lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

20 kwie 2007, 00:21

agniecha wozek fajny i pewnie bedziesz zadowolona,bo slyszalam,ze graco to dobre wozki...sama sie nad takim zastanawialam,ale w koncu na ebayu zamowilam...zobaczymy co z tego wyjdzie :-D lozeczko tez :ico_brawa_01: macie racje dziewczyny,to troche glupio z jej strony,co ja sie bede przejmowac :-D ja tez jej napisalam na gg,ze nie przyjde ... :-D

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

20 kwie 2007, 00:24

no i tak trzymaj lucy :-D

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 kwie 2007, 07:44

Cześć dziewczynki! Wygląda na to, że ja dziś pierwsza w czerwcówkach na :-D . Wstałam razem z moim K. jak szykował się do pracy i już nie chce mi się spać. Wczoraj wzięło nas na rozmowy pod tytułem, co z moją dalszą pracą? Czy przedłużą mi umowę, czy dadzą pełny etat (dotychczas byłam na pół), czy nie przeniosą gdzieś mojego męża itd. Wiecie, kiedyś perspektywa dość częstej zmiany miejsca zamieszkania wcale mnie nie przerażała, a teraz jak o tym pomyślę, to :ico_placzek: Szukanie mieszkania, szukanie nowej pracy, no i samo pakowanie się i przewożenie jak będzie dzidzia, to mnie po prostu przeraża... Gdybym chocicaż miała pewność, że to na stałe, że za kilka lat nie czeka nas kolejna zmiana miejsca zamieszkania... Ech, ale po co ja tak gdybam, na razie na pewno przez następne 3 lata będziemy tu, gdzie jesteśmy. Sorki dziewczynki, jakoś tak mnie naszło.....

BeWu
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

20 kwie 2007, 08:46

Cześć!
Asiula musisz być dobrej myśli... napewno jakoś to sie ułoży, teraz staraj sie myśleć tylko o sobie i swoim maleństwie :ico_ciezarowka: wiem że to trudne bo to między innymi przez dzidziusia zastanawiacie sie nad przyszłością... ale trzeba wierzyć że będzie dobrze :ico_oczko:

a ja znowu mam straszne wyrzuty sumienia , bo zorientowałam sie dzisiaj, że wczoraj byłam umówiona na wizyte u dentysty :ico_wstydzioch: on mnie chyba zabije.... :ico_olaboga:
ale wymysliłam że pójde w następny czwartek i udam głupa, że to niby na ten dzien bylismy umówieni ehhhh....

[ Dodano: 2007-04-20, 08:49 ]
a i jeszcze musze się wam pochwalić, że miałam wczoraj bardzo udane zakupy w lumpeksie, dziewczyny za 35 zł kupiłam takie sliczne ubranka że normalnie szok :ico_szoking: wszystkie nowiutkie, firmóweczki i takie śliczne..... :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-04-20, 08:50 ]
dzisiaj zaczynam 8 miesiąc :526:

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 kwie 2007, 09:52

Basiu, ale się uśmiałam z tym twoim dentystą :-D Wiesz, ja też kiedyś miałam podobną wymówkę - spóźniłam się bo pomyliłam tramwaje (jechałam pierwszy raz) ale jak przyjechałam to twardo weszłam, przedstawiłam się i powiedziałam, że jestem na tą godzinę umówiona :ico_wstydzioch: . Tyle, że to była rozmowa kawalifikacyjna w sprawie pracy. No ale wszytko dobrze się skończyło, bo uwierzyli mi :ico_szoking: i nawet miałam dostać tą pracę (ale sama zrezygnowałam hehe). A tak w ogóle, to gratuluję 8 miesiąca :ico_tort: !!!! no i udanych zakupków dla Maleństwa.

Awatar użytkownika
acia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

20 kwie 2007, 09:59

Basiu gratuluję 8 miesiąca :ico_brawa_01:
Ja dzisiaj zaczynam 35 tc :ico_szoking:
Aniu nie zamartwiaj się na zapas , tak to jest z zawodowymi żołnierzami.Co do twojej umowy to trzymam kciuki i mam nadzieję ,że umowę ci przedłużą.

Zmykam zająć się domkiem i trochę poleżeć.Miłego dnia dziewczynki

[ Dodano: 2007-04-20, 10:09 ]
Zobaczcie co nasz rząd wymyślił:
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... esz,898825

Przecież człowieka poprostu szlag może trafić :ico_zly:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2007, 14:16

CZESC kochane dopiero udalo mi sie wejsc na forum znowu jakis blad :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: co sie dzieje to naprawde niewiem :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2007, 14:34

hej dziewczyny
dzis forum nawala.... hihi ja tez mialam problemy.. frydza pewnie za pozno wstalysmy bo rano dziewczyny pisaly i nie narzekaly hihi a ja dopiero od poludnia zaczelam tu sie dobijac do was hihi

lece pod prysznic bo o 7 do tesciow z mama jade hihi
juz sie spakowalam.. bo wlasciwie wszystko i tak mialam w walizkach.... i tylko jedno popoludnie i noc mnie dzieli od adasia... on juz tam czeka na nas steskniony strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi

Aniu moja rodzinka tez wojskowa. tato juz na emeryturze od dawna bo mundurowi moga przejsc b.szybko hihi a mama kadrowa w jednostce.. oj cale dziecinstwo to kolonie z wojska, imprezy itd.... najgorsze byly odwiedziny mamy czy taty w jednostce..przechodzac przez te tereny oczywiscie same gwizdy gapie itd tych wyglodnialych ... niemilo to mi sie kojarzy.. poza tyym pracowalam w wojsku pare razy i tez szefowie wojskowi mnie wkurzali hihi tzn wiesz im wyzszy stopien tym bardziej mieli napierdzielone... i prawda tez jest, ze pije sie tam baaaardzo duzo...
oczywiscie wielu jest tez w porzo... ale moj tata ma ciezki charakter.... typowy wojskowy.... rozkaz i juz.. ale ja go olewam hihi i juz sie przyzwyczail ze w domu z 4 babami nie wygra hihi

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 kwie 2007, 15:18

Dziewczynki tak sie zastanawiam jaka paczke pampersow sie bieze dla dzidzi do szpitala taka 40szt czy wieksza przeszlo 70szt???jak wy myslicie :ico_oczko: u nas w szpitalu lezy sie 3 doby

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 kwie 2007, 15:21

madziorka, ale szybciutko Ci ten czas w Polsce zleciał, prawda? Już niedługo będziesz tulić się do swojego A.
Co do wojska, to ja też tam pracuję :ico_zly: , tylko że w jednostce lotniczej (na szczęście w innej niż mój mąż, choć i tak wszyscy twierdzą, że to on "załatwił" mi tą pracę, co jest totalną bzdurą, bo jak szłam na rozmowę kwalifikacyjną to nikt tam nie znał ani mnie ani mojego męża i tym bardziej nie wiedział że Krzyś jest oficerem). To jedyne miejsce w tej małej mieścinie gdzie znalazłam pracę, bo wszędzie mi mówli, że mam za wysokie kwalifikacje :ico_zly: . Gdyby nie ciąża (oczywiście planowana), to już by mnie tam dawno nie było, bo to co napisałaś o wojsku zgadza się niemal w 100% z tym, co ja zaobserwowałam. Na szczęście w moim miejscu pracy jest bardzo mało żołnierzy służby zasadniczej i sporo kobiet pracuje, przede wszystkim na stanowiskach cywilnych choć nie tylko. Ale pracownik cywil w wojsku to pracownik drugiej kategorii, a jak jeszcze ten cywil jest kobietą to już trzecia kategoria... Ech, szkoda gadać... jeszcze mnie oskarżą, że zdradzam tajemnicę służbową :ico_oczko: Co do emerytury wojskowej, to mój mąż już za 8 lat może przejść hihi. Ale ostatnio coraz głośniej mówi się, że to zmienią i trzeba będzie przesłużyć 20 lat żeby dostać 40% emerytury... mój K. już teraz zapowiada, że w takiej sytuacji nie ma co zostawać aż tyle lat w tym środowisku...

[ Dodano: 2007-04-20, 15:26 ]
frydza, myślę, że mniejsza wystarczy :ico_haha_02: Poza tym zawsze można dokupić jeśli by się skończyły (albo w przyszpitalnym sklepie albo mąż dowiezie).
Aciu, jejku to już naprawdę niedługo!
Ciekawa jestem co z naszą Alinką, jakoś dawno nie zaglądała na TT. Może ćwiczy jazdy przed egz na prawko? Bo ma chyba ma jakoś lada dzień?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”