hej :)
klawiaturę Jaś popsuł i ciężko się pisze ;)
Agatko, super, że wróciliście
dbajcie teraz o siebie. a masz podejrzenie skąd Dawidek złapał rotawirusa?
Dziewczyny pozostałe, Wy szczepiłyście dzieciaczki na rotawirusa?
Edi, dużo zdrówka dla Tymusia!
Asiu, ale odzywaj się do nas z pracy plisss
Anetko, trzymam kciuki, czekam niecierpliwie na wieści!
Iwciu, jaki ten Twój Bartuś jest śliczny i słodziutki! Sama słodycz po prostu!
Ja bym chciała żeby JAś był trochę okrąglejszy, bo naprawdę takie zaokrąglone dzieciątko wygląda fajnie, tak milutko
A my właśnie wróciliśmy ze szczepienia - Nellu - Wy też, bo mieliście iść? - i szczepienie spoko loko, ale ten mój grubas waży 9600, ale się spasł! A mierzy 80 cm.
A Wasze dzieciaczki ile teraz ważą i mierzą?
W lutym Jaś będzie szczepiony przeciwko ospie - ja też się zaszczepię bo nie chorowałam, Wy też szczepicie przeciw ospie?
I chcę go zaszczepić również przeciw meningokom, czy któraś z Was też myśli o tej szczepionce?
Ale pytań nazadawałam
Anetka kiedyś pisała że wit D3 daje się do roku a ja słyszałam że do dwóch
no i bądź mądry....
Wczoraj oglądałam program o tej 16 latce która na sepsę umarła, bo tacy świetni lekarze się nią zajmowali, normalnie mnie ciary przechodziły jak to oglądałam
U nas też brzydko i pochmurno.
Jasia nadal zęby nękają, już niech one wyjdą wreszcie i dadzą spokojnie pożyć!
Teraz śpi, pewnie zaraz wstanie.
Dałam mu wczoraj pierwszy raz jajecznicę z 1 jajka na oliwie z oliwek, nie zrobiła na nim dużego wrażenia, połowę zjadł
[ Dodano: 2007-11-27, 15:34 ]meningokokom miało być
Asiu, nie masz powodu żeby czuć się głupio, jesteś najlepszą mamą dla Wiki, dbasz o nią, kochasz, zostawisz w najlepszych rękach - tratusiowych, jak pójdziesz do pracy, a masz prawo tęsknić do pracy i ludzi, ja też trochę tęsknię, ale u mnie nie ma takiej możliwości, żebym wróciła, z wielu powodów, a m.in. wychodziłabym po 7 i wracała przed 18, długo bym z dzieckiem pobyła w ciągu dnia! A Ty pewnie nie będziesz tak długo w pracy, zawsze to z meżem mozecie się wymienić, jesteś w dobrej sytuacji, więc korzystaj :)