? bo ja niemam pojecia a co jak bede chciala isc do upikacjii?? co zrobie??
mam pytanko ile schudlyscie odkad urodzilyscie bo nieweim czy ja chudne w normlny tepie czy za wolno bo wciazy przytylam ponad 30kg i mam co zrzucac
wiec jesli sie nie wstydzicie powiedzcie ile schudluscie od porodu plisssssss
[ Dodano: 2007-10-20, 23:36 ]
Pruedence, moim zdaniem wybory nic nie zmienia bo same pajace startuja zawsze chciwi tylko na pieniadze ciesze sie ze nie mieszkam juz w tym kraju i niemam najmniejszej ochoty tam wracac bo to co sie dzieje w polsce to normalnie parodia
i ciesze sie ze moje dziecko bedzie sie tu wychwywalo przynajniej tutaj moge mu zapewnic jako taka przyszlosc a nie tak ja w polsce
masz racje co do naszego rzadu
modlmy sie o cud .... hehehe
[ Dodano: 2007-10-21, 00:00 ]ale tu cicho a MOJ Kubus spi calu duzen i nieda mi napewno w nocy spac
ale taki juz moj los
moj syn konczy dzis 2 miesiace :)
stawiam wszystkim piwo lub karmiacym soczek owocowy
ja osobiscie popijak piwko
niemoge uwierzyc ze 2 miesiace temu i jeden dzien bylam w ciazy