wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2010, 19:53

u nas w miare maz wrocil ale za bardzo sie nie odzywamy. dzis kupilam wszystkim prezenty. zostal mi tylko mama ale to kupie jej jak dostane talony z pracy do apteki

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 gru 2010, 21:00

wisnia, współczuje sytuacji w domku. mam nadzieję, że szybko się wszystko wyjaśni i święta spędzicie wszyscy w miłej rodzinnej atmosferze. w końcu to wasze pierwsze PEŁNE święta :-D

a u nas niestety nie za ciekawie - szpital znów :ico_placzek: maluch ma zapalenie oskrzeli.
aczkolwiek w ogóle na chorego nie wygląda :ico_nienie: apetyt ma za 5, uśmiechnięty wielce i zawsze. tylko osłuchowo on im sie nie podoba. Ale jak ma nie skrzeczec mu na oddechu, skoro on ma wiotką krtan i tak ma od urodzenia? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 gru 2010, 00:34

witam
u nas w miare maz wrocil
wisnia, współczuje sytuacji w domku. mam nadzieję, że szybko się wszystko wyjaśni i święta spędzicie wszyscy w miłej rodzinnej atmosferze. w końcu to wasze pierwsze PEŁNE święta
oj prawda i trzymam mocno kciuki za harmonie :-)
szpital znów :ico_placzek: maluch ma zapalenie oskrzeli.
coś okropnego :ico_olaboga: życzę Tobiaszkowi szybkiego powrotu do zdrowia
ak ma nie skrzeczec mu na oddechu, skoro on ma wiotką krtan
to faktycznie podejrzane może warto zmienić lekarza żeby to skonsultować

U nas porządki świąteczne mąż przyniósł choinę jaka piękna noi we wtorek myślę ją ubierzemy

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 gru 2010, 14:51

mąż mi przyniósł laptopa z internetem do szpitala i mogę pisac do was w wolnej chwili. dziś Tobiś marudny. Nie chce jeśc - ale myslę, że to tym razem zęby, bo łyżeczki nie chce pozwolic sobie włożyc do pysia, a mleko wsuwa na potęgę. :ico_noniewiem:

ponoc jest poprawa osłuchowa. :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2010, 14:55

tibby, a na swieta wyjdziecie ze szpitala?

zuzka dzis wstala na nogi jak trzymala sie za lozko

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 gru 2010, 15:03

lekarka mówiła, że robi wszystko by tak było. :ico_sorki: ostatnio na zapalenie płuc siedzieliśmy 5dni, więc może nam się uda w czw wyjśc :ico_sorki:

:ico_brawa_01: dla Zuzki!
Tobik trzymając się poręczy łóżeczka szpitalnego uklęknął z siadu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 gru 2010, 19:52

tibby, duzo zdrówka Dla WAS !!!!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no prosze jeszcze troche i maluchy zaczną chodzić :ico_oczko:
dzis kupilam wszystkim prezenty
co dobrego kupiłas ja jeszcze nic nie mam :ico_noniewiem:
Byłam z Bartoszkiem na szczepieniu i waży 9200 i ma 74 cm
dobrze ze następnie szczepienie na roczek :ico_sorki: :ico_sorki:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 gru 2010, 10:38

ponoc jest poprawa osłuchowa.
to super mam nadzieje że na święta będziecie w domu. A dlaczego tak odrazu wzieli go do szpitala dla tego że ostatnio był na zapalenie płuc ?
:ico_brawa_01: zuch dziewczyna
uklęknął z siadu
Super :-) Jasiowi tez już sie tak udaje jak siedzi na podłodze i siega po zabawke to już i kleknie i na czworaka stanie :-)
Byłam z Bartoszkiem na szczepieniu i waży 9200 i ma 74 cm
kawał chłopa, ale te nasze dzieciaki rosną :ico_haha_02:

u nas juz prezenty kupine ale w tym roku tak nie za bogato, mamy duzo wydatków z tym samochodem a tak wogóle to jeszcze go nie odebraliśmy bo mamy problemy z lizingiem :ico_zly: bo ja coś źle podpisałam i od początku trzeba wszystko :ico_zly: boimy sie że przed końcem roku nie zdarzymy, a musimy żeby odliczyć sobie VaT :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

21 gru 2010, 11:21

wzięli go, bo niby zapalenie oskrzeli plus to, że ma tą wiotką krtań powodowało, że niby miał jakieś "duszności" mocno brzuchem oddychał, a nie klatką, jak powinien. I chyba dlatego. Miał 37.7 więc za ogromnej temp. nie miał.
Mocno nam odkaszluje wszystko, tylko mamy nadzieję, że ta flegma, co odkaszle szybko zostanie usunięta, bo czasem ją połyka i dalej kaszle i czasem ulewa mocniej lub nawet wymiotuje :ico_noniewiem: szczęście, że nie ma gorączki teraz. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

u nas skromne prezenty, ale damy je po świętach, bo nie mamy na razie głowy do nich :ico_zly:

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

21 gru 2010, 11:35

zapalenie oskrzeli plus to, że ma tą wiotką krtań powodowało, że niby miał jakieś "duszności" mocno brzuchem oddychał, a nie klatką, jak powinien.
:-/ to sie Tobiaszek namęczy trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia

Wróć do „Przedszkolaczki”