Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lis 2007, 17:21

Czesc Dziewczyny!

Za duzo nie popisalyscie przez weekend!

Fintifluszka, masz Ty .... z tym Twoim Kuba :ico_olaboga:

GOSIA bardzo mi bylo milo, ze sie ze mna spotkalas i moglysmy sobie pogadac przy pysznej szarlotce :ico_oczko:

Mowie Wam dziewczyny, Gosia to fajna kobitka i brzuszek ma niczego sobie.... :-D!! Troche malo czasu mialysmy, ale i tak sporo sobie porozmawialysmy na rozne tematy :ico_brawa_01: i obiecalysmy sobie, ze to bylo tylko pierwsze spotkanie, ale bynajmniej nie ostatnie i beda kolejne, prawda Gosia??

Ale cos tu dzisiaj pusto.....

Ide na podwieczorek :ico_oczko: a potem wieczorem niestety musze wracac do Krakowa, ale mi sie nie chce.... :ico_olaboga:

Buziaczki!!!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 17:24

Mariola zawsze mozesz isc do mamy :ico_haha_01: pamietaj ze za dwa tygodnie mama bedzie u mnie i nie wiem czy ja ja z tad wypuszcze :-D a ja juz tez siedze sama maz do pracy poszedl wiec jakby to bylo blizej to bym do ciebie na kawe wpadla
a na razie pozdrawiam i sle buziaczki dla Julki :-)

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

11 lis 2007, 19:16

Hej dziewczynki.

Gosia i Gonia fajnie ze udało sie spotkanko :ico_brawa_01:

Ja dzisiaj poprasowałam wszystkie ciuszki jakie miałam dla dzidzi, poskładane czekaja na dwie szafki w które bede mogła to wszystko włożyc. Coraz ciaśniej sie robi. :ico_haha_01:
Fintifluszka, no nieźle. Ale ja bym dała mu do wiwatu za taki numer :ico_olaboga: Co ci faceci sobie myślą :ico_puknij: Na szczęście mojemu Mackowi nie przyjdzie do głowy zrobic cos takiego bo wie ze bym mu..... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

iwona83, fajnie ze będziesz miała blisko mamę, bo z tego co zrozumiałam to Ty nie mieszkasz w Polsce prawda?
Wasza mama ma fajnie, dwoje wnuków prawie w tym samym czasie :-)

[ Dodano: 2007-11-11, 18:17 ]

Kod: Zaznacz cały

dwoje wnuków prawie w tym samym czasie
chyba powinnam się poprawic bo chyba będą dwie wnuczki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Fintifluszka

11 lis 2007, 19:46

chciałam zrobić przelewy, żeby rachunki jutro poszły, a tu przerwa techniczna... żeby w 21 wieku nie można było się dostać do swojego konta :ico_puknij: tak samo bywa, że jedyne dwa bankomaty jakie mamy w promieniu kilku kilometrów bywają na raz nieczynne...
Kuba się budzi do życia, w pokoju mi śmierdzi żulikiem :ico_noniewiem: a drewna nie ma kto narąbać... nie napisał, żeby powiedzieć co się z nim dzieje, ale teraz mi smsa wysłał żebym mu herbaty zrobiła, a byłam piętro niżej :ico_puknij:
fuksem kupiłam na allegro 2 pajace po 1zł...

madziarka81

11 lis 2007, 19:56

fuksem kupiłam na allegro 2 pajace po 1zł...
a przesyłka ile? Ja czasami napalam sie na cos co praktycznie kosztuje grosze,patrze na przesyłke a tu np 10zł. Chociaz czasami i z przesyłką się opłaca. Ostatnio kupiłam Patrykowi spodnie bojówki i cienką bluzeczkę za 1 zł :-D Z przesyłką zapłaciłam 11 więc i tak się opłacało. Szkoda tylko ze spojrzałam niezbyt dokładnie na wymiary bo spodnie są na styk :ico_oczko:
nie napisał, żeby powiedzieć co się z nim dzieje, ale teraz mi smsa wysłał żebym mu herbaty zrobiła, a byłam piętro niżej :ico_puknij:

hihi dobre :-D

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 lis 2007, 20:37

Hej hej!!!!
Gosia ja również dziękuję za miłe spotkanie :-D Było baaardzo sympatycznie, no i oczywiście, że to tylko pierwsze spotkanie i będzie ich więcej :-D :ico_brawa_01: Dzięki za miłe słowa o mnie...tak się składa, że ja mam podobne odczucia...hehe... Gosia Ty też masz spoko brzuszek :-D Ale chyba ja wyglądam trochę śmiesznie, bo Gosia już wie, a Wy nie, że ja jestem malutka :-D no i dodajcie do małej osoby dużą "piłkę" z przodu :ico_oczko:
Kobietki szkoda,że nie możemy się spotkać w większym gronie. My się widziałyśmy we dwie i było super, a jakbyśmy się widziały w większej ekipie....no to byłoby pewnie jeszcze ciekawiej :-D Gadałyśmy praktycznie o wszystkim, oczywiście w wielkim skrócie, bo czas nam zleciał bardzo szybko.
Kuba się budzi do życia, w pokoju mi śmierdzi żulikiem
hehehh....u mnie to samo, oj zabalował mój Marcinek na imieninach....zabalował....aż zapomniał swetra z knajpy :ico_haha_01: Jak wracałyśmy z Gosią z miasta, to odebrałyśmy go przy okazji. I oczywiście usłyszałam standardowy tekst po powrocie: "Kochanie pilnowałem się, trzymałem się nieźle, ale w pewnym momencie mnie tak jakoś ścięło, że ...."itp, itd.....hehehehe.... Całe szczęście, ze wrócił w "terminie" tak jak się umawialiśmy. :-D
Fintifluszka musisz tupnąć nóżką, bo to jest Twój mąż przecież i nie może Cię denerwować i znikać na całą noc bez słowa. Musisz się zebrac, bo nikt za Ciebie tego nie zrobi. Proszę Cię, zbierz się na odwagę, bo jak nie to ja tam pojadę do Was i mu nakopę :ico_oczko: Nie bedzie mi tu Kubuś koleżanki stresował!!! No!
Trzymajcie się Misie. Odezwę się jutro! pa!!!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2007, 21:34

chyba powinnam się poprawic bo chyba będą dwie wnuczki
wspomne tylko ze w domu mama ma juz trzy wnuczki teraz dojda jej dwie wiec mamy niezly babiniec :-D
no a ja mieszkam w Hiszpanii i strasznie sie ciesze ze mama przyjedzie mi pomoc bo strasznie sie balam jest to moje pierwsze dziecko i boje sie ze nie dam sobie rady
pozdrawiam

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

11 lis 2007, 22:57

czesc dziewczyny jakos ta niedziela zleciala.Moja Julka jest w wielkim szoku ze tyle sniegu jutro powiedziala ze idzie robic balwanka no i na sanki. :ico_haha_02: Super iwonko ze mialas gosci widzisz ty tak daleko i ktos cie odwiedza a ja nikt do mnie dzisiaj nie przyszedl niestety snieg i nikomu z domu sie nie chce ruszac. :ico_placzek: Dzisiaj o 18 sie polozylam wstalam o 19 30 i teraz nie wiem o ktorej pojde spac. :ico_ciezarowka:

madziarka81

12 lis 2007, 08:40

Cześć.

Ja juz na nogach od szóstej, Patryk zrobił pobudkę, własnie dopijam kawkę.
U nas w nocy napadało tyle śniegu ze szok :ico_szoking: koniecznie musimy kupić sanki :-)
Nie wiem jak ja wytrzymam cały dzien, zasnęłam dopiero około 24, co chwile sie budziłam bo dzidzia mnie kopała :ico_oczko: Na dodatek Patryk jest niemożliwy i chyba obudził sie bez humoru.
No dobra, musiałam troszkę ponarzekac :-)

Miłego dnia życzę wszystkim :-)

Katka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2007, 09:05

K@tk@ a skąd Ty masz zdjątko z Wiktorią? :ico_szoking:
spotkałysmy sie :ico_haha_01: pojechałam do Frydzuni i Wiki w odwiedzinki :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”