witajcie
wreszcie mam wolny komputer w pracy i mogę coś skrobnąć, bo ostatnio to bieda była i mogłam jedynie wpadać na szybkie przeczytanie
co do brzuszka, to mój należy raczej do wydatnych (miałam dużo mniejszy w poprzednich ciążach), ale to pewnie skutek ułożenia małej, która upodobała sobie dół i bez przerwy wierzga mi nogami niziutko
czasami to sobie myslę, że jakaś piłkarka z niej będzie jak mi kopanko po jajnikach lub wątrobie robi, czasem to taki kuksaniec dostaję w nerw, że nagle przestaję mieć czucie w nodze, ale czegóż człowiek nie znosi dla swojego maluszka
jeśli chodzi o pieluszki, to ja jako pierwsze zawsze kupuję najmniejszy rozmiar huggiesów (Pampersy moje maluchy przesikiwały lub kupki wyłaziły), ale tylko ten najmniejszy rozmiar, potem pampersy zdecydowanie
ale myślę, że inne firmy też mają fajne pieluchy, kwestia wypróbowania
a tak a propos pampersów, to za granicą te same pieluchy są znacznie lepszej jakości i dużo fajniejsze niż te produkowane na PL, wielokrotnie się o tym przekonałam i mam trochę żal, że u nas takie szajsy sprzedają
dorotaczekolada biedna jesteś z tymi mdłościami, czytała kiedyś że niektóre typy kobietek mają też pod koniec ciąży takie właśnie problemy (niektóre to całą ciążę tak mają

), więc ty pewnie zaliczasz się do tej grupy, ale nie martw się, to już niedługo, podjadaj regularnie jakies małe przekąski to będzie lepiej
i uważaj na siebie przy przeprowadzce, niczego nie dźwigaj
shiva no ty masz jeden z najwcześniejszych terminów, więc powolutku szykuj rzeczy dla maluszka, tym bardziej, że Twoja Justynka może ci zgotować wcześniej niespodziankę, a lepiej być przygotowanym, niż potem się denerwować, czy rodzince uda się zakupić wszystko co chciałyśmy
inia1985 z tą sukienką, to może spróbuj na jakichś portalach ślubnych, tam często są fora lub możliwość zamieszczania bezpłatnych ogłoszeń
iw_rybka ależ kusisz lodami, a tu taka niepogoda za oknem
...
no i znowu zabierają mi komputer i nic już nie napiszę :-(
miłego dnia