Katka
Wodzu
Wodzu

10 lis 2007, 21:57

Pogłaskałam go po pyszczku ,dałam mu z reki jeśc bo juz nie mógł sam,wygłaskałam i maż go zawiózł bo ja nie mogłam na to patrzeć.
Przepraszam,że piszę takie smutne rzeczy,ale musiałam sie wygadać :ico_placzek: :ico_placzek:
kochana monisiu trzymaj sie cieplutko :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 lis 2007, 23:05

Dobry wieczór kochane :-)
Już mi troszkę lepiej i nie bede sie smutać :-)
Madziu no rzeczywiście różnica jest duża,ale wygladałaś super,do twarzy Tobie z kilogramami :ico_oczko:
A co do pójścia przez Twojego Kube na impreze bez Ciebie :ico_noniewiem: Nie zrozum mnie źle ale gdyby mój Maciek tak postąpił to chyba bym ze złości pękła. Albo idziemy razem albo wcale :ico_oczko:
Ja też tak myśle,chociaż czasami mojego wyganiam z domu,bo mój biedny maż nigdzie sie beze mnie nie rusza :-) ,także czasami mu folguje,a On i tak nie idzie :ico_puknij:

Goniu wreszcie jesteś :ico_brawa_01:
Dziewczynki w poniedziałek mam usg.
No to super!Goniu pamietaj żeby sie zameldować jak tam poszło.Ja jestem w szczególności ciekawa bo mamy ten sam termin i ciekawi mnie jak nasze maleństwa są duże :ico_sorki: :-D

[ Dodano: 2007-11-10, 22:10 ]
w sumie nawet tu bylam przez jakis czas bo z moim terminem to nigdy nic nie wiadomo :ico_haha_01:
Jolu to tak jak z moim terminem,może być tak,że będę grudniówką hehe
:ico_brawa_01:
pozdrawiam

[ Dodano: 2007-11-10, 22:12 ]
Spokojnej nocy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

10 lis 2007, 23:38

madziarka jest ewidentna różnica :ico_haha_01: ja już mam z 17 kilo+ najzabawniejsze, że już nie pamiętam jak wyglądałam bez tego "balastu" :ico_oczko:
Jola ja jestem z Wrocławia... mieszkam na przedmieściach, tu teraz obstawiają nas blokami, wprowadza się dużo młodych parek, pełno Pań z wózeczkami-może jak sama zacznę swój popychać to się zahaczę o jakichś dojrzalszych ludzi :ico_noniewiem: Kubie będę pokazywała paluchem dobry przykład :ico_oczko:
Goonia nie myśl o tej różyczce, bo potęga podświadomości to wielkie narzędzie :ico_oczko: lepiej myśleć pozytywnie. ja to świństwo przechodziłam jak miałam 8 lat... za to ospę jak miałam 13.5-zostało mi parę blizn i generalnie byłam trochę zażenowana leżąc na golasa przed mamą, która mnie smarowała i spirytusem i tym białym mazidłem-teraz nie miałabym z tym problemu, ale dziewczynka w okresie dojrzewania... :ico_noniewiem:
K@tk@ a skąd Ty masz zdjątko z Wiktorią? :ico_szoking:
monia mojego to trzeba siłą w domu zatrzymywać :ico_puknij: pozazdrościć takiego, co kobiety samej nie zostawia... czasami to się czuję jak inkubator z funkcją karmienia i zmieniania pieluch :ico_noniewiem: Facet powinien być dumny i zaszczycony, że jakaś niewiasta zechciała wydać na świat jego potomka (myślę, że o plemnik łatwiej niż o ciało chętne do przybierania na wadze :ico_oczko: ) a nie zostawiać ją samą w domu-też powinien się troszkę powyrzekać, a nie tak wszystko na naszych barkach... swoją drogą taki detoks od wszystkich używek zmienia sposób patrzenia na ten bałagan...
tak mi się przypomniało jeszcze-ostatnio dużo się pisze i mówi w tv o zespole alkoholowym u dzieci, ostatnio oglądałam jakiś brytyjski program i kobieta spytana ile najwięcej wypiła w tej ciąży powiedziała, że na imieniny siostry obróciły pół litra i butelkę wina we dwie :ico_szoking: inna natomiast twierdziła, że lubi sobie walnąć piwko, bo to ciąża, a nie choroba...
a ja z godzinkę temu skończyłam robić pierogi ruskie... brzuszek mnie troszkę pobolewa u dołu, w ogóle dzidzia jest ostatnio niesamowicie ruchliwa-ciągle mi jakiegoś bolca wystawia w różnych miejscach :-D
A do kuby zadzwonił facio z pracy, że około 22 po niego przyjedzie, bo jest potrzebny, więc musiał jechać do pracy-sasasasa, dobrze mu tak :727:

[ Dodano: 2007-11-10, 22:39 ]
Hoho, ale się rozpisałam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lis 2007, 00:03

Hej Dziewczynki,

ja wpadlam dopiero teraz, jakos mi tak dzien zlecial szybko! Jestem u rodzicow, cale popoludnie bylam u siostry, zaprosila mnie na obiadek i tak zeszlo cale popoludnie :-) Potem przyszla ciotka, itp, itd....

Monia,
Wspolczuje Ci bardzo, ale ciesze sie ze juz troche Cie smutne nastroje opuscily.

Madzia,
No faktycznie roznica jest duza i widoczna! :-) Ale wedlug mnie w poprzedniej ciazy tez wygladalas super!! :ico_brawa_01:

Moj maz nie rusza sie z domu beze mnie, zawsze tak bylo i mnie sie to podoba :ico_haha_01:

Gosia,
Nie martw sie ta rozyczka!! Jutro jak sie spotkamy to pogadamy!! Juz nie moge sie doczekac!!!

Buziaczki

Awatar użytkownika
Fintifluszka

11 lis 2007, 11:13

Hej dziewczyny-tu koło weekendu zawsze taki zastój :ico_oczko:
martwie sie o kubę, od wczoraj go nie ma i dodzwonić się nie można-telefon wyłączony... to mnie też denerwuje, na głowie powinien stanąć żeby zadzwonić po tylu godzinach nieobecności-zwłaszcza w nocy, a tu głucha cisza...
idę coś zjeść... :ico_noniewiem:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!

11 lis 2007, 11:31

No naprawde ja tez bym sie bala ale pisalas cos ze wezwali go do pracy moze cos powaznego i poprostu nie moze dzwonic.Moj maz ostatnio mial zakladowa imprezke poszedl i ukradli mu tel.no i ja tez odchodzilam od zmyslow dlaczego poczta sie wlancza a on na dodatek nie mial jak wrocic i poszedl spac do kumpla (do takich naszych wspolnych znajomych) i nie dal mi znac a ja cala noc nie spalam no i rano zadzwonilam do kolezanki a ona mowi ze on u nich spi.Myslalam ze go zabije nie odzywalam sie do niego przez tydzien faceci juz tacy sa nie mysla ze ktos sie martwi o nich. :ico_olaboga:

madziarka81

11 lis 2007, 13:58

Dzien dobry.

Fintifluszka na pewno jest wszystko w porządku, nie martw sie. To prawda, faceci tacy są bezmyślni, nie przyjdzie im do głowy ze my mozemy się martwić. Na pewno wszystko się wyjaśni.

Goonia fajnie ze sie odezwałas, super ze szystko w porządku u Was, no i czekamy na relacje ze spotkania z Gosią. Fajnie macie.
I czekamy na wiesci z jutrzejszego usg.

Ja dopiero skonczyłam sprzątac, zmęczyłam sie troszke ale trzeba było ogarnąć bo juz nie mogłam patrzec na ten nieporządek. Na szczescie Maciek robi obiad więc ja moge sobie spokojnie posiedziec.

Awatar użytkownika
Fintifluszka

11 lis 2007, 14:20

no tak... Kuba po pracy siedział rano z kumplami na piwie, telefon mu się rozładował, wszedł przez drzwi i od razu w pościel, teraz mi leży i śmierdzi :ico_puknij:
Od dobrej godziny sypie śnieg... mój Major uwielbiał śnieg, wybiegał na dwór z nosem przy ziemi i podrzucał go do góry, można było w niego rzucać kulkami, on je łapał i rozgryzał, tarzał się w zaspach i podgryzał bałwanom dolną kulkę :ico_haha_01: bardzo mi go brakuje w takich chwilach.
Chciałabym na allegro kupić jakoś wszystko od jednego sprzedawcy, ale tam jest tego tak dużo, że się nie mogę na nic zdecydować :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

11 lis 2007, 17:12

Hey! Ja tylko sie przywitać wpadłam bo czekam na mail ważny i zaglądnełam przy okazji, a posiedziec nie moge i popisac bo gosci mamy wiec 5 minutek i uciekam!

mariola

11 lis 2007, 17:17

Co za niedziela maz spi po pracy ja caly dzien praktycznie sama a na zewnatrz tak ponuru ze nawet na spacer nie mam ochoty.Nie lubie takich niedziel. :ico_placzek: Nawet nikogo na forum nie ma tyle dobrze ze Julka nie marudzi no i teraz jakis fajny film puscili wiec ide popatrzec pa. :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”