Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2008, 23:22

jedwabna, te placki to są cista tak??
tylko tak u was na ciasto się mówi placek??
dobrze rozumiem??

Marcia77, dziękuję :ico_sorki:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Tobie również życzę wesołych świat :mikolaj:

a swoja droga to ciekawe ile kg będziemy do przodu po świętach?? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-23, 22:28 ]
jedwabna jesteś na NK??
jak tak to daj na siebie namiary
oczywiście jak nie chcesz to nie szkodzi

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

23 gru 2008, 23:35

jedwabna, te placki to są cista tak??
tylko tak u was na ciasto się mówi placek??
dobrze rozumiem??
tak tak. u nas sie mowi i ciasta i placki. dziwne ze u was sie tak nie mowi :ico_noniewiem:
Marcia77 dzieki wielkie

i oczywiscie Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Swiat dla Was Dziewczynki :ico_ciezarowka: i dla waszych dzidzi oraz dla rodzinek :-D
a swoja droga to ciekawe ile kg będziemy do przodu po świętach??
ja juz zaczelam pracowac nad tymi kilogramami. ciagle cos podjadam bo mi sie chce caly czas jesc.

a placek wyszedl pychotka :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: az mi slinka na niegoleci ale staram sie powstrzymac zeby zostalo na swieta i dla rodzinki :-D

a ja juz sie zegnam bo do bolu kregoslupa doszedl mi jeszcze bol glowy no i lece juz do lozeczka.

milego spedzenia swiat! :-D buziaczki dla wszystkich dzidzi :-)
papa :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 gru 2008, 23:42

tak tak. u nas sie mowi i ciasta i placki. dziwne ze u was sie tak nie mowi :ico_noniewiem:
no i wszystko jasne
u nas na mazurach nikt tak nie mówi
mówi się tylko cisto
a placki to są tylko ziemniaczane
i dlatego się zastanawiam co to wszyscy na forum za placki robią?? :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja juz zaczelam pracowac nad tymi kilogramami. ciagle cos podjadam bo mi sie chce caly czas jesc.
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja tez już 1kg przytyłam od wizyty
ale z tego akurat się ucieszyłam :-D
czyli wszystko ze mną i z dzidzia jest ok :ico_brawa_01: :-D

dziękuje za życzenia
Tobie, dzidzi i mężowi również życzę Wesołych Świat :mikolaj:

a placek wyszedl pychotka :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: az mi slinka na niegoleci ale staram sie powstrzymac zeby zostalo na swieta i dla rodzinki :-D
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
a ja juz sie zegnam bo do bolu kregoslupa doszedl mi jeszcze bol glowy no i lece juz do lozeczka.
oj bidulka :ico_pocieszyciel: odpoczywaj
milego spedzenia swiat! :-D buziaczki dla wszystkich dzidzi :-)
papa :ico_ciezarowka:
nawzajem, papa

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

24 gru 2008, 11:20

ja się cieszę, że nas nie opuścisz
nawet gdyby cc miała być w styczniu to i tak bym Was nie opuściła dziewczynki :ico_haha_01:
a jaką gre kupiłaś dla córci??
bardzo chciała gre na kompa barbie - salon piękności - maluje sie tam barbie paznokcie robi makijaż itd.
nasze trzymanie kciuków pomogło
no, na pewno :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
dziwne ze u was sie tak nie mowi
u nas też mówi sie ciasto. ale już na tt przywykłam bo sporo dziewczy n o plackach pisze.

my dopiero wstaliśmy, mąż śniadanko robi i zaraz po mame jedzie. a ja poodkurzam, umyje podłogi i łazienke i tyle.

Wszystkiego dobrego kochane, bezproblemowych porodów, zdrowych, pięknych dzidziulków i wszelkiej pomyślności :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 gru 2008, 13:49

cześć dziewczyny

mąż wczoraj dotarł :-D po 1 i rozmawialiśmy do 4 , teraz on jeszcze śpi a ja już wstałam :mikolaj:

przywiózł z Pl tyle rzeczy , a więc dziś będę bawić się w układanie :mikolaj:

Beatris60, fajnie, że byś nas nie opuściła, czy byś urodziła w styczniu czy w lutym :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
co do gry to ja sama bym w taką pograła :-D
a co do placków, to cieszę się , że nie jestem sama z tym ciastem :-D
Wszystkiego dobrego kochane, bezproblemowych porodów, zdrowych, pięknych dzidziulków i wszelkiej pomyślności :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:
dziękuję i nawzajem :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-24, 12:53 ]
Obrazek
[glow=cyan][shadow=yellow]
oczywiście najważniejsze to Zdrowych maleństw
i bezproblemowego rozwiązania
[/shadow][/glow]

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 gru 2008, 01:37

Wesołych Świąt!!! By Wasze dzieciątka były zdrowe :*

Mój Ukochany jest 500km ode mnie... Każde z Nas chce być ze swoją rodziną.
W niedzielę wracamy już do Danii i prędko się nie rozstaniemy, więc mały odpoczynek zawsze się przyda :) choć nie powiem, że tęskno mi...
manenka, jak zobaczyłam ilość Twoich ubranek, to zaczęłam zastanawiać się czy mam wystarczającą ilość... Teraz byłam w Łodzi, więc jutro zrobi ostatni przegląd i zobaczę czy wszystko mam. Mam nadzieję, że tak, bo resztę musiałabym dokupić w DK.. zobaczymy. Najważniejsze, że mamy już łóżeczko + cały 'wkład', komodę, art. pielęgnacyjne, grzechotki, karuzele i inne duperele dla Antosia. Trzeba będzie jak najszybciej przeprowadzić się do nowego mieszkania i przygotować wszystko na przybycie Antosia :) obydwoje już nie możemy się doczekać :):)

Jakie macie plany na Sylwestra? Wychodzicie gdzieś?

Dobranoc:)

Awatar użytkownika
jedwabna

25 gru 2008, 11:47

mąż wczoraj dotarł
no to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajnie jest sie takspotkac po tylu dniach rozlaki... :ico_haha_01:
przywiózł z Pl tyle rzeczy
co ci ciekawego przywiozl??
a co do placków, to cieszę się , że nie jestem sama z tym ciastem
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: a ja jestem zdziwiona ze nie wszyscy znali to okreslenie...
Wesołych Świąt!!! By Wasze dzieciątka były zdrowe :*
dziekujemy niktusia :ico_brawa_01: :-D
więc mały odpoczynek zawsze się przyda :) choć nie powiem, że tęskno mi...
zawsze tak z tym to jest...ale pomysl sobie jak jest pieknie jak czlowiek sie spotka po takiej rozlace...super uczucie. juz niedlugo sie bedziecie widziec :-)
mamy już łóżeczko + cały 'wkład', komodę, art. pielęgnacyjne, grzechotki, karuzele i inne duperele dla Antosia.
chmm... a ja nie mam ani jednej grzechotki i jeszcze nie kupowalam artykulow pielegnacyjnych a ni zabawek i karuzel. jedyne co mam to wozek, lozeczko i troche ciuszkow. :ico_noniewiem:
Jakie macie plany na Sylwestra? Wychodzicie gdzieś?
z takim wielgasnym brzucholem postanowilismy zostac w domku. zreszta ja to chyba bym padla. nie moge za dlugo siedziec ani stac bo mam ucisk i musialabym sie polozyc wiec bez sensu. jedynie moze o polnocy pojdziemy na rynek bo moje miasto urzadza taki sylwester pod gwiazdami co roku, chociaz tez sie zastanawiam bo tam zawsze rzucaja butelkami i jest mnustwo mlodziezy pijanej wiec troszke sie boje.zobaczymy jak bedzie. a wy sie gdzies wybieracie?

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

25 gru 2008, 13:12

witam ja po wczorajszym obżarstwie az sie boje wstac na wage :-D :-D ale nie mogłam sie oprzec..dzis jedziemy do mamuni wiec będzie pewnie to samo :-D :-D

Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

25 gru 2008, 13:55

chmm... a ja nie mam ani jednej grzechotki i jeszcze nie kupowalam artykulow pielegnacyjnych a ni zabawek i karuzel. jedyne co mam to wozek, lozeczko i troche ciuszkow.
jedwabna, masz jeszcze czas :) ja już wszystko kupiłam ze względu na to, że już w niedziele wyjeżdżam i nie miałabym kiedy zrobić tych zakupów. Ty jeszcze zdążysz, więc się nie martw :*

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2008, 14:14

cześć dziewczyny

stawiam

Obrazek

z okazji moich urodzin :-D

u nas święta spokojne, bez prezentów
ale najważniejsze , ze razem

jedwabna,
mąż z Pl mi przywiózł, wózek, łóżeczko, kocyk, pieluchy, wanienkę, termometr, grzechotkę, gryzaki, herbatki na kolkę, maści na ząbkowanie, dla mnie witaminki, 150 pomysłów na obiad, kisle, budynie, kawę fusiastą, ziarenka smaku, formy i blachy do ciasta, kastrudy, łyżeczki, sitka, durszlaki itp.

Marcia77, chyba, żadna z nas nie chce stawać teraz na wagę :-D

niktusia, ja mam tyle ubranek, ale wszystko dostałam , nic nie musiałam kupować,
no to już niedługo spotkasz się ze swoim mężczyzną :-D :ico_brawa_01:
a co do reszty rzeczy dla dzidzi, to brak mi w domu tylko szamponu do kąpieli, resztę wszystko mam

a sylwestra spędzamy w domu, bo nie mamy do kogo iść
wszyscy są w Pl

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”