Fajnie, ze corka sobie dorabia, bo podejrzewam, ze to na jej wydatki, ale chociaz Was odciazy

Mama mieszka z nami odkad mala przyszla na swiat, ale maz juz ma serdecznie dosyc mieszkania z tesciowa wiec ma sie wyprowadzic jak najszybciej, tylko musimy znalezc rozwiazanie z moimi bracmi na jej utrzymanie. Ja juz od 5 lat oplacam mieszkanie w polsce oraz utrzymanie mojej mamy, no i od paru m-cy jeszcze kasa do reki w sumie tys € plus ubezpieczenie, leki itd, wiec z ta pomoca to nie tak do konca jest ale coz...
Bracia mieszkaja na wynajetym pokoju, starszy mieszkal z nami przez pol roku, jest tu od wrzesnia, dopoki mlodszy nie przyjechal.
Z moimi bracmi bylo podobnie jak z Toba i z Twoja siostra, ale obydwoje chcieli tu przyjechac a nie stac ich bylo na poczatku na osobne studia, starszy do tego ma rodzine w polsce (3 dzieci), a mlodszy jeszcze kawaler, wiec juz mysli znalezc sobie cos dla siebie.
Widze, ze tesciow masz z "wyzszych sfer", ale chociaz dzieci biora na wakacje

Szkoda, ze z siostra Ci sie nie uklada bo to jednak siostra, a Twoj tata, no coz przykro, ze zona wazniejsza niz wlasna corka;
Ale widze ze jakos to znosisz, masz racje, ze najwazniejsza jest teraz Twoja rodzina, choc czasami napewno jest Ci smutno

Wczoraj bylam wykonczona bo zrobilysmy sobie z moja mama spacer, i jakies 6km przeszlysmy wiec pozniej padlam jak kawka. Dzis juz wozek wyjelam, no i czeka ale jak tak dalej pojdzie to urodze po terminie. Masaz proponowalam mezowi ale on stanowczo woli masowac mnie tam w inny sposob, no moze to tez pomoze, bo wiem ze sperma ma wplyw na szyjke a orgazm na skurcze, wiec bedziemy dzialac, bo niedlugo celibat, az do tego zabiegu