Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 sie 2008, 14:38

Wiecie co ja to mam jednak jakiegos wiecznego farta. Tak sie wkurzylam z tym tunczykiem rano, ze szkoda gadac. Postanowilam opisac to pozniej na swoim blogu, ktory ostatnio bardzo zaniedbalam. No i wchodze na ten adres i od razu cos mnie tknelo: komentarze od osob, ktorych nie znam. Okazalo sie, ze portal WP umiescil mnie na glownej stronie swoich blogow pod haslem POLECAMY :ico_szoking: Jak milo :-D jakby ktos nie wierzyl to prosze wejsc na: http://bloog.pl/ :-D sprawdza sie powiedzenie, ze glupi ma wiecej szczescia niz rozumu, hihi.

milutka204, ciesze sie, ze sie pogodziliscie. Zycze powodzenia w walce z tesciowa :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sie 2008, 14:39

Sandrusia nie zazdroszczę tego tuńczyka :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

A z tym roztargnieniem to chyba prawda, ja pierwszy raz w życiu nie zabrałam ze sobą wszystkich rzeczy wracając do domu. Zostawiłam w szufladzie trzy pary krótkich spodenek i trzy pary getrów za kolano. Musiałam kupić sobie drugie - więc roztargnienie też mnie trochę kosztowało. :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 sie 2008, 14:42

więc roztargnienie też mnie trochę kosztowało.
jak dobrze,ze nie jestem sama :ico_haha_01: fakt, czemu to roztargnienie da sie przeliczyc na pieniadze?! O rachunku za tunczyka nawet nie chce myslec...

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

15 sie 2008, 14:45

Sandrusia, Ty Kochana nie przeginaj z tuńczykiem, bo w ciąży nie powinno się go za dużo zjeść... chyba średnia puszka na tydzień :-)
portal WP umiescil mnie na glownej stronie swoich blogow pod haslem POLECAMY :ico_szoking: Jak milo :-D j
suprr, ja na swoim też ostatnio miałam oblężenie :-)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 sie 2008, 14:48

suprr, ja na swoim też ostatnio miałam oblężenie
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko, ze ja to slomiany ogien jestem :ico_zly: i jak juz cos zaczne to nigdy nie koncze...
bo w ciąży nie powinno się go za dużo zjeść...
wlasnie dlatego jestem taka wsciekla o ten karton, bo nie dosc ze taka ilosc to teraz kto to bedzie jadl?! :ico_zly:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

15 sie 2008, 15:05

wlasnie dlatego jestem taka wsciekla o ten karton, bo nie dosc ze taka ilosc to teraz kto to bedzie jadl?! :ico_zly:
oj, daj spokój.. po prostu teraz wiesz, że masz zapas.. weź to na żart i przy każdej okazji serwuj gościom sałatkę z tuńczyka :-D

ja to taką prostą robię: ryż, tuńczyk z puszki, kilka jajek na twardo, kukurydza z puszki, ogórek konserwowy (albo cebulka drobniuteńko pokrojona) i majonez :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

15 sie 2008, 15:10

ja to taką prostą robię: ryż, tuńczyk z puszki, kilka jajek na twardo, kukurydza z puszki, ogórek konserwowy (albo cebulka drobniuteńko pokrojona) i majonez
no to juz wiem co bedzie dzisiaj na kolacje :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 sie 2008, 15:11

Sandrusia, po prostu zaproś mnóstwo gości i zrób tą saładkę ananke, ona jest naprawdę dobra,też taką robię :ico_brawa_01:
A ja wyprawiłam już moich Chłopców z domu,większy pojechał na mecz,mniejszy do Bajkolandu z Babcią :-D A ja się relaksuję :ico_ciezarowka:
Dziewczyny nie wiecie może jak sprawić,zeby powiadomienie o wiadomościach z forum nie przychodziły mi na maila?Podałam przy rejestracji swoją główną pocztę i teraz mam tam śmietnik.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

15 sie 2008, 15:16

A ja się relaksuję :ico_ciezarowka:
ooo, suprrr masz.. mi to ciągle czasu brakuje... teraz jeszcze mi się wyszywać zachciało :-D a miałam uporządkować rzeczy dla dzidzi....
po prostu zaproś mnóstwo gości i zrób tą saładkę ananke, ona jest naprawdę dobra,też taką robię :ico_brawa_01:
noo to jest dobry pomysł :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 sie 2008, 16:02

no jak tam mija dzionek...my pozbyliśmy sie na weeknd pieska bo bylby problem z wyprowadzaniem jak pojdziemy na weselicho.. :-D
ale jest straszna duchota..dobrze ze objadek mam z wczoraj to nic nie musze gotowac :ico_haha_01: tylko słodkie lenistwo..choć powiem szczerze ze zaczyna mnie to nudzic w sumie chyba tak nie lubie leżeć bezczynnie...moze pomyje podłogi...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”