Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2009, 10:37

Witajcie z rana :-) Mam nadzieję, że zarazki sobie poszły i już nie dokuczają naszym chorym grudniowym mamusiom :ico_sorki: :ico_sorki: Trzymajcie się dzielnie :-)

Nam noc minęła znośnie, choć coraz częściej odczuwam ból dołu brzucha podczas snu :ico_zly: Staram się jednak tym nie przejmować, bo to może być efekt długotrwałego leżenia w jednej pozycji :ico_noniewiem:

Poza tym mam w doku pierwsze rzeczy dla małej :-D Przyjaciółka mi przywiozła - śliczny bawełniany kocyk, i trzy flanelowe pieluszki - jeju jakie one śliczne - takie kolorowe - no i najważniejsze - są to rzeczy tylko z dodatkami różu :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2009-10-12, 10:41 ]
barbapuppa, super, że masz już prawie wszystko dla Ulci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Rzeczywiście mała się uparła, ale nie można tracić nadziei że się jeszcze dobrze ułoży :ico_sorki: :ico_sorki:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 11:15

witajcie dziewczynki! zdrowiejcie szybciutko! choc przy tej pogodzie to sie nie da nie chorowac...my weekend w rozjazdach,sobota u moich rodzicow,niedziela u tesciow na obiadku...no i bylismy wczoraj jeszcze w tym mieszkanku,wszystko pomierzylismy :ico_brawa_01: teraz trzeba spokojnie w domu usuasc i pokombinowac co gdzie postawic :ico_noniewiem: normalnie ja juz bym chiala sie przeprowadzic :ico_oczko: jeszcze 3 tyg... neta powinnam tam miec ale nie wiem jak szybko sie podlaczymy bo kable trzeba dokupic.
a ja dzis samopoczucie tragiczne :ico_chory: bylismy rano we 3 w biedronce i tak mi sie slabo i niedobrze zrobilo ze zwymiotowalam :ico_wstydzioch: dobrze ze tam jakis zlew byl to do zlewu i posprzatalam po sobie :ico_sorki: normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje... nie mowiac o tym ze jestem wiecznie glodna i jak nie zjem czegos odpowiednio szybko to od razu mi niedobrze :ico_olaboga: praktycznie jem non stop :ico_szoking:
jak mi sie uda to wstawie wam aktualna fotke brzuchola :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2009, 11:39

dorotaczekolada, udanego planowania :-D To taki przyjemny okres - wcale Ci się nie dziwię, że już byś chciała tam być :ico_brawa_01:
Co do Biedronki, to chyba rzeczywiście coś z nią jest nie tak, bo z tego co czytam, nie Tobie pierwszej zrobiło się słabo i niedobrze w tym sklepie. Wina pewnie złego napowietrzenia pomieszczenia. Co do głodu, to ja też go odczuwam, aż nazbyt często. Jem obiad a po godzinie mam taką pustkę w brzuchu, ze :ico_szoking: Na szczęście mdłości + zatkane uszy mam tylko przed śniadaniem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 paź 2009, 11:58

Witam dziewczynki,

W weekend byłam u rodziców ale czułam się paskudnie :ico_noniewiem:
u mnie to żadne zarazki ale twardnienie brzucha. Miałam chyba jakieś skurcze.
CO parę min brzuch mi się napinał i puszczał na jakieś 5 min i znowu...i tak 3 godziny.
Do tego było mi niedobrze, potem ten brzuch rozbolał ehhh :ico_placzek: jakaś masakra :ico_noniewiem:
samopoczucie mam kiepskie. Jutro mam wizytę i pewnie mi się poprawi jak usłyszę że wszystko z Maluszkiem jest dobrze.
Ruchów tez jakoś mniej odczuwam :ico_noniewiem:
Wam dziewczynki dużo zdrówka życzę, a zarazki precz :ico_zly:
Idę się położyć, ciągle bym tylko spała :ico_spanko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2009, 12:00

inia - no to zycze,zeby sie skonsultowala z mama i kupila ja od ciebie :ico_brawa_01: A na allegro wystawialas??

barbapuppa, kurcze,co za malu uparciuszek z tej Ulenki :ico_nienie: Moze sie jeszcze obruci :ico_sorki:

Fajnie,ze pokoj juz prawie skonczony,no i wyprawka przygotowana.Ja chyba wypiore wszystko w listopadzie,zeby na grudzien juz czekalo w komodzie,bo tez nie wiadopmo jak to bedzie.Teraz np siedze i mam skurcze,bardzo nieprzyjemne :ico_placzek:

Shiva, ja tez mam te bole w nocy :ico_olaboga: Mysle,ze juz powinnas powoli,bez stresu przygotowac conieco dla Justynki :ico_oczko:

Co do zarazkow,to u mnie chyba dzis lepiej,maly tez widze po syropku ma kaszel mniejszy,wiec moze sie jednak nic nie rozwinie,maz w pracy ale niestety bardzo zle sie czuje biedaczek :ico_olaboga:

dorotaczekolada, amoze Ty w ciaze z Edawrdem zaszlas,moze trzeba sie na picie krwi przestawic :ico_oczko:

Biedronka jest dziwna :ico_szoking:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 paź 2009, 12:07

udalo mi sie fotke zmienic :-D widac jaka jestem ogromna... i mam wrazenie glupie ze jakos nisko ten brzuch :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2009, 13:08

anusiek, też mam te twardnienia, lekarz stwierdził, że im bliżej terminu tym częściej będą się pojawiać :ico_olaboga: Trzymam kciuki za wizytę - oczywiście czekamy na relację :-)

iw_rybka, jak dobrze pójdzie do 20 będę miała szafę zamontowaną i wówczas wszystko się zmieści :-D Już od tego tygodnia zaczynam powoli zakupy dla małej, bo rzeczywiście jeszcze nam psikusa zrobi i się wcześniej urodzi :ico_szoking:

dorotaczekolada, super brzusio :ico_brawa_01: U mnie jest podobnie nisko :ico_szoking: Ale może to normalne.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2009, 13:51

dorotaczekolada, jaki fajny duży brzusio :ico_brawa_01: mój przy twoim to maleństwo :ico_noniewiem:

Shiva, dorotaczekolada, to chyba normalne, że głód nas nie opuszcza. Ja mam dokładnie to samo. Ostatnio miałam też mdłości, ale to pewnie od tych nowych tabletek, bo już mi przeszło, więc organizm się oswoił. A biedronek lepiej unikać :ico_oczko:

iw_rybka, na allegro też wystawiałam i to kilkukrotnie, ale zainteresowanie praktycznie żadne (tam jest tyle ogłoszeń, że głowa mała) :ico_noniewiem: spróbowałam na innych portalach, no i tutaj coś ruszyło, ale net to chyba nie jest najlepsze miejsce na sprzedaż sukienki.

dobraczekolada mnie zainspirowała i tez postanowiłam dodać dzisiejszą focie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 paź 2009, 15:40

inia1985, brzuszek bardzo ładny i jaki zgrabniutki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 paź 2009, 15:43

anusiek, też mam te twardnienia, lekarz stwierdził, że im bliżej terminu tym częściej będą się pojawiać Trzymam kciuki za wizytę - oczywiście czekamy na relację
tak też słyszałam ale się przestraszyłam bo twardniał mi czasem trochę a wtedy się tak napinał i co parę min puszczało i tak 3 godz.
Będzie dobrze zdam relację, nie inaczej :-)

inia1985, też jeszcze swojej nie sprzedałam a chciałabym się jej pozbyć w domu i tak nie mam miejsca na suknie a kasak by się przydała.
lecę oglądać Dom nad Rozlewiskiem :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”