Hej, melduje sie
Kicia, Ewasiek biedne te wasze maluszki
Ja dzięki Bogu na razie nie miałam takich zmartwień, ale powiem wam że jak sobie pomyśle że wcześniej czy później czekają nas problemy typu: gorączka, katar, bolące dziąsła to aż się boje. Bo to musi być okropne patrzeć jak się twoje dziecko męczy
Justyna nawet nie wiesz jak się ciesze ze wszystko OK, kurcze oby M tego nie zmarnował

no i wszystkiego naj dla Marcelinki

a te oświadczyny już były czy nie? sorki ale sie normalnie pogubiłam
Dominisia spóźńione życzonka dla Jasia
darla sie jak chora i nic nie pomagalo, nawet bujanie na raczkach
kurcze czemu tak cięzko zgadnąć co dziecku nie pasuje

Ja też czasem próbuje wszystkiego i nic nie skutkuje ale odpukać nie pamietam kiedy Oluś tak naprawdę mocno płakał
byłam u fryzjerki! Pół mniej włosków mam

Ale jestem ciekawa co to za fryzurka, bo miałaś bardzo ładne te długie włosy. Ja też musze umówić sie z moją kuzynką fryzjerką na podcięcie bo w sobote wybieramy sie na zabawę i trzeba jakoś wyglądać
To chyba tyle odpisywania.
U mnie wszystko w porządeczku, z mężem się układa, w pracy całkiem miło, choć dziś nie umiałam sie za bardzo skupić bo Olek pierwszy raz był z teściową a ona jakby mogła to by go zagłaskała

Wystarczy że on troszke pisknie to ona juz cała chora i na ręce go bierze, żeby czasem nie płakał

Boję sie ze potem nic tylko będzie chciał się nosić. Dobrze że on taki ciężki bo przy dłuższym noszeniu bolą ręce więc pewnie długo nie da rady go nosic
Jutro i piątek mam wolne, wiec pewnie z rana się tu zjawie
Oluś coraz więcej "gada" najlepiej mu to wychodzi jak wsadzi łapkę do buzi

Ostatnio robiłam obiad a on leżał na macie w kuchni i mówie mu żeby mi opowiedział co robił dzis z babcią a ten jak zaczął gadać to normalnie jak nic 1/2 godziny bez przerwy nawijał
Dobra zmykam pod prysznic, później jeszze sie zjawie, ale juz w pizamce
[ Dodano: 2008-01-23, 20:17 ]
hehe a jutro 4 miesiące kończy panna Zuzanna,
Kocura szykuj imprezę