no wiesz ja kupowalam uzywany i jakos specjalnie mi nie zalezalo na spacerowce tylko na gondoli bo i tak chcialam kupic spacerowke. moze w tych nowszych modelach spacerowki sie rozkladaja - sprawdz, bo moj model ma jakies 6lat moze wiecejDoris no to żeś mnie pocieszyła z tym wózkiem ja nawet nie wiedziałam, że ta cholerna spacerówka się nie rozkłada do leżenia
nie ma problemu :) a moze ten klub ma swoja strone www?? bedzie łatwiej i szybciej :)doris juztro ide sie zorientowac co i jak i opisze ci to mi powiesz czy te ćwiczenia spalają tłuszczyk ...... bo juz mase mięsniową mam heheh ....
waze 75kg, przed ciazą wazylam 60, a moja wymarzona waga to 55... ale dziekuje za komplement. Dzisiejsze progrmay komputerowe moga zdzialac cuda - retusz, odchudzanie na zdjeciu itp - to pewnie ich zasluga ze na zdjeciu wygladam okDoris z jesli masz 15 kg nadwagi to ile wazysz jesli mozna spytac ? hehe bo na nowym zdjęciu wyglądasz superr ...
jak na razie to mam zamiar dostac sie do szkoly policeanej (jutro jade skladac dokumenty) i ją skonczyc - wtedy pomysle o drugim dziecku czyli za jakies dwa lata :PWidze ze masz juz plany na drugie dziecko...no ladnie...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość