u nas remoncik trwa, juz sa na gotowo 2 pomieszczenia zrobione, lazienka jest gotowa i garderoba

pozdrawiam was moje sliczne
Chyba dzidzia Twoja lubi byc smyrana i wypina się do głaskania. Mój Kubuś jak był w brzuszku tez tak robił :)dziewczyny a macie cos takiego ze jak poglaszczecie brzuszek tak na okolo to wam twargnieje i za chwile przechodzi? bo mi sie tak robi ale jak zuzia kopie to nie moge i musze ja poglaskac i wtedy to sie dzieje.
czekamy czekamyprzesle wam foteczke jak juz bedzie wszystko git
Wiem, ze tanie to nie jest ale mojej psiapsiółce monior włłączał się kilkadziesiąt razy to nie wiem co by byłojakby go nie miała. A tak to po 20 sekundach jak dziecko ni eoddycha jest alarm i wystarczy dziecko puknąc i załapuje. A czasmi to budzi dzidzie alarm i tez jest ok. Ja cieszę się, że mam ten sprzętno właśnie się and tym zastanawiamy, to dość kosztowny wydatek
ja tez coraz czesciej o tym myslęa co do monitora oddechu tez bym chciała taki miec tylko nie wiem bo jest drogi i zobaczymy jak bedziemy stac finansowo bo tez juz mówiłam mezowi ze ja w nocy nie bede mogla spac bo bede sie bała o dzidzie
Nie wiem, czy tego juz nie pisałam. Na razie nie mam problemu z zaparciami, bo codziennie rano piję przegotowaną ciepłą wodę, dodatkowo codziennie jem activię (najlepiej zaraz po wypiciu tej wody).dziewczyny czy miewacie zaparcia? ja załatwiam sie raz na 3 dni i mecze
sie jak cholera
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość