Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2009, 08:54

:-D Witajcie my własnie jemy sniadańko

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2009, 09:47

witam,
ja minela nocka?? ja jak zwykle niewyspana... hmm

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2009, 12:47

hejka!!!

nie bylo mnie jakis czas bo internet sie zrabal. Ja wlasnie robie obiadek dzis beda kotleciki mielone ziemniaczki i mizeria.
Ale jestem zla od 4 dni umawia sie z nami hydraulik aby zrobic nam grzejniki bo przeciekaja ale oczywiscie nie przychodzi dzwonie do niego a on pijany i sie tlumaczy ale juz mam dosc jesgo i w pon ide zrobic awanture do administracji.

jak sie czujecie dziewuszki??

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2009, 14:03

jak sie czujecie dziewuszki??
ja właśnie dzisiaj nie za dobrze, taka jestem zmęczona, rozdrażniona i sama już nie wiem co mi dolega. aha i mdli mnie... hmmm

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

03 paź 2009, 14:13

ja tez fatalnie tak mnie mdli ze szok a bylo juz tak dobrze :ico_placzek: od wczoraj rzygam non stop caly dzien doslownie i mdli i mdli tylko :ico_zly:

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2009, 14:14

faktycznie masz 'przeboje lata z radiem' z tym hydraulikiem.

[ Dodano: 2009-10-03, 14:19 ]
Sandrusia czyli nie jestem sama. kiedyś może będzie lepiej :ico_pocieszyciel:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

03 paź 2009, 14:23

bylismy na zakupkach

teraz zjadlam tone frytek...

czekam az mala wstanie i jedziemy do znajomych na wies na imprezke.a jutro rano na grzybki to pewnie mnie nie bedzie do jutra wieczor na kompie

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2009, 14:41

Sandrusia czyli nie jestem sama. kiedyś może będzie lepiej :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2009-10-03, 14:44 ]
jedziemy do znajomych na wies na imprezke.a jutro rano na grzybki to pewnie mnie nie bedzie do jutra wieczor na kompie
to zapowiada się miły weekend. baw się dobrze. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 paź 2009, 20:46

wisnia3006, hehhe to tak jak nam obiecywali pracownicy z Polski ze przyjada i tak zaczelo sie od wrzesnia a skonczylo na teraz, najpierw - pon.-wt- potem wt.-sr. i tak w kolo macieju, dobrze ze w koncu sie doczekalismy no i na poprawe humoru robota jest fajna. jak skoncza to wkleje zdjatka z przed i potem :ico_brawa_01:
lidziasc, ja tez na zakupkach bylam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a grzybobrania zazdroszcze, we mnie wciaz watpia ludzie, a raczej w moje zdolnosci grzybiarskie, nawet jakbym cos znalazla to nikt by sie przemogl by sprobowac :ico_puknij:

dziewczyny bylam na zakupkach ciazowych :ico_brawa_01: tak je odkladalam ale juz trzeci dzien w tych samych spodniach szlam, bo i legginsy zaczely mnie cisnac pod brzuchem, na drugiej liscie na nastepne zakupy mam zaplanowane gacie, bo te tez powoli zaczynaja mnie obciskac. Tak wiec zakupilam dwie pary spodni, jedne to jeansy ciazowe a drugie legginsy ale tez takie ciazowe, bluzke taka dluzsza, taka na wyjscia na rodzinki lub cus, no i plaszczyk :ico_brawa_01: plaszczyk jest przesliczny, taki klasyczny z guzikami czterema na gorze i rozszerzajacy sie do dolu, dlugi i z materialu ( wiec nie przemakalny ) , czarny. Za plaszczykiem akurat dlugo chodzilam bo zaden albo nie pasowal, albo brzydki, albo krotki, i tak w koncu kupilam w sklepie z ubraniami dla ciezarowek, tylko cena strasznie mi sie nie podobala, troszke ponad 500 zl :ico_olaboga:. Mam wiec nadzieje ze bedzie mi sluzyl i przez nastepne ciaze :ico_sorki: Takze zakupki udane, portfel pusty i nic tylko blagac Boga o znizenie podatkow :ico_sorki:

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

03 paź 2009, 21:58

MamciaKochana, no to zaszalalas ja tez bylam na zakupach :-D Kupilam sobie stanik ciazowy taki typ sportowy bez zapiec super wygodny :ico_brawa_01: nadaje sie na noc swietnie :ico_brawa_01: , swterek jeden , i to tyle ogaladlismy wozki i zdecydowanie bierzemy quinny buzz teraz jak go powozilam w sklepie poskladalam sama porownalam z innymi , i wsadzilam do niego Kube :-D jestem pewna ze to ten!!! :ico_brawa_01: myslalam jeszcze o tym http://www.mothercare.com/Mothercare-Sp ... 8&mcb=core ale chyba jednak nie quinny to lepsza firma i jakos bardziej mnie przekonuje :-D myslalam ze ta spacerowka jest mala , bo z Kuba tak bylo ze wszystkie spacerowki male byly , a tu szok Kuba sie miesci :ico_szoking: gdzie on ma juz 104cm i ponad 19kg :-D
nie wiem czy pisalam ze Ci co byli dom ogladac sa bardzo zainteresowani :ico_brawa_01: byli jeszcze raz pokazac rodzica i teraz czekamy mama nadzieje ze zloza oferte :ico_sorki: my w poniedzialek idziemy ogldac domy dla nas :-D gdyby sie udalo to niebawem bede urzadzala pokoik dzieciecy w nowym domku :ico_brawa_01: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”