Ivi kochana trzymaj sie i daj znac jak po rozprawie!!!
Janiolek buty zajebiaszcze
zakochalam sie w tych trampeczkach
Pati witaj serdecznie
co do egzaminu nie wiem, wyniki beda po siwetach, ale pol na pol, srednio mi poszlo, nie spodziewalam sie takich pytan
teraz mam 3 tyg przerwy tzn juz 2
i na nastepnym zjezdzie 4 egzaminy
fajnie bedzie
a u nas wiosna na calego
dzis to juz w ogole cieplo bylo tak ze chodzilam w spodniach 3/4 i koszulce na ramiaczkach, spieklam sobie twarz i nawet Oski lekko
spedzamy teraz wiekszosc dnia na dworzu wiec ciezko mi sie z wszystkim ogarnac, dziecko w ogole nie chce w domu siedziec
od jutra zaczynam opiekowac sie 2 letnia dziewczynka, dzis byla jej mama u mnie, blisko mieszkaja ok 400m od nas, na poczatku opieka u nich a z czasem gdy mala przywyknie to bede mogla ja do mnie zabierac
ciesze sie bo zawsze poki nie mamm pracy i zadnych poki co perspektyw kasiorka dodatkowa jak znalazl
oby dzieci sie dogadaly
podobno malutka jest bardzo samolubna i niezla z niej fochmistrzyni ale jakos sprobujemy sobie poradzic z mala pannica
a to tak przy okazji jak juz mam skopiowane pokaze Wam kilka fotek z ostatnich dni
[ Dodano: 2009-04-03, 18:21 ]
to wlasnie na placu zabaw
szuka kaczek w plynacym nieopodal nas strumyczku (ostanimi czasy na spacery musze zabierac jakis chleb czy bulki bo przeciez karmienie kaczek to wedlug Oskara "MUS"
)
tu w koncu znalazl kaczki ale na stawiku kawalek dalej, ale mial radoche ze tak blisko moze podejsc
tu zabawa z własnym cieniem
tu zobaczył ślimaka i staliśy przy nim z 10 minut... bo musial dotknac, potem muówil mu wierszYk o ślimaku i jaki byl zadowolony jak w koncu slimak wystawil te "rogi"
darl sie i skakal smiejac sie, myslalam ze go zdepcze z tej radosci
tu wcina rurke z kremem, zawsze jak przechodzimy kolo cukierni to mnie naciagnie a to na pierniczka serduszko a to na mini paczusia cynamonowego a to na inny duperel i jesli jest grzeczny co tam mu kupuje
a tu czortek smiga na rowerku...tez juz przymierzalam mu taki normalny 4 kolowy a jaki byl z tego dumny