Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 lip 2012, 23:18

Witam, dziewczyny poradzcie jak sobie radzić z mężem rzucającym palenie :-D bo mój nie pali piaty tydzień i jest nieznośny...ja wyrozumiała jestem ale moja cierpliwość też juz na włosku wisi.

Miluska, dobrze że sprawa już za Tobą...to napewno były trudne chwile...
a jak będzie wsio na bieżąco robione,to nie będę musiała aż tak cierpieć.
no to sobie muszę zapisać na czole chyba, ba ja to wiem ale zawsze chodze do dentysty jak już mi głowę rozsadza z bólu :ico_haha_01:
Dobrze że jesteś zadowolona z dentysty oby tak dalej.

Awatar użytkownika
Miluśka
Jestem mózgiem tego forum!

14 lip 2012, 08:46

tak cieszę się że to już za mną.
w sumie zwykła formalność... nic się nie zmieniło. zmieni się jak zacznie przychodzić na widzenia.

Awatar użytkownika
Agunia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 lip 2012, 09:29

no to sobie muszę zapisać na czole chyba, ba ja to wiem ale zawsze chodze do dentysty jak już mi głowę rozsadza z bólu :ico_haha_01:
Dobrze że jesteś zadowolona z dentysty oby tak dalej.
Oj też tak zawsze robiłam :ico_haha_01: Ale teraz sobie powiedziałam, że muszę się w końcu zawziąć i najgorszy pewnie będzie początek, a później już będzie coraz spokojniej. Ciekawe czy mi się uda wytrzymać w tym postanowieniu :ico_haha_01:

A teraz :ico_duzepranko:
Zajrzę jeszcze za jakiś czas z kawką :-D

[ Dodano: 14-07-2012, 10:34 ]
No to w godzinkę się uwinęłam z praniem, kurzami i ogólnym ogarnięciem rzeczy :ico_oczko: Więc chwilka przerwy na małą kawę.
Jeszcze tak co do dentysty, to myślę sobie, że dużo dało mi teraz też to, że trafiłam na takiego fajnego teraz (ten wczorajszy). No mówię Wam, jeszcze tak dobrze nie przeżyłam nigdy żadnej wizyty. Nawet jak mi tym ostrym narzędziem dotykał tego obolałego miejsca, to bez problemu szło to wytrzymać, z takim wyczuciem wszystko robił.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 lip 2012, 11:41

witam

malutkie śpi sobie
miałam iść do ogrodu to pada,nie da ta pogoda nic skończyć :-/
ograniczone prawa rodzicielskie do nauki leczenia i zawodu.
nie rozumiem :ico_wstydzioch:
sąd był przychylny jemu. liczyłam na 600. no ale.
widać niezbyt przychylny skoro przyznali ci 500 zł ;-)
zazwyczaj przyznają mniej niż się żąda :ico_noniewiem:
Zamierzam regularnie zacząć chodzić do dentysty, bo wiem, że i tak zawsze się coś znajdzie, bo zęby mam od zawsze słabe i kruche, a jak będzie wsio na bieżąco robione,to nie będę musiała aż tak cierpieć.
ja też to sobie powtarzam,ale jakoś nie wychodzi :ico_haha_01:

JoannaS
Wodzu
Wodzu

14 lip 2012, 13:33

agunia, aniawklp86 ograniczone prawa to znaczy ze ojciec dziecka ma ograniczone prawa do decydowania i tu pada w czym Miluśka napisała o leczeniu, zawodu i jest cos tam. Czyli ona ma pełne prawo do tego ze bedzie decydowac jak leczyc synka itp.

Miluśka a Twój syn ma paszport albo dowód osobisty ?? jak teraz czy Ty mozesz sama sie starac o wyrobienie tego dokumentu czy ojciec dziecka musi byc razem z Tobą?

Bo nomalnie jest tak ze musza byc oboje rodzice.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

14 lip 2012, 13:37

zawodu
ale jak ograniczenia do zawodu,bo tego nie rozumiem :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Agunia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 lip 2012, 20:20

zawodu
ale jak ograniczenia do zawodu,bo tego nie rozumiem :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
No ja też tego akurat nie rozumiem :ico_oczko:
ja też to sobie powtarzam,ale jakoś nie wychodzi :ico_haha_01:
Też nie dam sobie głowy uciąć, że się w końcu nie poddam :ico_haha_01: Ale póki co jestem dość bojowo nastawiona, czas zapanować nad samą sobą w końcu :-D

Dzisiaj po południu wyskoczyłam sobie z koleżanką do miasta i piłyśmy piwo czekoladowe (nie byłyśmy go pewne i wzięłyśmy jedno na pół) :ico_haha_02: Ogólnie dobre, posmak czekoladowy jest bardzo delikatny, bardziej w zapachu czuć niż w smaku.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

14 lip 2012, 21:40

zawodu jako kształcenia chyba. Dokładnie nie wiem, bo sie jeszcze nie rozwodziłam hihih

Awatar użytkownika
Miluśka

14 lip 2012, 23:27

co do zawodu to też nie wiem o co chodzi...
Miluśka a Twój syn ma paszport albo dowód osobisty ?? jak teraz czy Ty mozesz sama sie starac o wyrobienie tego dokumentu czy ojciec dziecka musi byc razem z Tobą?

Bo nomalnie jest tak ze musza byc oboje rodzice.
nie ma. i do końca nie wiem jak z tym jest ale chyba za granicę wyjechać nie mogę z Mikołajem np na stałe.

JoannaS
Wodzu
Wodzu

15 lip 2012, 08:50

Miluśka, moja koleżanka ma córke teraz juz kilkuletni i jest długo po rozwodzie i wyjechała z córka na stałe do Irlandii.

Wróć do „Pozostałe”