Witam, no widzę że panie znów się rozpisały
Jutro idę do fryzjera i bardzo się z tego powodu cieszę bo już mnie korci aby coś zmienić w swoim wyglądzie. Zrobię sobie pasemka blond i trochę czekoladowych i oczywiście obcięcie.
Dzisiaj posadziłam rzeżuszkę i mam nadzieję że do świąt mi urośnie:) Wiecie co? chciałam umyć okna ale zdołałam umyć 1, nie dam rady, zaczęło mnie kuć z boku i się przestraszyłam. Ponoć cały problem polega na tym że nie należy się rozciągać, bo to jest groźne dla dziecka, a okna nie da się inaczej umyć, trzeba tymi rękoma ruszać. Więc postanowiłam z mężem że zwolni się z pracy i umyje okna.
Macie dziewczyny jakiś dobry, sprawdzony przepis na babkę świąteczną? bo mogę z netu ściągnąć ale zależy mi na tym aby przepis był sprawdzony. Chcę upiec 2 babki, jedną dla teściowej a 2 dla rodziców, a na święta jedziemy do moich rodziców i też się bardzo cieszę że pojadę do mojego domku. Mamy dom na wsi z pięknym ogrodem, teraz tylko ładna pogoda i nic do życia nie będzie mi trzeba:)
Paulina z tymi pośladkami to masz naprawdę dziwnie i trochę śmiesznie to musi wyglądać jak Cie skurcz na ulicy złapie:) ale wiecie ja też mam śmieszną przypadłość ciążową, nie mówiłam bo się wtydziłam ale jak już gadamy to napiszę. Ja znowu mam tak że jak jadę do pracy autobusem a mam bite pół godziny siedzenia, to po jakimś czasie od tego trzepania w autobusie drętwieje mi krocze, nie boli ale to takie bardzo dziwne uczucie. Wiecie jak czasami drętwieje wam noga czy ręka?, no to ja mam tak z kroczem:) wcześniej nie miałam takiej sytuacji. No cóż każda z nas przeżywa ciążę z różnymi problemami ale przetrwamy:) Widzę że ja mam największy brzuchol wśród wrześniuweczek. Pozdrawiam serdecznie