O.. Dzięki za radeDobrze jest w tym czasie żuć gumę, wtedy nie musisz pamiętać o przełykaniu śliny i uszy nie bolą

Hehe.. To gdzie ta siostra bunkruje siostrzenicę ?czesc wam a moje dziecko ssie cala piesc.Witam sie jem sniadanko i do sasiadki na kawe .Dziewczyny Iwona tu jest a ja juz 5 dni Maji nie widzialam a jestem u mamy codziennie....

Dziewczyny, czy zaglądacie może na forum gazeta.pl? Tam są wątki odnośnie dzidziusiów typu "Karmienie piersią" lub "Karmienie butelką".. Ja tam zaglądam, jak mam problem to też piszę a co najlepsze to to, że lekarz odpowiada.
Mi się wydaje, że Norbert z przyzwyczajenia budzi się w nocy

Wczoraj zjadł tyle, obudził się dzisiaj w nocy o 1.45, zjadł tylko 60ml a kolejna pobudka ok 4.45

[ Dodano: 2008-05-06, 11:15 ]
sabi_k77, to naprawde przykre

Wspolczuje bardzo.
Ja sie tak zastanawiam co jest gorsze - poronic czy urodzic uposledzone dziecko (jak moja kolezanka

W pierwszym przypadku bol po stracie poczetego dziecka i oplakiwanie, zastanawianie sie w kolejnych latach jakby to bylo gdyby ono mialo mozliwosc narodzenia sie, dorastania...
W drugim z kolei borykanie sie cale zycie z takim dzieckiem, ciagla opieka nad nim i dosc kosztowne zabiegi, leki

Wszystko strasznie przykre i niesprawiedliwe
..i dziękuję Bogu, ze mi dal wspaniale, zdrowe dziecko