Gosia gdzie Ty sie podziewasz?
Dziewczyny a może na privy sobie nr tel poprzesyłamy bo jak ktoś zniknie z forum to zawsze eska mozna napisać
Aniula, ale słodka kluseczka na pierwszym zdjęciu, ile ona ważyła. Superancka. A na roczek taka królewna
kupię taki cyckonosz
dla mlodego za piekna nocke jak mi sie mazy pospac tyle godzin bez zadnej przerwy
hehe to nie tak do konca, on w nocy przyczłapał ze swojego pokoju do M. i mu się tak ciągle wiercił ale że ja śpię osobno to lulam jak niemowlę
julchik22, to nie jest łatwo oduczyć ale trzeba sie nastawić na płacz i nie reagować na niego. Pomyśl że zęby się mogą sypnąć jak tak w nocy ciągle w mleku. a jestem w 80% przekonana że jakbyś oduczyła Małego jeść w nocy to by Ci spokojniej spał. Ja tak miałam ze smokiem .Ciągle się wybudzał i ręką smoka szukał, wiercenie non stop. i jak miał ok 15 miesięcy to się wkurzyłam i smoka zabrałam. 2-3 noce ryczał i cudował ale potem przestał sie wybudzać i nocki dużo spokojniejsze się stały. serio

piersią jak karmiłam- do 8 miecha to też budzenie było mega często, potem jakaś butla raz na noc no i zaraz ta woda to potem raz się może budził na "piciu". powodzenia życzę w oduczaniu

nataw się na to żeby nie reagować na płacz- krzywda mu się nie dzieje, a może w dzien zacznie lepiej jadać