Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

24 sty 2008, 09:57

hej
niestety dalej nie znam plci :ico_placzek: ,dzidzius ulozyl sie jak to lekarz okreslil miednicowo i zacisnal nozki do siebie podkurczone :ico_noniewiem:
zbadal szyjke-jest ok,trzyma,jest miekka,dzidzia wymiary ma prawidlowe jak na 22 tydz,
najbardziej mnie zmartwilo to,ze kazal mi badac szyjke co miesiac a jak same wiecie nie jest to proste i tanie :ico_placzek:
dzis wybieram sie na poszukiwanie wozka,moze kupie cos tutaj,ale to nie pewne
mam skierowanie na krzywa cukrowa,mocz,morfologie i wr
trzymajcie sie cieplo
buziaki dla was

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 sty 2008, 14:12

Emalia a to Ci psikusa zrobił maluszek :ico_brawa_01:
a co do badań to mam nadzieje ze bedzie oki i trzymaj sie kochana

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

24 sty 2008, 15:31

emalia30, widocznie malenstwo chce wam zrobic niespodzianke :ico_haha_01: najwazniejsze z zdrowe :ico_brawa_01:
fajnie ze juz jestescie na miejscu teraz rob szybciutko badania zeby miec spokoj i pewnosc ze wszystko dobrze :-)

[ Dodano: 2008-01-24, 14:34 ]
mikusia1 pisze: unas trzeba placic z gory 650euro za caly rok :ico_olaboga: :ico_olaboga: i troche ciezko

oj to rzeczywiscie strasznie drogo tyle pieniedzy na raz wydac to my polacy chyba nie mozemy sobie na to pozwolic!
super ze wyzdrowialyscie teraz nas dopadl katarek ale taki maly

[ Dodano: 2008-01-24, 14:36 ]
martuchafrost pisze:a my z miśkiem cały czas jak ciała lotne, non stop gdzieś :ico_brawa_01: ale to dobrze, bo myslałam ze jak urodze dziecko to bede w domu sie nudzic a tu tyle mam polskich kolezanek z maluszkami ze :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no i bardzo dobrze bo tak to juz jest ze mamuski przyciagaja sie jak magnes bo mozna bez umiaru gadac o swoich dzieciach i najwazniejsze ze jedna druga slucha :-)

[ Dodano: 2008-01-24, 14:37 ]
biore sie za sprzatanie bo dom przewrocony do gory nogami jest!!!

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 sty 2008, 00:28

hej dziewczyny :) !!!
ja dziś przemeblowanie sypialni robiłam ufffff ale było tego wszystkiego :)
i z małym na spacerek potem poszłam bo była piękna pogoda u nas normalnie wiosna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a teraz przyzwyczajam małego do spania w łóżeczku bo wstyd sie przyznać :ico_wstydzioch: cały czas spał ze mną, wiem, ze to źle, ale nie umiem bez niego :ico_oczko: i śpi mi bez problemu w łóżeczku :ico_brawa_01: tylko ze w nocy tak bardzo tesknię za nim i jego rączkami zeby przytulic, no ale trudno, musze teraz postanowic bo potem wiem ze bedzie gorzej i bede miała z tym problem :ico_olaboga:
gdzie Wy jesteście ?????????????????????????????????????????????

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 sty 2008, 16:49

witajcie popoludniowo :-D :-D

emalia30 pisze:niestety dalej nie znam plci ,dzidzius ulozyl sie jak to lekarz okreslil miednicowo i zacisnal nozki do siebie podkurczone

widocznie dzidzius niechxce pokazywac co ma tam hihi
zrobi wam niespodzianke :-D :-D :ico_brawa_01:

a co do badan to najwazniejsze ze wcszystko dobrze kochana,nic sie niemartw trzymamy kciukasy i bedzie naprawde dobrze :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D
odpoczywaj duzo to jest nawazniejsze :-D

Magda Sz. pisze:teraz nas dopadl katarek ale taki maly

duZo zdrowka zycze i niech te chorobskja uciekaja :ico_zly: :ico_zly:

martuchafrost pisze: piękna pogoda u nas normalnie wiosna

no unas tez wczorakj tak pieknie bylo i wybralismy sie w goru Wicklow
tak pieknie bylo wkleje pare fotek
szkoda ze tatus niemogl z nami pojechac no ale na drugi raz pojedzie hihi
Wiki wypoczela i sie sotlenila gorskim powietrzem hihi
a po powrocie sała jak zabita hihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

dzisiaj spokoj wrocilismy wlasnie ze spacerku i ide obiadek jesc
papa :-D :-D :-D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

28 sty 2008, 17:31

witajcie

nie zagladalam,bo czasu malo a tyle spraw do zalatwienia,ze szok :ico_olaboga:
mam nadzieje,ze tesknilyscie :-D
dobrze przechodze,wiec szybko do rzeczy
hmm... co u mnie,więc już jutro będę u siebie w Irlandii i wcale mnie sie nie chce wracac
Spodziewam sie syna,marzenia o corci prysnely jak banka mydlana,ale coz ,widocznie tak mialo byc,teraz kwestia przestawienia sie a to potrwa.
Najwazniejsze,ze dzidzia zdrowa,wyniki sa tez super,filmik mam,ale wrzuce wam po powrocie do siebie jak znajde chwilke czasu.
Z tego usg wyszlo,ze moge urodzic w 1 tyg czerwca
Po powrocie tez musze sobie poczytac zaleglosci,a pewnie jest tego sporo,wiec dopiero przy jakims wolnym dniu.
Jedyne czego mam sie wystrzegac to dzwigania,bo szyjka moja jest krotka i groziloby to przedwczesnym porodem.
Mam nadzieje,ze u was jest wszystko ok
Sciskam mocno was i pozdrawiam cieplo

:ico_buziaczki_big

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 sty 2008, 23:18

Obrazek

Emalia tak czułąm ze bedzie chłopak :ico_brawa_01: ale nie przejmuj sie moze nastepnym razem bedzie dziewczynka :ico_brawa_01:
i oszczedzaj sie kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Mikusia piękne widoki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jak fajnie ze juz mozna sobie spacerowac a nie tylko deszcz i wichura :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Magda Sz.

28 sty 2008, 23:31

emalia30 pisze:Spodziewam sie syna,marzenia o corci prysnely jak banka mydlana,ale coz ,widocznie tak mialo byc,teraz kwestia przestawienia sie a to potrwa.

kochana wiem co czujesz :-) szybciutko sie przestawisz szybciej niz myslisz i pomysl z bedziesz jedyna ksiezniczka w domku!brawa dla synka ze sie ujawnil najwazniejsze ze dzidzia zdrowa a ty dbaj o siebie i nie dzwigaj :ico_nienie: ja mialam to samo w ciazach w drugiej bardziej i pamietam jak lekarz mnie przestrzegal zebym nawet nie brala Olka na rece i to dopiero bylo trudne bo jak nie brac na rece swojego ukochanego 1,5 rocznego synka :ico_olaboga:
Wracaj szczesliwie buzki! :-D
mikusia1, wlasnie dzisiaj moja kolezanka opowiadala mi ze byla wczoraj w tych gorach i mowi ze jest pieknie!Musimy sie wybrac z mezem i dzieciaczkami koniecznie!Zdjecia naprawde cudne :ico_brawa_01:
martuchafrost pisze:wstyd sie przyznać cały czas spał ze mną, wiem, ze to źle, ale nie umiem bez niego

tak tak wiem cos o tym to ja sie przyznam bez bicia ze ja klade sie spac z mezem a budze sie z moimi dwoma synciami :ico_wstydzioch: jak ktorys sie obudzi to nie mam wyjscia i laduje w lozku z dziecmi :ico_puknij:
To moja wina wiem bo jak moj maz wyjechal do Irl to synek mial 2 miesiace i tak mi sie zle spalo samej ze zaczelam spac z Olkiem milo bylo poprzytulac takie malenstwo a teraz to malenstwo ma ponad 3,5 roku i najchetniej caly czas by ze mna spal :ico_wstydzioch: Maluch za to nauczyl sie wchodzic do swojego kojca i zasypia z przytulanka ale jak mu sie odmieni to musze sie z nim polozyc w duzym luzku i dopiero zasnie ale szybko na szczescie. :ico_noniewiem: Ciezka sprawa z tym odseparowaniem ale coz mamy co chcialysmy :-D
A dzisiaj po 2 tyg chodzenia na silke zwazylam sie no i 1 kilogram mniej.Niewiele ale tendencja spadkowa jest :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 sty 2008, 00:37

Magda ja juz czwarty dzien mam jak misiek śpi sam, musze tak robić bo wiem jak miała moja koleżanka i do teraz ma problem :ico_olaboga: ale strasznie tęsknie i budzę sie w nocy zeby zajrzec czy wszystko w porzadku, czy jest przykryty itp normalnie schiza :ico_puknij:
a macie jakąs diete cud???? ja na siłownie jestem za leniwa, a z tych wszystkich diet co próbowałam tylko głodówka na mnie działa a mam do zrzucenia ok 12 kg :ico_olaboga: no moze 10 byłoby oki dla mnie i to nie jest przez ciąże bo ju przed sobie pofolgowałam a chciałabym kupowac chociaz ciuchy w rozmiarze 38 :ico_wstydzioch: kurcze nie mam motywacji a jak ide do sklepu to ryczec mi sie chce bo tyle fajowych ciuchów, a ja taka przy kości, przy moim wzroście ( 156 cm) śmisznie wyglądam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-01-28, 23:38 ]
Magda Sz. pisze:A dzisiaj po 2 tyg chodzenia na silke zwazylam sie no i 1 kilogram mniej

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Magda Sz.

29 sty 2008, 14:07

martuchafrost, nie znam zadnych diet nigdy nie stosowalam i wiem ze nie dalabym rady sobie odmawiac czegoss dobrego :-)
A z ta glodowka to nie dobrze bo efekt jojo murowany :ico_nienie: Podobno dziala wyeliminowanie weglowodanow tzn:biale pieczywo i cala reszta produktow zawierajacych make ale to byloby baardzoo trudne dla mnie :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”