ja tez sie dolaczam do zyczonek Wszystkiego NAj Naj Naj dziewczynki

: :ico_prezent: ico_tort:

:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
u nas cos ciezko ostatnio, mala sie budzi w nocy, dwa dni temu bylo jagorzej spala po pol godziny i sie budzila z takim placzem, trzeba ja bhylo dobudzac zeby ja wogole moc uspokoic, a szkoda gadac ale jestem pewna ze to zeby te gorne, jedynka nam przebila a druga czeka i ja chyba tak wlasnie meczy, tak sie zanosila placzem ze az zwymiotowala, szkoda slow, to byl dramat, wczoraj tak sobie, tez malo spala i sie budzila ale juz tak nie plakala
wlasnie wrocilam z ogrodka, mala spi w wozku bo mi sie uspila, a ja chyba sobie troche spalilam plecki, ale co tam wreszcie upaly u nas wiec trzeba korzystac, pogoda piekna, tylko zeby nie zapeszyc, bylysmy wczesiej na spacerku ale nie tak dlugim bo wolalam isc na ogrodeczek bo tak goraco ze lepiej bylo sobie polezec, kupilam malej basenik

taki zwykly, przyjdzie mezus to napompuje i moze mala sie bedzie pluskac juz jej kupilam huggisy little swimmers, chyba jakos tak wiec je wyprobujemy jak basenik bedize gotowy, moze jutro

a wogole amelka tez sie chyba opalila, jak szlysmy wczesniej to wlasnie pod slonce, poliki ma czerwone, mimo ze ja smarowalam kremikiem...
pruedence fotki przepiekne, wreszcie sie usmiechasz na zdjeciu
aha i bylismy na Kronikach Narni w kinie i bylo super, nie wiemc zy wam pisalam ale naprawde bardzo sie rozerwalismy (mnie buty optarly gdzie sie dalo bo wystroilam sie w pantofle, babel na bablu ale co tam

)musimy czesciej sobie urzadzac takie wyjscie a juz reklamowali film Mamma mia! wydawal sie dosc fajny cos jakby musical ale dosc dobrze obsadzony wiec moze wyciagne meza, no to tyle lece, plecy mnie pieka

milego wieczorku