Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2007, 09:17

dzien doberek!!

Ja tez dzisiaj zle spalam, Pawelek strasznie szalal w nocy i nad ranem, nie wiem co mu sie stalo, nigdy nie byl taki zywiolowy.... no kiedys widocznie musi byc ten pierwszy raz :ico_oczko:

U mnie za oknem zima :-) mnie sie podoba jak jest tak bialo, ale pewnie ten snieg zniknie niedlugo bo nie ma mrozu :ico_placzek:
Ale chyba ja wyglądam trochę śmiesznie, bo Gosia już wie, a Wy nie, że ja jestem malutka :-D no i dodajcie do małej osoby dużą "piłkę" z przodu :ico_oczko:
Gosiu, co Ty opowiadasz, wygladasz super!! :ico_brawa_01: .... haha, a ja dla odmiany jestem wielka jak zyrafa :ico_oczko: a z brzuchem to jak slon :-)
"Kochanie pilnowałem się, trzymałem się nieźle, ale w pewnym momencie mnie tak jakoś ścięło, że ...."itp, itd.....hehehehe....
:ico_smiechbig:
Proszę Cię, zbierz się na odwagę, bo jak nie to ja tam pojadę do Was i mu nakopę :ico_oczko: Nie bedzie mi tu Kubuś koleżanki stresował!!! No!
POPIERAM!!!

Zycze Wszystkim milego dzionka!!!
Buziaczki!!!

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 lis 2007, 09:51

Hej Dzień dobry Misie!!!!
Właśnie wstałam. Dobrze zrobiłam, że nie poszłam do pracy, bo właśnie się dowiedziałam różyczka powaliła też kilku nauczycieli :ico_szoking:
Gosia jak minęła Ci podróż do domu?
Gosiu, co Ty opowiadasz, wygladasz super!!
Dzięki Misiu :-D ale czasem mnie dobijają te moje proporcje i tęsknię za wcięciem w pasie :-D Lubię chodzić w marynarkach....a teraz lipa na razie z nimi :ico_oczko:
spotkałysmy sie pojechałam do Frydzuni i Wiki w odwiedzinki
No widzę, że nie tylko my się spotykamy :-D
No dobra, musiałam troszkę ponarzekac
A proszę Cię bardzo, jakby co to tu masz ekipę wspierającą :-)
Miłego dnia wszystkim życzę. Jeszcze sobie wskoczę do łóżeczka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2007, 10:10

Hej Gosiu,

Wrocilam bez problemow (miejsca siedzace byly ......... :ico_oczko: ), moj Piotrek mnie odebral z dworca :ico_haha_01:

Absolutnie teraz musisz zapomniec o pracy, tym bardziej, ze Ty nie chorowalas!!!
Teraz mozesz sie zajac innymi przyjemniejszymi sprawami i duzo wypoczywac :-)
madziarka81 napisał/a:
No dobra, musiałam troszkę ponarzekac
A proszę Cię bardzo, jakby co to tu masz ekipę wspierającą :-)
ja najbardziej tutaj mozna sobie ponarzekac ile wlezie!!!!
ale czasem mnie dobijają te moje proporcje i tęsknię za wcięciem w pasie :-D Lubię chodzić w marynarkach....a teraz lipa na razie z nimi :ico_oczko:
Ja tez juz mam troszke dosc tego "balastu", ale to juz koncoweczka, jakos dociagniemy!!

Gosiu, o ktorej masz usg dzisiaj?? czekamy na dobre wiesci!!!

Buzka

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 lis 2007, 10:41

Gosiu, o ktorej masz usg dzisiaj??
nie mam konkretnej godziny, mam wpaść do szpitala między 14-tą a 19-tą. Poczekam na Marcina to pewnie gdzieś tak ok. 17-tej tam będziemy. Odezwę się po powrocie.
Buźka!

Katka
Wodzu
Wodzu

12 lis 2007, 10:49

spotkałysmy sie pojechałam do Frydzuni i Wiki w odwiedzinki
No widzę, że nie tylko my się spotykamy :-D :
było WSPANIALE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2007, 12:22

Cześć dziewczyny... ja muszę pracować, bo nagle do mnie zadzwonili przed chwilą, że na 14-tą potrzebują 5 tys detali :ico_olaboga: ...właśnie to jest w tej robocie najgorsze :ico_puknij:
Madziarka, za przesyłkę 5 zł zapłacę + 1zł/szt pajace więc 7 razem :ico_noniewiem:
jeszcze do link4 zadzwoniłam, bo mi sie coś spieprzyło jak kupowałam polisę przez internet i facio miał mi zarejestrować 10% zniżki internetowej, bo przy zakupie przez telefon tego nie ma i miał oddzwonić i tak sobie czekam ponad 15 minut już :ico_zly:
dobra lecę do robótki... miłego dzionka

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2007, 12:36

Fintifluszka, to naprawde super cena :-) Jak za darmo :-)

My juz w domu, Patryk poszalał po sniegu, obiad wstawiony. A mi cos niedobrze od rana i jeszcze te zapachy z kuchni potegują te uczucie :ico_noniewiem:
Gonia czekamy na wiesci po usg.Dobrze ze jestes w domku, różyczka słyszałam z jesyt niebezpieczna dla kobiety w ciąży :ico_noniewiem:

No i dzięki ze moge sobie ponarzekac :ico_haha_01: Staram sie tego nie robic ale czasami po prostu sie nie da inaczej :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-11-12, 11:38 ]
Nie wiecie co się dzieje z Kasią??? :ico_noniewiem: Spojrzałam ze ostatni raz pisała 6 listopada i od tamtej pory nic. Mam nadzieje ze u niej wszystko ok i albo wyjechała albo ma po prostu lenia w pisaniu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

12 lis 2007, 13:07

Hej kochane.
A u mnie dzisiaj cięzki dzień,przywróciłam się na schodach i teraz boje sie o małego,pies mi podleciał pod nogi i upadłam,na szczescie nie na brzuszek,ale na pewno mały sie przestraszył no i mamusia tez :ico_placzek: ,mam nadzieje,ze wszystko z nim dobrze :ico_sorki:
Pozdrawia buziaki

[ Dodano: 2007-11-12, 12:16 ]
No ja też sie zastanawiam co z Kasia,bo na grudniówki tez nie zaglada :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lis 2007, 13:46

Hej!

Ja wlasnie wrocilam z przerwy obiadowej. Dzisiaj moj maz jest w domu, wiec ugotowal barszczyk czerwony!! Mniam! Akurat ta zupa wychodzi mu duzo lepiej niz mnie :-)
A Ty Madziu, co tam dobrego dzisiaj gotujesz?

U nas juz powoli snieg znika, nawet sloneczko sie pokazalo.

Monia,
mam nadzieje, ze to nie byl jakis grozny upadek??

No wlasnie, co z Kasia? Kasiu odezwij sie do nas!!!! :ico_sorki:

Fintifluszka,

To zycze milej pracy :ico_oczko:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

12 lis 2007, 14:17

czescdziewczyny sniegu duzo ale cos powoli znika a Julka to nacieszyc sie nie umie chcialam sanki przywiez z garazu ale wydaje mi sie ze on topnieje i jutro juz go nie bedzie.Monia ty uwazaj mam nadzieje ze nic ci sie nie stanie ale sprawdzaj ruchy do pewnosci a jak co to udaj sie do lekarza .

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”