buzok14
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 gru 2010, 22:51

Aga fajniusi brzunio :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

27 gru 2010, 00:26

Witam Bożonarodzeniowo :-)

My w Gliwicach, jest fajnie rodzinnie, mała wniebowzięta, dookoła tyle prezentów, każdy sie nią zajmuje, a my korzystamy z tego hehe. Mój brzusio jak na razie siedzi cicho, choć się stawia, twardnieje i pobolewa, jednak może dotrwamy jeszcze ze 2-3 tygodnie :-) Teraz dostałam powera do szykowania wyprawki, chciało by się zdążyć bez pośpiechu i gorączki. Widziałąm w Jysk promocje na komody, może jakąś fajną zobaczymy.

Zubelek, trzymam kciuki za odliczanie, żeby malutka wyszła we właściwym czasie :ico_brawa_01:

Aga, nie pokazywałąś siebie chyba, ależ Ty fajna jesteś :-D Apartament córuni pokaźny, kwitniesz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Buzok, a Ty gdzie, bo chyba nie doczytałam.. Trzymaj się kobitko :ico_oczko:

[ Dodano: 2010-12-26, 23:27 ]
Ach zapomniałam. Dostałam pierścionek zaręczynowy :-D
tzn o rękę poproszona byłam dawno, ale pierścionek teraz dostałam, jest śliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: cały czas go oglądam, K. też z niego dumny jest widać :-)

[ Dodano: 2010-12-26, 23:52 ]
A tu świąteczne zdjęcie, bardzo chciałam by córeczka przytuliła się do brzusia :-)

Obrazek

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 gru 2010, 09:56

Witam w poświąteczny poranek. Normalnie boję się na wadze stanąć po świętach :ico_olaboga: masakra non stop jadłam. Brzuch mi siętrochęobniżył i znowu mogę jeść normalne ilości jedzenia.
A zresztąi tak gin mnie dziś zważy na wizycie :ico_oczko:

Aga, Alineczq super wyglądacie

Alineczq :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za pierścionek

buzok jak tam, trzymasz sięw dwupaku kobieto ?

Ja zaraz zmykam po wypis z ksiąg wieczystych, a potem lecimy kupić ostatnie kafelki i panele, no zapłacić za wyposażenie do łazienek, bo jużwszystko przyszło.

Wieczorem postaram sięnapisać co i jak po wizycie

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

27 gru 2010, 10:05

Gaga koniecznie napisz co tam doktorek powiedział.
No i udanych zakupów, ale fajnie kupować takie rzeczy :-D

Ja tez się opychałam, ale kurde dziwna sprawa.. wczoraj stanęłąm na wadze i wyszło 18+ nie do wiary.. bo niby gdzie? No i że co że od poniedziałku 5 kg przytyłam? coś nie tak z wczorajszą wagą było.

My dziś wracamy do Wawy, uff nie urodziłam na święta, super :-D

_nika_
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

27 gru 2010, 13:30

Witam dziewczyny po światecznie
Ja dzis miałam usg i synek ułożony jest posladkowo jest dosyć spory i mój gin zasugerował że lepiej zdecydować się na cesarkę mam się zastanowić i za tydzień we wtorek mam przyjśc i umówimy się na cięcie.
ehhhhhhhhh trochę się zmartwiłam.

Agnieszka26
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 gru 2010, 13:44

Czesc dziewczeta ale wy pieknie wyglądacie z brzusiami :ico_brawa_01: Mi mojego brakuje jakas taka szczupła jestem :-D Wiktorek wcina jak szalony przybiera na wadze i głosno krzyczy jak mu nie leży cos :ico_oczko: Daje rade jakos chociaż oczy na zapałki już mam :ico_szoking: Pozdrawiam was serdecznie i sciskam ogromnie ciężaróweczki moje :588: :588:

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

27 gru 2010, 14:10

Hej Dziewczynki :)

W końcu się odezwałyście po tej Świątecznej przerwie - tęskniłam za Wami!

Alineczkq Fakt nie pokazywałam się wcześniej cała ale dzięki za miłe słówka :) Dobrze że i Tobie się udało przetrwać te Święta w jednopaku :) Też super wyglądasz brzusio niczego sobie widać że już końcówka:) A i gratulacje pierścioneczka - pochwaliłabyś się!

Gaga czekamy na wieści od gina :)

Nika nie przejmuj się może nie będzie tak ! Może się jeszcze obróci ma jeszcze tydzień!!

Karmekla i Zubelek Dzięki za miłe słowa! Zubelku odliczamy z Tobą i oby malutka wytrzymała do końca!

Chyba o nikim nie zapomniałam jak tak to sorki!
My dziś z rana mieliśmy nie złą przygodę a mianowicie odwoziliśmy teściową na lotnisko bo już do pl wracała i coś nam się z GPS-em zrąbało i nie chciał znaleźć satelity i się zalogować! Ale miałam stracha że nie trafimy na lotnisko na czas bo drogi w tej anglii niby dobrze oznakowane ale zjazdów, rond po drodze 100 tysięcy! Ale jakoś udało nam się dojechać bez problemu chyba nawet łatwiejszą trasą jechaliśmy niż GPS zawsze nas prowadzi! Ale za to z powrotem to był koszmar z Liverpoolu kierowaliśmy się na Manchester ale nie odbiliśmy w odpowiednim momencie na Preston i dojechaliśmy do samego centrum Manchesteru a stamtąd się wydostać to masakra, Wyczailiśmy gdzieś znak na Preston i tam się zaczęliśmy kierować potem na Blackburn i w końcu jakoś nam się udało do domu dojechać ale zajęło nam to chyba z 2,5 godziny gdzie normalnie się jedzie ok godziny! Mała moja dała mi tak popalić w samochodzie tak się wierciła, kopała całe bebechy już mnie bolały pod koniec! Z tego wszystkiego jak przyjechałam do domu to od razu poszłam spać i wstałam dopiero przed chwilą! Wykończyła mnie ta podróż!

W wigilie oddali nam kompa - za naprawę trzeba było zapłacić 90 fuli a teraz jeszcze GPS się zrąbał i możliwe że i jego trzeba będzie oddać aby zobaczyli co tam się z min stało! Nie wiem czy może przyczyną może być to że zostawiliśmy go w aucie w schowku a były mrozy i może coś w nim przymarzło - może mężuś którejś z Was zna się na sprzętach elektronicznych i mógłby coś poradzić z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc!

A tak poza tym to mam coraz silniejsze bóle w miednicy moje "spojenie łonowe" to chyba się już otworzyło jak brama dla malutkiej do przejścia na ten świat :) Tak mnie boli że szok nawet jak siedzę to czuję jakbym tam ranę w środku miała!

A i jeszcze jedno powiedzcie mi jak to jest z tymi skurczami Braxtona Heaksa - jak to się czuję bo ja już zaczęłam 37 tydz. i chyba jeszcze ich nie mam a przynajmniej nie zauważyłam aby mi coś tam twardniało tzn. czasem robi mi się taki napięty brzuch i mam wrażenie jakby mi zaraz miał pęknąć jak balon ale mi się wydaje że to mała się tak ułoży i że się rozpycha i wtedy twardnieje.
A i co jeszcze bo brzuch to robi mi się właśnie taki twardy od góry a nie od dołu! Z tego co wiem to skurcze porodowe zaczynają się na dole brzucha i przechodzą do góry nie wiem czy to prawda czy nie ale tak słyszałam! Napiszcie coś na ten temat!

Ale się rozpisałam - dobra kończę te wywody! Bużka i czekam na jakąś odpowiedź :)

No i na koniec stawiam ciacho :ico_tort: :ico_tort: albo 2 aby dla wszystkich starczyło za zaczęty 37 tydz. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: - aby go do końca wytrzymać w całości!

[ Dodano: 2010-12-27, 13:14 ]
Agnieszka26 Jak miło że znalazłaś dla nas chwilkę! Cudnie że Wiktorek ma się dobrze - strasznie się cieszę że wszystko tak dobrze Wam się ułożyło! Kochana napisz troszkę Więcej jak Ty się czujesz i jak tam dalsze etapy Twojego leczenia! A i koniecznie POKARZ nam Wiktorka - czekam na zdjęcia od kiedy wyszłaś ze szpitala ale cisza i cisza więc się sama upomnę!

Trzymaj się mamuśka i zaglądaj jak najczęściej :)

Agnieszka26

27 gru 2010, 14:31

Jutro przysiąde pozgrywam z aparatu i kamery i wam małego pokaże obiecuje :ico_sorki: Ja i moje dalsze leczenie w toku... Nadal mam połowicze niedowidzenia z racji którego zrobiono mi tą cesarkę szybciej neurolog i onkolog pod kontrolą.. Z maluchem czeka mnie jeżdzenie co jakis czas do poradnii wczesniaków ale to nic strasznego, dobrze że się interesują i każa jezdzic. Dobra uciekam głodomor się kreci jak się wydrze za chwile to sąsiadka przyjdzie :ico_oczko: Buziaki do jutra..

Aga_86
Maniak forumowy
Maniak forumowy

27 gru 2010, 14:57

Czekam z niecierpliwością! Trzymaj się kochana!

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2010, 15:36

czesc
i my sie witamy w dwupaku po swietach!!!!

udalo sie spedzic swieta u tesciow w gorach bez postoju na porodowce
ale wesolo bylo
tam wielka mega rozkrzyczana rodzinka
tak sie nasmialam. ze juz spokojnie skurcze wywolac moglam
ale widac maluszek twardo siedzi hehe

wujek adama nawet porod w wodzie proponowal bo akurat mial wolny staw po pstragach takze smiechawe mieli wszyscy

tylko pewnie w wrazie czego to pierwszy by uciekal ehhehehe

lelek tez caly happy
dostal piekne prezenty
wymarzone

w dodatku rodzinka wokol
dziadkowie
kizynki itd
wiec szalenstwa trwaly...

w drodze powrotnej wstapilismy jeszcze do moich dziadkow
a potem do mojej mamy i siostr
i zabawilismy tam
dopiero wczoraj w nocy wrocilismy do siebie

ja dzis spalam do 13stej
bo leonek tak sie cichutko bawil i mnie nie obudzil nawet to zaspalam ups hehe

ale tak to luzzzz

nic mnie boli
nie ciagnie
skurczy zadnych nie czuje
wiec nie wiem kiedy urodze hmmm

torbe ktora spakowalam na wyjazd na swieta juz rozpakowalam
bo stwierdzilam ze na szybko upychalam
i do szpitala to musze jeszcze raz ja przepakowac
wiec nadal niegotowa sie czuje
ale przynajmniej pranie zrobione

jeszcze prasowanie i
luzzzz

a termin za 4 dni szok!

jutro mam wizyte u gina
moze cos nowego sie dowiem? hmm

poki co planuje jakies spotkania i odwiedziny
bo troche znajomych przyjechalo na swieta do rodzicow i jest szansa sie zobaczyc po latach....

a rodzic bedziemy w nowym roku

alinka rzeczywiscie 18kg to cos nie tak.. moze waga popsuta? hmm
pieknie wygladacie z waneska i brzucholkiem!!!
i gratuluje pierscionka!! cudnie!!!!
ciesze sie ze jednak mogliscie spedzic swieta z rodzinka. i szczesliwie wrocic do siebie!!!!

Aga fajnie cie zobaczyc.!!! taka pozytywna jestes. i brzuszek niezly!! super
buziaki

Agnieszka wspaniale ze Wiktorek rosnie zdrowo!!! ty tez dbaj o siebie!!!! i czekamy na fotki!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”