79anita
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

30 cze 2008, 21:42

Pruedence, jestes chyba jedyna osoba ktora widzi podobienstwo do mnie :ico_szoking: dziekujemy :-D
Wisienko to mamy imperowy miesiac :ico_brawa_01: ja tez zycze wszystkiego naj aby wam sie poukładało w ojczyznie schabowego :ico_oczko:
Ywone wklejaj zdjecia z urlopu :-D
my bylismy dzisiaj u lekarza z Kacprem bo od soboty mial taka rzadką kupe a wczoraj w nocy 2 razy musialam go przebierac cala noc zawalona :ico_oczko:
podobno ida mu czwóreczki i to moze byc od tego... zreszta faktycznie troche marudny i sie slini... podobno 4 sa paskudne bo to juz rozbydowany zabek wiec moze sie dlugo przebijac... wczesniej nigdy nie mielismy problemow przy zabkowaniu... a ja myslalam ze to przez ta mizerie i schabowego ktorego podbieral mi z talerza w piatek... moj Rysiek je sobie spokojnie a ja zawsze z sepem przy talerzu...

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2008, 21:56

podobno 4 sa paskudne
Ja ponoc najgorsza byłam jak wychodziły mi kły, a co do Lenki to jeszcze nie wiem bo dopiero górne jedynki się odzywają

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2008, 09:34

Anita i wisineka :ico_tort: :ico_tort: dużo usmiechu w tym roczku i samych pozytywnych wrarzeń :-D

A Tosia dalej ma tylko dwie jedynki na dol :ico_szoking: myslałam, że jej się cos przebihe bo ma takie napięte dziąsła a tu nic, ppoczekamy.

Ja mam dziś mega lenia :ico_olaboga: nic mi się nie chce. Najchętniej zalgłabym gdzieś w cieniu z książką i żeby mnie niekt nie ruszał, ale nie ma co marzyć :ico_nienie: Antoninka tutaa w tle ciagle się domaga uwagi :-D

Janiolek- chwilowo jestem uziemiona bo mi moj M samochód zabrał, w jego coś się chyba spieło bo mu sie po jednym dniu akumulator rozładowywuje. Więc na spacerki chodzimy w okolicy niestety.

Awatar użytkownika
Janiolek

01 lip 2008, 09:46

Pruedence, wyjasniła się zagadka czemu tak daleko chodzisz na spacery :-) To jak będziesz miała autko i ja będę w Krakowie to się umowimy

Awatar użytkownika
Pruedence
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2008, 10:51

Janiolek- jezdża samochodem na spacery bo tak an prawde koło mnie jest albo plac budowy albo wielkie blokowisko i nie ma za bardzo gdzie chodzić z dzieckiem :ico_placzek: ale autobusem nie odwazyłam sie jeszcze jechac z wózkiem, może niebawem....

[ Dodano: 2008-07-01, 11:38 ]
A tu pare zdjęć wklejam:

Irokezik

Obrazek

Nie umiem raczkować, ale jakoś tu wylądowałam:

Obrazek

Z mamumią:

Obrazek

Trzeba do pieca dołozyć:

Obrazek

Griluje sobie a co:

Obrazek

Chyba mam kwiat we włosach :-D

Obrazek

Za zimno na kąpiel ale na zabawe w sam raz

Obrazek

Robimy pranie:

Obrazek

Te śiochy kiedyś były na mnie za duże

Obrazek

Tatuś mój najlepszy kumpel:

Obrazek

Awatar użytkownika
Janiolek

01 lip 2008, 12:18

my ostatnio z rżąki dojechaliśmy pod AWF tramwajem więc nie jest źle

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 lip 2008, 12:28

Hello,
dzieki za zyczenia :-D
Kurcze, uwierzyc mi sie nie chce, ze za 29 dni Szymo skonczy roczek :ico_szoking:

Ania, jak akumulator siada, to na pewno alternator. Musicie od razu wstawic sam na warsztat, bo jak Wam padnie ktoregos dnia to nawet nie bedzie chcial odpalic i wtedy dopiero bedzie lipa. My tez tak mielismy raz i teraz juz wiem :-D

Wczoraj wszyscy mowili, ze cieplo i nie ma czym oddychac a ja w bluzie siedzialam :ico_wstydzioch: caly czas mi zimno, jeszcze sie nie przyzwyczailam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Janiolek

01 lip 2008, 13:09

wisienka24, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Wszystkiego najlepszego

Kasia3
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 lip 2008, 14:17

wisienka24 i Anitko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :ico_tort:
Ile piwa jest w browarze
Ile jest rosołu w garze
Ile na Szopieniach dziur w ulicy
Ile zbirów w tej dzielnicy
Ile jest w kurniku jaj
Tyle Ci razy życzę Naj...
Ile włosów masz na głowie
Tyle szczęścia życzę Tobie.
W dniu urodzin wszystkiego najlepszego i słoneczka świecącego.
KAsia Ryan Keely i Zosiaczek dla cioci Uli i Anitki!! :ico_oczko:
Tęsknimy za tobą po tej stronie oceanu ciociu Ulu !!

Awatar użytkownika
karolina-ch
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

01 lip 2008, 17:22

ja tez sie dolaczam do zyczonek Wszystkiego NAj Naj Naj dziewczynki :ico_tort: :ico_tort: : :ico_prezent: ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

u nas cos ciezko ostatnio, mala sie budzi w nocy, dwa dni temu bylo jagorzej spala po pol godziny i sie budzila z takim placzem, trzeba ja bhylo dobudzac zeby ja wogole moc uspokoic, a szkoda gadac ale jestem pewna ze to zeby te gorne, jedynka nam przebila a druga czeka i ja chyba tak wlasnie meczy, tak sie zanosila placzem ze az zwymiotowala, szkoda slow, to byl dramat, wczoraj tak sobie, tez malo spala i sie budzila ale juz tak nie plakala

wlasnie wrocilam z ogrodka, mala spi w wozku bo mi sie uspila, a ja chyba sobie troche spalilam plecki, ale co tam wreszcie upaly u nas wiec trzeba korzystac, pogoda piekna, tylko zeby nie zapeszyc, bylysmy wczesiej na spacerku ale nie tak dlugim bo wolalam isc na ogrodeczek bo tak goraco ze lepiej bylo sobie polezec, kupilam malej basenik :-D taki zwykly, przyjdzie mezus to napompuje i moze mala sie bedzie pluskac juz jej kupilam huggisy little swimmers, chyba jakos tak wiec je wyprobujemy jak basenik bedize gotowy, moze jutro :ico_brawa_01: a wogole amelka tez sie chyba opalila, jak szlysmy wczesniej to wlasnie pod slonce, poliki ma czerwone, mimo ze ja smarowalam kremikiem...

pruedence fotki przepiekne, wreszcie sie usmiechasz na zdjeciu :-D :-D :-D

aha i bylismy na Kronikach Narni w kinie i bylo super, nie wiemc zy wam pisalam ale naprawde bardzo sie rozerwalismy (mnie buty optarly gdzie sie dalo bo wystroilam sie w pantofle, babel na bablu ale co tam :ico_oczko: )musimy czesciej sobie urzadzac takie wyjscie a juz reklamowali film Mamma mia! wydawal sie dosc fajny cos jakby musical ale dosc dobrze obsadzony wiec moze wyciagne meza, no to tyle lece, plecy mnie pieka :ico_wstydzioch: milego wieczorku :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”